Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Utrinki

Vodice so se veselile s srebrnim Žanom Kranjcem

V Vodicah pri Ljubljani je bilo veselo, saj so domačini in športni navdušenci pripravili sprejem enemu od slovenskih junakov olimpijskih iger, Žanu Kranjcu. Dobitnika srebrne kolajne v veleslalomu so pričakali z glasbo in zastavami. 

2

Več novic

Deskarski zvezdnik Shaun White ob upokojitvi nabit s čustvi in prevzet od hvaležnosti

Ameriški deskarski zvezdnik Shaun White je ob potrditvi zaključka tekmovalne kariere po olimpijskih igrah v Pekingu spregovoril o "lepem potovanju" skozi bogato in uspešno kariero.

1

Ameriški zastavonoša je velik ljubitelj potice

Ameriška reprezentanca v krlingu, velika zmagovalka olimpijskih iger v Pjongčangu, po dveh grenkih porazih Peking zapušča brez medalje. Njen kapetan John Shuster je svoje pete igre klub porazu zapustil z nasmeškom.

6

Toli po treh mesecih spet v zavetju doma

Košček Triglavskega ledenika se je po 60 dneh od odvzema na Triglavu vrnil v svoj dom – v kraljestvo Zlatoroga. Potovanje je vrh doseglo v Pekingu, kjer se je Toli stalil. V tekočem stanju bo še naprej opozarjal na posledice podnebnih sprememb.

5

Brata Prevc z odprtimi rokami sprejeli v Kranju

"Če ti uspe nekaj takega, kaj drugega boš kot vesel," je svoje občutke o srebrni olimpijski medalji med sprejemom v Kranju povzel Cene Prevc. Z bratom Petrom sta se vpisala tudi v častno knjigo gostov občine Kranj, otroci pa so ju obdarili z risbami.

10
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov