Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Torek, 27. okt. 2020

Val 202 • Tor, 27. okt.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

05:30
Prva jutranja kronika, Na sporedu ob 5.30

05:45
Dobro jutro

06:00
Novice

06:30
Novice

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Zgodil se je, čeprav smo se delali, da se ne bo. Drugi val. O pripravljenosti ali nepripravljenosti vlad(e) je nesmiselno razpravljati. Na koncu moramo vse skupaj preživeti predvsem s tistimi, s katerimi smo “ostali doma”. Kako dobro smo pripravljeni? Kaj smo se naučili iz prvega vala? Pomagajmo si preživeti. Ali imate zdaj, spoštovane stare borke in cenjeni stari borci, kak nasvet, ki je ključen za preživetje drugega vala epidemije, da bomo v dobri psihofizični kondiciji za prihodnjega?

08:30
Novice

Tokrat o epidemiji, imenovani zavist 2020: kako se je na novico, da je Martin Strel podpisal milijonsko plavalno pogodbo, odzvala digitalizirana iskrenost.

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo skupščini Nogometne zveze Slovenije, ki je včeraj potrjevala novega predsednika. Edini kandidat je bil dosedanji predsednik Radenko Mijatovič. Odzive ponudimo v Navalu na šport, kjer boste slišali tudi odzive po tekmi jadranske košarkarske lige med Primorsko in Krko.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

09:55
Napoved radijskega sporeda

10:30
Novice

Anja Humljan je raziskovalka, podjetnica in inovatorka, ki povezuje arhitekturna znanja s preučevanjem vpliva prostora na človeka prek čutil. V naslednjih minutah boste slišali, kako lahko uredimo svojo domačo pisarno, tako da bomo bolj učinkoviti in zakaj je poslanstvo pomembnejše od posla?

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Republikanci in demokrati se pred letošnjimi volitvami strinjajo le o tem, da so najpomembnejše v zgodovini Združenih držav Amerike. Vse drugo je stvar interpretacije.
Američani izbirajo med brezkompromisnim politikom in politikom stare šole. Med tistim, za katerega cilj posvečuje sredstvo in tistim, ki je privid starih dobrih časov. Kaj sploh še ostane Američanom?

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Treba bi bilo peljati psa na sprehod, radijska igra po besedilu Tomislava Zajca v priredbi Vilme Štritof, v režiji Špele Kravogel in produkciji Igranega programa Radia Slovenija, je med štirimi finalisti na osrednjem evropskem medijskem festivalu Prix Europa. O aktualnosti in moči radijske igre Jolanda Fele s sogovorniki.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

17:30
Novice

17:35
Obvestila

17:36
Popevka tedna

V Navalu na šport vas popeljemo v večer nogometne lige prvakov in postrežemo z aktualnimi novicami s kolesarske dirke po Španiji.

V Mini koncertu se bomo posvetili ustvaranju zasedbe The Human Leage. Predvajali bomo del njenega nastopa na barcelonskem festivalu Sonar leta 2011. Angleška synth-pop skupina je s skupnim ustvarjanjem začela že leta 1977, svoj prvi mednarodni preboj pa je doživela s tretjim albumom Dare leta 1981.

Obalni kantavtor Rudi Bučar na ploščo Kambjale so čase uvršča pretežno zgodbe, ki so odsev preteklih časov, primerja preteklost s sedanjostjo, zaznamuje pa tudi duha današnjih dni. Starejših časov se spominja s spoštovanjem in drobcem nostalgije, ob tem pa se veseli dni, ki so še pred njim. Prislunite ob 20.00 v oddaji Na sceni.

19:00
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 19.00

Obalni kantavtor Rudi Bučar na ploščo Kambjale so čase uvršča pretežno zgodbe, ki so odsev preteklih časov, primerja preteklost s sedanjostjo, zaznamuje pa tudi duha današnjih dni. Starejših časov se spominja s spoštovanjem in drobcem nostalgije, ob tem pa se veseli dni, ki so še pred njim.

Mihi vas izziva ob torkih zvečer, pokličite 01 475 2 202.

Zadnja informativna oddaja Zrcalo dneva prinaša strnjen pregled najaktualnejšega dnevnega dogajanja. Zaokrožimo ga vsak dan ob 22.00 na Radiu Slovenija.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov