Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Torek, 4. maj. 2021

Val 202 • Tor, 4. maj.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

05:30
Prva jutranja kronika, Na sporedu ob 5.30

05:45
Dobro jutro

06:00
Novice

06:30
Novice

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Tri vprašanja, trije odgovori, iščemo pa športnico oziroma športnika, ki povezuje vse tri.

08:30
Novice

V dopoldanskem Navalu na šport ponudimo odzive po drugi tekmi finala državnega prvenstva za hokejiste, preverimo pripravljenost slovenskih odbojkaric pred začetkom kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu in se preselimo na pot slovenske olimpijske bakle, ki opozarja, da se bližajo igre v Tokiu.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

09:55
Napoved radijskega sporeda

10:30
Novice

V Sloveniji imamo dobrih deset tisoč kilometrov planinskih poti. Planinska zveza Slovenije vse težje zagotavlja materialna sredstva za njihovo vzdrževanje, zato se obetajo spremembe financiranja, ki naj bi zagotovile tudi boljše razmere za prostovoljno delo več kot osemsto markacistov.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Preventivni, poznamo jih tudi pod besedo sistematični zdravstveni pregledi so obvezni za šolarje, v vseh delih izobraževanja, pregled potrebujemo za zaposlitev, vožnjo avtomobila, ob spremembah pravilnika za izvajanje preventivnega zdravstvenega varstva tudi za ukvarjanje s športom. Sistematizirani pregledi se bodo začeli že pri registriranih športnikih v osnovnih šolah. Kaj prinašajo pregledi? Samo ugotavljanje morebitnih prirojenih napak ali dajejo tudi osnove za raziskovanje potenciala mladih športnikov? Kdo in kako bo vključen v proces in kakšne aplikativne vrednosti se obetajo? Odgovore poiščemo v vročem mikrofonu, z različnimi sogovorniki, ki bodo tako z zdravstvenega kot športnega stališča ugotavljali, kaj prinašajo spremembe, za katere so si več kot desetletje prizadevali v svetu športa.

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

V Galeriji Zveze društev slovenskih likovnih umetnikov v Ljubljani predstavljajo svoja dela nagrajenci Riharda Jakopiča 2021: Milena Usenik, Franc Novinc in Silvester Plotajs Sicoe.
V Studiu Umetnostne galerije Maribor priznani mariborski slikar, grafik in restavrator Stojan Grauf z razstavo, ki ji je dal naslov ''Zemlja ni človekova last, človek je last Zemlje'', opominja na naravne lepote v našem okolju, ki pa jih vse bolj uničujemo.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

17:30
Novice

17:35
Obvestila

17:36
Popevka tedna

V nogometni ligi prvakov so na sporedu povratne polfinalne tekme. Zanimivosti ujamete v Navalu na šport, kjer se posvetimo tudi slovenski ženski košarkarski reprezentanci, ki začenja priprave na evropsko prvenstvo.

V Mini koncertu bomo predvajali koncert zasedbe Dry Cleaning, ki je letos nastopila na posebni ediciji BBC-jevega festivala 6 Music.

Večerni spored 18:25

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

Nove izdaje slovenskih izvajalcev, pogovori živo, izčrpne informacije ter dobra glasba.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov