Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Tehnične poti do vsebin

Uporabniki lahko dostopajo do vsebin RTV Slovenija na način, ki jim najbolj ustreza in so zanje najbolj primerni v danem trenutku. Zato je poti do programske ponudbe RTV Slovenija veliko in so zelo raznolike. Do vsebin, ki jih ustvari javni medijski servis je mogoče dostopati:

več

Z izvedeno registracijo uporabniškega računa uporabnik pridobi med drugim tudi možnost shranjevanja oddaj in prispevkov na spletu. Obenem je z izvedeno aktivacijo mogoč ogled vseh TV-programov in vsebin na območju celotne Evropske unije. Več informacij o prednostih registracije uporabniškega računa in postopku aktivacije se nahaja tukaj.

S ciljem, da so uporabniki obveščeni o vsebinah, ki jih bo ali jih je RTV Slovenija predvajala na svojih programih, se poslužujemo promocije prek tiskanih in elektronskih medijev, informiranja prek novičnikov in tudi s pomočjo objav na družbenih omrežjih. Vse s ciljem, da informacije o raznovrstnem programu, ki je na voljo v neposrednem predvajanju ali z zamikom dosežejo čim večje število poslušalcev radijskih programov, gledalcev televizijskih kanalov in obiskovalcev spletne strani.

Televizija

Radio

Multimedija

Družbeni mediji


Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov