Foto: MMC RTV SLO/Robert Zajšek
Foto: MMC RTV SLO/Robert Zajšek

Mlaj včeraj nam je dal nekaj nove energije in moči. Tako se bomo z zagnanostjo in dobro voljo lotili novih projektov. Pri tem bo pomagala tudi nova luna, danes namreč ta prehaja v znamenje ovna, ki nam bo prinesel predvsem veliko zaupanja vase in v lastne sposobnosti.

V sredo, ko luna prehaja v znamenje bika nas bo privlačila predvsem umetnost, dobra hrana in narava. Predajali se bomo užitkom estetskega, lepega in okusnega. Nekaj več nemira prinaša petek, ko se luna premakne v znamenje dvojčka. Čaka nas izjemno veliko majhnih opravkov ki bodo zahtevali ogromno komunikacije in nenehno tekanje naokrog. Polni bomo nemirne energije in neprestano bomo iskali novo zaposlitev, zato lahko energijo lune v dvojčkih dobro uporabimo zato, da opravimo vse tiste majhne stvari, ki jih iz različnih razlogov odrivamo stran. Konec tedna nas čaka prvi krajec, ki nas bo še dodatno spodbudil in usmeril k spremembam.

OVEN:
Začetek tedna prinaša nekaj mešanih občutkov. Lahko boste popolnoma mirni, že naslednjo minuto pa boste pretirano analizirali situacije, kar bo nekaj slabe volje povzročilo predvsem na delovnem mestu. Sicer se boste ta teden veliko ukvarjali z ljubeznijo in notranjimi občutki. Poslušajte svoje občutke in reagirajte, ko vam ti pravijo, da morate.

BIK:
Vaš začetek tedna ne bo tako optimističen. Ker se vam je nabralo preveč obveznosti, se boste morali odločiti katere so zares pomembne, ostale pa predati drugim. Izogibajte se novim investicijam. Konec tedna prinaša nekaj več pozitivne energije. Dobili boste dobro informacijo, ki je vezana na delo.

DVOJČKA:
Vam bo nova luna dala izjemno veliko poguma s pomočjo katerega boste preskočili marsikatero oviro, ki vam jo bodo ta teden nastavili na vašo pot. V kolikor vam bo ponujena službena pot, te nikakor ne smete zavrniti. Konec tedna boste imeli bolj malo časa zase, če ga boste posvetili svoji družini bo ta čas izjemno dobro investiran.

RAK:
Vi boste ta teden predvsem izjemno potrpežljivi, kar bo dodatno izboljšalo vašo komunikacijo in tudi odnose. Če se že dolgo sprašujete o prenovi vašega doma, potem bo ta teden pravi, da z njo začnete. Samskim rakom se obeta novo srečanje, ki bo izjemno pomembno za vašo prihodnost.

LEV:
Tudi vam bo nova luna namenila nekaj novih moči za spopadanje z vsakdanjimi težavami. Čeprav bodo zunanji vplivi bolj negativni, boste v sebi čutili mir. Konec tedna vam bodo planeti izjemno naklonjeni, pomembno bo samo to, da boste to energijo usmerili v pravo smer.

DEVICA:
Device se boste sploh v začetku tedna soočale z novimi frustracijami in slabo voljo, ki pa bodo slabo vplivale na vaš spanec, posledično boste bolj arogantni. Ta teden denarja nikar ne zapravljajte za nepomembne stvari. Konec tedna bo čas za družino in prijatelje, poskusite se izogniti prepirom.

TEHTNICA:
Izjemno fokusirani boste, vse negativne situacije, ki so vas do zdaj spremljale se bodo končno obrestovale in ugotovili boste zakaj so bile te še kako pomembne. Nekdo iz vaše okolice ima za vas pripravljen dober nasvet, s pomočjo katerega lahko zablestite na poslovnem področju.

ŠKORPIJON:
Vas vsaj v začetku tedna čaka nekaj več dela, bo pa to dobro vplivalo na vašo poslovno rast, delu se nikar ne izognite. Doma boste čutili veliko podporo, ta vam bo dala še nekaj več samozavesti za nove izzive. Nekaj več čustvenih izzivov lahko pričakujete proti koncu tedna.

STRELEC:
Slaba volja, ki vas je spremljala zadnje dni se bo pretvorila v nekaj pozitivnega. Uživali boste v službi in družbi dobrih prijateljev. Bolj jasno boste zaznali svoje cilje, nekdo v vaši bližini vam bo pomagal, da te tudi hitreje dosežete. Zadnji dnevi tedna bodo nekoliko težji, pomembno bo, da ostanete zbrani.

KOZOROG:
Kozorogom začetek tedna prinaša nekaj slabe volje, žalostni boste, kar pa bo vplivamo na medosebne odnose. Pomembno bo, da slabo voljo raziščete in je ne predajate ljudem, ki vam vsakodnevno stojijo ob strani. Čas bo za iskren pogovor, le tako boste rešili težave, ki vas mučijo v partnerskem odnosu.

VODNAR:
Vam se obeta novo partnerstvo na poslovnem področju, ki vas bo dobesedno izstrelilo med zvezde. To pa prinaša tudi nekaj dobre volje v medosebnih odnosih. Pomembno bo samo, da si dobro organizirate svoj čas in da ob poslovnih uspehih ne pozabite na počitek, ki bo tokrat še bolj potreben.

RIBI:
Težave z zdravjem se bodo ta teden umirile in končno boste lažje zadihali. Čas bo da nekaj svoje energije investirate v duhovne povezave. Drugače bo teden potekal dokaj normalno, imeli boste veliko energije.