Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 6. mar. 2021

Val 202 • Sob, 6. mar.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

06:17
Vreme po Sloveniji

V Oberstdorfu gre h koncu za Slovenijo najuspešnejše svetovno prvenstvo. Slovenski nordijski smučarji blestijo na Bavarskem in imajo priložnost še za nekaj podvigov. Zanimivosti v jutranjo športno zgodbo preplete Dare Rupar.

07:00
Jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Tri skladbe po vrsti z razlogom.

08:30
Novice

Eva Avbelj je kemijska inženirka, ki je po študiju na ljubljanski univerzi na Škotskem opravila specializacijo za delo v naftni industriji. Zadnji dve leti živi in dela v norveškem mestu Stavanger.

Na svetovnem prvenstvu nordijskih smučarjev v Oberstdorfu bodo slovenske nastope sklenili skakalci na moštveni tekmi, še pred tem bo Anamarija Lampič nastopila v tekaškem maratonu, kombinatorca pa v ekipnem sprintu. Rokometašice Krima čaka prva tekma osmine finala rokometne lige prvakinj, na Poljskem pa se nadaljuje evropsko dvoransko prvenstvo. Vrhunce združimo v Navalu na šport.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

09:55
Napoved radijskega sporeda

Tako kot se spreminja mobilnost oziroma mobilnostne potrebe, tako se pojavljajo tudi nove oblike nakupa oziroma financiranja vozil. V nekaterih evropskih državah se je tako že kar precej uveljavilo t. i. financiranje z odkupom. Pri nas je tega še zelo malo, a ta ponudba obstaja in nekateri jo že porabljajo. Primož Tiringar, direktor Toyote Slovenija, razloži, da je na ta način obrok vsak mesec enak, po določenem času pa se lahko rabljeno vozilo zamenja z novim – s tem, da obrok ostaja enak. Še en način financiranja mobilnosti, ki prihaja tudi k nam.

10:30
Novice

11:30
Novice

11:38
Obvestila

12:30
Novice

Predzadnja tekaška disciplina svetovnega prvenstva v Oberstdorfu je ženski maraton v klasični tehniki na 30 kilometrov, tudi z Anamarijo Lampič. Tekmo najboljših smučarskih tekačic prepletemo z deskarsko tekmo svetovnega pokala na Rogli.

13:30
Novice

27-letni Milančan Stefano Piccolrovazzi je svoje pravo ime skrajšal in dodelal za potrebe umetniške kariere v Fabio Rovazzi. Skladno s tehnološkimi možnostmi današnjega časa poleg petja s pridom uporablja Facebook, Instagram in Youtube, kjer predstavlja svoje skladbe. Tako tudi ne čudi, da v malo več kot petletni karieri še ni izdal klasičnega nosilca zvoka.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

V športno obarvanem sobotnem popoldnevu pospremimo zimske vrhunce dneva. Sprint biatloncev za svetovni pokal, odzive po tekmi svetovnega pokala deskarjev na Rogli. Spremljamo nordijsko svetovno prvenstvo v Oberstdorfu, moštveno tekmo smučarskih skakalcev in dvoransko evropsko prvenstvo v atletiki. V večeru pa še kvalifikacijsko tekmo slovenskih reprezentantov v dvoranskem nogometu s Španijo.

16:12
Popevka tedna

17:30
Novice

17:38
Obvestila: Obvestila

19:30
Športna sobota

V oddaji najprej obiščemo Casablanco. Z nami bo Oum El Ghait Bentel Sahrawy, Altin Gün s svežim albumom Yol in Jan Tomšič z albumom Ananisis. Na začetku oddaje pa bo Jani Kovačič izpostavil pomen svoje zadnje plošče Ženske štorije, ki jo bo interaktivno predstavil v Cankarjevem domu.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov