Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Utrinki

Vodice so se veselile s srebrnim Žanom Kranjcem

V Vodicah pri Ljubljani je bilo veselo, saj so domačini in športni navdušenci pripravili sprejem enemu od slovenskih junakov olimpijskih iger, Žanu Kranjcu. Dobitnika srebrne kolajne v veleslalomu so pričakali z glasbo in zastavami. 

2

Več novic

Deskarski zvezdnik Shaun White ob upokojitvi nabit s čustvi in prevzet od hvaležnosti

Ameriški deskarski zvezdnik Shaun White je ob potrditvi zaključka tekmovalne kariere po olimpijskih igrah v Pekingu spregovoril o "lepem potovanju" skozi bogato in uspešno kariero.

1

Ameriški zastavonoša je velik ljubitelj potice

Ameriška reprezentanca v krlingu, velika zmagovalka olimpijskih iger v Pjongčangu, po dveh grenkih porazih Peking zapušča brez medalje. Njen kapetan John Shuster je svoje pete igre klub porazu zapustil z nasmeškom.

6

Toli po treh mesecih spet v zavetju doma

Košček Triglavskega ledenika se je po 60 dneh od odvzema na Triglavu vrnil v svoj dom – v kraljestvo Zlatoroga. Potovanje je vrh doseglo v Pekingu, kjer se je Toli stalil. V tekočem stanju bo še naprej opozarjal na posledice podnebnih sprememb.

5

Brata Prevc z odprtimi rokami sprejeli v Kranju

"Če ti uspe nekaj takega, kaj drugega boš kot vesel," je svoje občutke o srebrni olimpijski medalji med sprejemom v Kranju povzel Cene Prevc. Z bratom Petrom sta se vpisala tudi v častno knjigo gostov občine Kranj, otroci pa so ju obdarili z risbami.

10
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov