Victoria skozi možev objektiv. Deklica bo rojena v Los Angelesu, zaradi visoke nosečnosti pa se Beckhamova verjetno ne bosta srečala s princem Williamom in njegovo Kate, ki prihajata v Kalifornijo. Foto: Facebook
Victoria skozi možev objektiv. Deklica bo rojena v Los Angelesu, zaradi visoke nosečnosti pa se Beckhamova verjetno ne bosta srečala s princem Williamom in njegovo Kate, ki prihajata v Kalifornijo. Foto: Facebook
Družina Beckham
Se bosta ustavila pri štirih otrocih? (Na fotografiji manjka najstarejši sin Brooklyn). Foto: EPA

Nogometni zvezdnik je fotografijo visoko noseče žene objavil na Facebooku, saj je redni uporabnik tega spletnega omrežja. Pod črno-belo fotografijo, na kateri se Victoria umirjeno sonči na hrbtu, je zapisal: "Slikal sem Victorio, ko ni bila pozorna. Videti je čudovito, samo malo še manjka do rojstva deklice!"

Pod fotografijo se je "usulo" več kot 3.200 predvsem odobravajočih in občudujočih komentarjev, a vprašanje je, ali je bila objavi naklonjena tudi nekdanja članica zasedbe Spice Girls, ki je nedavno jasno dejala, da želi nosečnost ohraniti zase.

Gola v javnosti? Nikoli!
Na vprašanje, ali se bo morda tudi ona, tako kot nekatere druge zvezdnice, slikala za naslovnico kakšne revije z razgaljenim trebuščkom, je odgovorila: "Nisem tip ženske, ki bi se razkazoval in šopiril z nosečnostjo, tako da ni nikakršne možnosti, da bi v tem času odvrgla oblačila in se pokazala. Mislim, da nikomur ni treba videti mojega nosečniškega telesa, razen seveda mojemu možu. Fotografiranje absolutno ne pride v poštev."

Morda pa bo v hiši Beckhamovih v Los Angelesu nastal prepir, podoben tistemu, ko si je igralec in komik Russell Brand drznil na spletu objaviti fotografije nenaličene žene Katy Perry ...

Rok poroda: 11. julij
Victoria in David imata sicer tri sinove - 12-letnega Brooklyna, osemletnega Romea in šestletnega Cruza, četrti otrok, prva deklica, pa bo na svet privekal v teh dneh. Nekateri mediji so se razpisali o tem, da naj bi Britanca želela, da se dojenčica rodi na ameriški dan neodvisnosti, torej četrtega julija, drugi pa so to zanikali in dejali, da ima Victoria rok 11. julija.

Da se je izredno vitki zvezdnici, ki se v zadnjem času ukvarja predvsem z modo, izpolnila velika želja in bo končno dobila deklico, je David izdal marca. Takrat je dejal: "V bistvu sva precej šokirana. Po treh fantih človek kar pričakuje še enega, zato sva bila res presenečena, a hkrati presrečna, da bo v našo družino prišla punčka," je dejal takrat.

Ime Jude je všeč vsem
Ime deklice javnosti še ni znano, menda pa se najbolj nagibata k imenu Jude, ki je všeč tudi vsem trem sinovom. No, Romeo je menda predlagal, da bi sestrica po kanadski popsenzaciji postala Justine Bieber, a sta starša (seveda) to možnost takoj ovrgla.

David pa se na rojstvo pripravlja tudi tako, da je s spleta prenesel največje uspešnice skupine The Beatles, a v takšni izvedbi, da so podobne uspavankam. Velik oboževalec njihove glasbe je tudi najstarejši sin Brooklyn, ki naj bi po skladbi Hey Jude tudi prvi predlagal ime za deklico.