Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 12. jun. 2021

Val 202 • Sob, 12. jun.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

06:17
Vreme po Sloveniji

Na kolesarski dirki po Sloveniji je pred karavano odločilna etapa s ciljnim vzponom. Ob selitvi dirke na zahod Slovenije so kolesarji in spremljevalci polni zanimivih vtisov s prvega dela.

07:00
Jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Prince je na današnji dan pred petnajstimi leti prejel posebno priznanje zaradi uporabe interneta. Leta 1997 je kot prvo večje glasbeno ime izdal album ob pomoči tega (takrat) novega komunikacijskega orodja.

08:30
Novice

Doktorska študentka biomedicine v New Yorku se ukvarja z raziskavami pljučnega raka. V pogovoru za Globalno vas med drugim razloži, kako se je odločila stopiti iz varnega zavetja laboratorijskih zidov in se začela pogosto pojavljati v medijih: kot promotorka znanosti, zagovornica spolne enakopravnosti v znanosti in – ker se pri svojem delu ukvarja tudi z virusi – kot razlagalka vprašanj, povezanih s covidom-19.

Začelo se je evropsko prvenstvo v nogometu, v dopoldanskih športnih minutah ponudimo utrinke z otvoritvene tekme v Rimu, se preselimo v Prago na brzice Vltave kjer serijo tekem svetovnega pokala začenjajo kajakši in kanuisti. Ponudimo uvod v odločilno etapo kolesarske dirke po Sloveniji in prečešemo utrinke teniškega turnirja v Parizu.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

09:55
Napoved radijskega sporeda

Kopica asistenčnih sistemov, ki se je v zadnjih letih naselila v osebne avtomobile in počasi najavlja tudi avtonomno vožnjo, se počasi seli tudi v motocikle. Pravzaprav si težko predstavljamo, da motocikel sam stoji in čaka, da sedemo nanj, potem pa povsem sam tudi pelje, ampak to se že dogaja. Predvsem pa je pomembno, da asistenti na motorju prinašajo več varnosti.
Zapeljemo Hyundaievega malčka, ki to več ni, in potrdimo prihod dveh novosti – Renaultovega kupejevskega SUV-ja in Hondinega križanca crosstar.

10:30
Novice

Na Valu 202 spremljamo kolesarsko dirko po Sloveniji.Kraljevska etapa bo postregla s petimi gorskimi cilji ter izredno zahtevnim in atraktivnim vzponom na Sveto Goro. Tudi preostale današnje vsebine bodo tako ali drugače povezane s kolesarstvom oziroma kraji skozi katere je letos potekala trasa dirke.

11:10
Aktualno

11:30
Novice

11:38
Obvestila

V Pragi se kajakši in kanisti na divjih vodah merijo na tekmi svetovnega pokala, ki je pomemben test pred olimpijskimi igrami v Tokiu. Vrhunce s slovenskimi nastopi ujamete v popoldnevu na Valu 202.

12:30
Novice

13:30
Novice

Novice in intervjuji iz sveta glasbe. Opozarjamo na nove pesmi, domače in tuje.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

14:45
Aktualno

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

V popoldnevu na Valu 202 postrežemo s svežo epizodo podkasta Žoga je okrogla, ki bo spremljal evropsko prvenstvo v nogometu in vam bo na voljo vsak drugi dan. Zaokrožimo kraljevsko etapo kolesarske dirke po Sloveniji in se posvetimo finalu odprtega teniškega prvenstva Francije.

16:12
Popevka tedna

17:30
Novice

17:38
Obvestila: Obvestila

Večerni spored 18:25

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

Nocojšnji gost bo glasbeni svetovljan Igor Leonardi, ki je studio in odre v Ameriki delil tudi s Kirkom Hammetom in Jasonom Newstedom (Metallica).

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov