Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Val 202 • nedelja, 9. maj. 2021

Val 202 • ned, 9. maj.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

07:00
Jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Tri skladbe po vrsti. Z razlogom.

08:30
Novice

Nina Breznik je ena tistih globalnih vaščank oziroma vaščanov, ki se po odhodu iz domovine niso ustalili nikjer. S partnerjem programerjem, ki ga je spoznala v Nemčiji, živita kot digitalna nomada, po nekaj mesecev na leto v najemniškem stanovanju na angleškem podeželju, preostalo, od nekajtedenskih do nekajmesečnih obdobij, pa se preseljujeta z enega konca sveta na drugega.

V dopoldanskem Navalu na šport predstavimo prve slovenske olimpijske potnike v slalomu na divjih vodah in se posvetimo nogometnemu derbiju med Olimpijo in Mariborom, ki bo popoldne pokazal smernice zaključka letošnjega državnega prvenstva.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

Tokrat se bomo odpravili v Združeno kraljestvo, na Otok, v Veliko Britanijo in kar je teh poimenovanj, skratka v državo, ki od nedavnega ni več del evropske družine pod okriljem Evropske unije. In si privoščili britansko klasiko, fish’n’chips. Kot se sliši preprosto, tudi je: file bele ribe pred cvrtjem namočijo v tekoče testo in ga postrežejo z ocvrtim krompirčkom in dodatki. Kako je tako preprosta jed postala, če ne temeljni kamen otoške kulinarike, pa vsaj najbolj prepoznavna jed Združenega kraljestva, bomo ugotavljali v oddaji Mimogrede – po svetu.

10:30
Novice

Ob njegovem imenu bo največkrat pisalo: glasbenik in filozof. Boštjan Narat je soustanovitelj in gonilna sila skupine Katalena, na svoji samostojni kantavtorski poti pa je izdal že dva albuma, piše glasbo za gledališke predstave ... Lahko bi dodali tudi, da je samostojni performer, pa tudi publicist in moderator ter kritični premišljevalec družbe. Umetnik, morda z eno besedo. Še bolje ustvarjalec in ne pozabimo: tudi filozof, v obdobju, v katerem filozofiji in ustvarjanju - milo rečeno - ni najbolj naklonjeno.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

12:30
Novice

V nedeljskem športnem popoldnevu bosta osrednji prizorišči brzice v Italiji, kjer se končuje evropsko prvenstvo v slalomu na divjih vodah, ter Stožice z nogometnim derbijem med Olimpijo in Mariborom. Spremljali bomo dirko voznikov forlume 1, se posvetili novi trenerski zasedbi alpskih smučarjev in smučark in predstavili kolesarsko dirko po Sloveniji.

13:30
Novice

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:12
Popevka tedna

17:30
Novice

Večerni spored 18:25

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

36:00
Albin Keuc
10:13
Nogomet, kolesarstvo, kajak in kanu
2:22
zgodba: Kolesarska dirka po Sloveniji
1:59:55
Glasbeni portreti: Igor Leonardi
17:23
Dirka po Sloveniji: Letimo z zeleno majico
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov