Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Tehnične poti do vsebin

Uporabniki lahko dostopajo do vsebin RTV Slovenija na način, ki jim najbolj ustreza in so zanje najbolj primerni v danem trenutku. Zato je poti do programske ponudbe RTV Slovenija veliko in so zelo raznolike. Do vsebin, ki jih ustvari javni medijski servis je mogoče dostopati:

več

Z izvedeno registracijo uporabniškega računa uporabnik pridobi med drugim tudi možnost shranjevanja oddaj in prispevkov na spletu. Obenem je z izvedeno aktivacijo mogoč ogled vseh TV-programov in vsebin na območju celotne Evropske unije. Več informacij o prednostih registracije uporabniškega računa in postopku aktivacije se nahaja tukaj.

S ciljem, da so uporabniki obveščeni o vsebinah, ki jih bo ali jih je RTV Slovenija predvajala na svojih programih, se poslužujemo promocije prek tiskanih in elektronskih medijev, informiranja prek novičnikov in tudi s pomočjo objav na družbenih omrežjih. Vse s ciljem, da informacije o raznovrstnem programu, ki je na voljo v neposrednem predvajanju ali z zamikom dosežejo čim večje število poslušalcev radijskih programov, gledalcev televizijskih kanalov in obiskovalcev spletne strani.

Televizija

Radio

Multimedija

Družbeni mediji


Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov