EP v rokometu 2014 - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
EP v rokometu 2014 - Arhiv
Po košarkarski Francozi še do rokometne evropske krone Danski rokometaši so po hudem porazu v finalu lanskega svetovnega prvenstva (35:19) v nedeljo izgubili še en veliki finale - na EP-ju so bili Francozi boljši z 32:41.
Hrvati niso vzdržali danskega pritiska Finalistki evropskega rokometnega prvenstva na Danskem sta domača reprezentanca in Francija. Prva je z 29:27 izločila Hrvaško, druga pa s 30:27 Španijo.
Hrvaška s pol moči do ruskega skalpa, zdaj na nož s Poljaki Rokometaši Hrvaške so na evropskem prvenstvu na Danskem gladko, s 33:25, premagali Rusijo in tako ostali v boju za polfinale.
Nova francoska lekcija hrvaškim rokometašem Francoski rokometaši na evropskem prvenstvu na Danskem ostajajo neporaženi, potem ko so v nedeljskem derbiju s 27:25 premagali Hrvaško.
Danski "dinamit" raztrgal svetovne prvake Na evropskem rokometnem prvenstvu na Danskem se je začel drugi del. V derbiju dneva je gostiteljica Danska, branilka naslova, z 31:28 premagala svetovne prvake Špance.
Hrvati naprej brez poraza; Srbi in Črnogorci domov Hrvaški rokometaši so na evropskem prvenstvu na Danskem zmagali še tretjič, potem ko so v Köbenhavnu s 25:24 ugnali do tega kroga še neporaženo Švedsko.
Lazarov junak Makedonije, Španija ostaja brez poraza Španska rokometna reprezentanca na evropskem prvenstvu ostaja brez poraza. Svetovni prvaki so v tretjem krogu s 33:28 premagali Islandijo.
Druga zmaga Hrvatov, prvi poraz Srbov Hrvaški rokometaši so na evropskem prvenstvu na Danskem še drugič zmagali, potem ko so s 27:22 ugnali Črnogorce. Rusija je bila boljša od Srbije (27:25).
Makedonci na krilih Lazarova do remija Tretji dan evropskega prvenstva v rokometu na Danskem je Makedonija remizirala s Češko (24:24), Madžarska pa z Islandijo (27:27).
Hrvati in Francozi zanesljivo, Srbi pa stežka do prvih točk Na evropskem rokometnem prvenstvu na Danskem so se začeli tudi boji v predtekmovalnih skupinah C in D. Srbi so bili z 20:19 boljši od Poljakov.
Za uvod EP-ja Avstrija kar za 10 zadetkov premagala Čehe Na Danskem se je začelo evropsko prvenstvo v rokometu za moške. Prvi dan so zmagale Avstrija, Danska, Španija in Islandija.
Danska vabi na veliko rokometno zabavo V nedeljo se na Danskem začenja 11. evropsko prvenstvo v rokometu, po letu 1998 drugo brez Slovenije, ki jo je junija lani v odločilni tekmi s 35:33 premagala Belorusija.
Denič: Poraz gre na moj račun. A ni nobena katastrofa. Tudi slovenski rokometaši so spoznali, kako kratka je v športu pot od zvezd do trnja. Januarja so igrali polfinale svetovnega prvenstva, le nekaj mesecev pozneje pa so po porazu z Belorusijo ostali ...
Čarapenka, Puhovski in druščina Sloveniji zaprli vrata EP-ja Slovenski rokometni reprezentanci se ni uspelo desetič uvrstiti na evropsko prvenstvo. Pot na Dansko jim je z zmago v Stožicah preprečila izbrana vrsta Belorusije (33:35).
Denič si proti Belorusiji želi še boljše predstave Slovenske rokometaše v nedeljo čaka odločilna tekma za preboj na evropsko prvenstvo. V Stožicah morajo premagati Belorusijo.
Video: Slovenski rokometaši gladko opravili z Romuni Slovenski rokometaši so v Bukarešti dobili kvalifikacijsko tekmo za evropsko prvenstvo. Z 31:22 so brez večjih težav odpravili reprezentanco Romunije.
Kazalo