Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Val 202 • četrtek, 22. apr. 2021

Val 202 • čet, 22. apr.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

05:30
Prva jutranja kronika, Na sporedu ob 5.30

05:45
Dobro jutro

06:00
Novice

06:30
Novice

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Gašper živi v "posh" angleškem mestu Wokingham blizu britanske prestolnice, o katerem je poleg tega, da gre za lično urejeno okolje z nadpovprečnim številom pivskih pubov, bolj malo povedati. Morda mu tudi zato ustreza služba, v okviru katere veliko potuje po svetu: Kanada, Bahami, Japonska, ZDA in Savdska Arabija so denimo med destinacijami, ki jih je obiskal v zadnjih nekaj letih. Kot inženir televizijske produkcije je med drugim sodeloval pri prenosu lanskega superbowla (finale lige ameriškega nogometa) v Miamiju, pravkar pa se je vrnil iz Savdske Arabije, kjer so snemali prve dirke svežega, le nekaj tednov starega motošporta, imenovanega e extreeme, s katerim želijo promovirati uporabo alternativnih oblik goriva in občinstvu predstavljati nekatere ogrožene naravne bisere sveta: prirejajo npr. dirke v puščavah, kjer so še pred leti stali mogočni ledeniki, ipd.

08:30
Novice

Dopoldanske športne minute bodo v znamenju kolesarstva in odzivov po enodnevni klasiki Valonska puščica, ponudimo še odzive po povratni kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo slovenskih rokometašic na Islandiji.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

09:55
Napoved radijskega sporeda

10:30
Novice

Kako prepoznati vedenja, ki so povezana z odklanjanjem šole, in kako otroku pomagati v čustvenih stiskah, ki se kažejo kot anksioznost, depresivnost, izbruhi trme in besa? O tem ob strokovni pomoči kliničnega psihologa in terapevta dr. Petra Janjuševića iz ljubljanskega Svetovalnega centra za otroke, mladostnike in starše.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Obdajajo nas na vsakem koraku. Že veke jih oblikujemo v oblačila, orodja in umetnine. Omogočajo odkrivanja novih svetov, na našem pa se iz odpadkov čedalje bolj uspešno spreminjajo v nove proizvode. Rdeča nit nove serije oddaj Frekvence X bodo materiali. V prvem delu se bomo ob pomoči strokovnjakov z Zavoda za gradbeništvo Slovenije lotili tistih, ki sestavljajo infrastrukturo človeških civilizacij.

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

"Velike stvari za male vasi" je projekt prostorskega razvoja gorenjske vasi Ovsiše, kjer živi 75 ljudi.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

V začetku leta so napovedali telefon, ki se bo zložil kot roleta, v začetku aprila pa sporočili, da zapirajo obrat, ki izdeluje pametne telefone. Podjetje LG je še eno, ki se umika vse bolj enoličnemu telefonskemu trgu. Maruša in Anže debatirata s Tjašo Deu, strokovnjakinjo za videomarketing.

17:30
Novice

17:35
Obvestila

17:36
Popevka tedna

Hokejiste Olimpije čaka druga tekma finala alpske hokejske lige v Asiagu, telovadce pa kvalifikacije na evropskem prvenstvu v Baslu. Zanimivosti prepletemo v popoldanskem Navalu na šport.

18:00
Obletnica albuma: Tina Turner - Wildest Dreams

Večerni spored 18:25

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

Nina Zagoričnik gosti vizualno umetnico Petro Varl, Borja Močnik pa bo predstavil kompilacijo A Family Affair, s katero britanska založba First Word, ki je specializirana za soul, hiphop in podobne zvrsti, praznuje svojo 200. izdajo. Pobrskal bo po katalogu sorodne založbe Brownswood, napovedal nov del serije Jazz is Dead, ki jo pripravljata Adrian Younge in Ali Shaheed Muhammad. V leto 1975 bomo zavili s soul džezom Douga Hammonda in Davida Durraha.

8:12
Hokej in kolesarstvo
10:01
Prostor 25: Parking ali mesto
15:02
Materialni krožijo (III)
6:42
Turistični vidik Gira
8:32
Koronavirus v odpadnih vodah
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov