Leta 2003, ko se je Schwarzenegger zavihtel na guvernerski stolček, sta bila zakonca zelo ljubeča. Foto: EPA
Leta 2003, ko se je Schwarzenegger zavihtel na guvernerski stolček, sta bila zakonca zelo ljubeča. Foto: EPA
Katherine in Patrick Schwarzenegger prestajata težke čase, ljubezen do svoje družine sta izrazila tudi na Twitterju. Foto: Twitter

Medtem ko odmevajo novice o njegovem razhodu s soprogo Mario Shriver in nezakonskem otroku s hišno pomočnico, je Schwarzenegger prek svojih odvetnikov (začasno?) preklical vse načrtovane projekte, tudi težko pričakovano vrnitev nekdanjega kalifornijskega guvernerja v franšizo Terminator.


"Guverner Schwarzenegger se ostredotoča na osebne zadeve in se ne želi zavezati nobenemu produkcijskemu urniku ali rokom," je v izjavi zapisal zvezdnikov svetovalec in pravnik Patrick Knapp. "Sem spadajo Cry Macho, franšiza Terminator in drugi projekti, v katere je vpleten. Naprej se bomo pogajali, ko bo tako želel guverner Schwarzenegger."

Kakšno pa je, zdaj ko se je znašel sredi odmevnega škandala, Schwarzeneggerjevo duševno stanje? Neki vir je za revijo People povedal, da "se počuti zelo slabo in je pripravljen storiti vse, da bi obnovil zaupanje družine vanj".

Bo Maria izbrala ločitev ali ne?
Arnoldova soproga Maria Shriver, novinarka in članica ugledne ameriške rodbine Kennedy, naj bi, še preden je škandal odjeknil v javnosti, najela odvetnico za ločitve Lauro Wasser. Po pričanju virov pa nekdanja kalifornijska prva dama še ni bila trdno odločena, ali si resnično želi končati zakon s Schwarzeneggerjem.

Otroci na preizkušnji
Njena glavna skrb je blagor štirih otrok, ki jih imata z Arnoldom (stari so med 13 in 21 let), pravi. Javnost je zato pozvala k sočutju in spoštovanju zasebnosti družine Schwarzenegger - Shriver.

Njun 17-letni sin Patrick Schwarzenegger je na svojem uporabniškem računu na Twitterju v torek objavil zapis: "Včasih se počutiš usrano, včasih pa si želiš, da bi pustil vse in bil vsaj nekaj časa normalen, a svojo družino imam rad, dokler nas smrt ne loči." Si je pa priimek na omenjenem družabnem omrežju že spremenil v materinega, Shriver.

Patrickova 21-letna sestra Katherine, najstarejša hči para, je podobnih misli, tvitala je: "To vsekakor ni lahko, a cenim vašo ljubezen in podporo, hkrati pa si celim rane in grem naprej s svojim življenjem. Vedno bom imela rada svojo družino."