Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 11. apr. 2020

TV Slovenija 1 • Sob, 11. apr.

Kultura je kratka aktualna informativna oddaja o kulturi in umetnosti, v kateri se praviloma izpostavljajo osrednji dogodki dneva. V njej najdejo prostor tudi mednarodne novice in problemske teme. V ustvarjanje oddaje so vključeni dopisniki doma in v tujini.

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

07:00
Otroški program: Op!

Erfan je osnovnošolec, ki je v Slovenijo prišel kot otrok brez spremstva. Z bratrancem je prepotoval dolgo pot iz Irana, kamor je njegova družina pribežala iz Afganistana, ko je bil star eno leto. V filmu sestavlja poseben paket za svojo družino, s katerim bi lahko izvedeli več o njegovem življenju v Sloveniji. Ob tem gledalcem zaupa podrobnosti o svoji poti, strahovih in načrtih za prihodnost.
Scenaristka Tina Antončič, režiser Darko Sinko

»Trinajst let sem živel pri moji družini in nikoli še nisem videl očeta jokati. Preden sem šel, je jokal. Rekel je: Bodi priden in se uči. Nato sem se usedel v avto in smo odšli.« Erfan
»Moj dom je pri moji družini, ampak sedaj imam drugi dom.« Erfan

Na Balončkovem je vsem vroče, zato se morajo ohladiti. Žarko in Živa želita pripraviti limonado, ampak morata najprej poiskati vse sestavine. Medtem pa podgana Bojanca in piščančki pripravljajo posebno plesno predstavo.

Medo se je med igro ves zapacal, zdaj pa noče v kad. Mišo in Robi se bosta morala zelo potruditi, da bosta prijatelja pregovorila, naj spet postane čist.

Medved je zaskrbljen. Dobil je vabilo na čaj s kraljico. Bil je že na pikniku, še nikoli pa na čajanki ... zato ga Rozi in Capko poučita, kako se obnašaš na obisku pri kraljici.

Četrtek bratom pove, da je delal v cirkusu in kako je izgubil spomin, ko ga je nekdo porinil z ladje. Superior ga prosi, naj reši otroke, ki delajo za gozdarja Cvenka. Četrtek se domisli, da bi z Marcelinovo pomočjo Cvenka hipnotiziral. Vendar mu tatinska sraka ukrade čarobno uro za hipnotiziranje in z Marcelinom se znajdeta v ujetništvu. Na srečo sova Lola še predobro ve, kdo v gozdu krade, in tako lahko s hipnozo Četrtek Cvenka končno prepriča, da si otroci zaslužijo ljubezen in svobodo. Ko v gozd prihitijo fratri, ki so od majhne deklice Izabele izvedeli za Marcelinove težave, je že vse urejeno. Četrtek se lahko vrne v cirkus.

Volkulja Lali in Mavgli se igrata kot običajno. Tako sta zatopljena v igro, da sploh ne opazita, da jima sledi tiger Šir kan. Ptiček Darzi ju opozori nanj in za slapom si poiščeta skrivališče.

Dobrodošli v Čudogozdu! In toplo pozdravljeni na slavju vseh zvezd neba! Tudi Eva in Jure sta si nadela zvezdniška vzdevka. Postala sta filmski zvezdi in slavljenkam v poklon posnela kratek film. Kakšna je filmska zgodba? Tri, dve, ena, čaka jasa vas zelena.

Ste si že izmislili svoje skrivno geslo? Kaj še čakate? Izrecite ga, zamižite ter se skupaj z Gajo in Tino preselite v Čudogozd. Tam je že vse pripravljeno na praznovanje mravelj. Mravelj, ja. Kako jih bosta Gaja in Tina našli? Najlažje bo, da še sami postaneta mravlji. Kako? V Čudogozdu ni nič nemogoče.

Te zanima, kateri izziv je Pepe sprejel tokrat? Otroci iz Celja so omenjali ščite, meče in viteze. Iz tega lahko sklepamo, da ga čaka napeta pustolovščina na Celjskem gradu. Pridruži se mu v naslednji oddaji.

Govoreči Ben je razočaran, ko se njegov robotski sin Bumerang odreče znanosti, ker bi se rad začel ukvarjati z umetnostjo.

Kaj je bilo za dinozavre usodno? Poginjali so zaradi uničujočih sil narave. Zanje so bili pogubni ognjeniki, smrtno nevaren nevidni plin, silovite monsunske padavine in peščeni viharji, njihovo izumrtje pa je povzročilo nekaj, kar je padlo z neba.

V zadnji oddaji drugega kroga se za četrtfinale potegujejo dva Davida in Vid iz OŠ Petrovče (rumeni) ter Martina, Rok in Maksim iz OŠ Cirila Kosmača Piran (vijolični). Medtem ko jim hitre celice, inženirski izumi, hitrosti dronov in prebijanje skozi labirint ne povzročajo nobenih težav, je branje časopisov zanje že zgodovina, Drežnica pa preveč odročen kraj. Kdo poskrbi za zabavne hitre celice, kako izgledajo remenke Jasnine mame, in komu srečo prinese kuhanje kompota, pa v 25. oddaji Malih sivih celic.

Kviz Male sive celice preverja znanje in veščine sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev. Dvaintrideset tekmovalnih šol iz osmih različnih regij Slovenije se preizkusi v znanju matematike, logike, poznavanju kulturne dediščine, športa, družbe, astronomije, kemije, biologije, tehnike, gospodinjstva, zgodovine, geografije, človeškega telesa in glasbe.

Vsi govorijo o nindžah. Christa sumi, da Hunter nekaj ve. Joaquim je navdušen nad borilnimi spretnostmi bojevnic, ki jih njegov dedek, ki je odraščal v Indoneziji, prepozna kot pencak silat, indonezijsko borilno veščino. Policija pripre Stanleyja zaradi suma, da je eden izmed njih.

Kostanjevica nad Novo Gorico je božja pot s samostanom, ki je vedno bila del mejnega prostora med Italijo in Slovenijo. To je zaznamovalo zgodovino tega kulturnega vrha, ki je doživljal boljše in slabše čase, tudi razdejanje v prvi svetovni vojni. Za Kostanjevico že dve stoletji skrbijo patri frančiškani, v grobnici so pokopani francoski kralji Burboni, po katerih je dobila ime sorta vrtnic. Na Kostanjevici pa je deloval tudi slavist in jezikoslovec p. Stanislav Škrabec.

Avtor in voditelj: Andrej Doblehar

SARS-CoV-2. Pogovor z dopisnikom RTV-ja Jankom Petrovcem. Pogovor s slovensko zdravnico na Švedskem Damjano Palčič Berce. Kršitve pod krinko epidemije.
Pomagamo družini Slejko. Milan Klemenčič.

Jim Morrison s saksofonom – tako glasbeni kritiki imenujejo skladatelja in glasbenika Vaska Atanasovskega, ki je v studiu spregovoril o eksotiki svojega priimka v Sloveniji. Bili smo na 25. obletnici ustanovitve Makedonskega društva Ljubljana, najstarejšega združenja Makedoncev pri nas. Spoznali boste fotografa Dejana Mijovića, ki je po padcu, zaradi katerega je bil nekaj časa tetraplegik, začel raziskovati svoje črnogorske korenine.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:20
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:25
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Večji del oddaje posvečamo divjim opraševalcem, ki opravljajo delo tam in takrat, ko čebele počivajo ali pa ne morejo na cvetove. Svetujemo tudi, katera hrana iz naših miz je neprimerna za naše živali. Vabljeni k ogledu.
ozivalih@rtvslo.si

Dokumentarna serija pojasni pomene in sporočila svetišč – templjev, sinagog, mošej in cerkev – ter nas popelje po vsem svetu, od Indije, Mongolije, Burme, Savdske Arabije, Malija, Tunizije, Irana do Izraela, Španije, Rusije in Mehike. Serija je pripoved o človeštvu ter njegovih zgodovini, verovanjih in dosežkih, tudi arhitekturnih.

4. del: Sinagoge - nevidno in vidno
Oddaja govori o svetih spomenikih judovske vere, o sinagogah, ki so bile v preteklosti večinoma skrite, vendar vseskozi navzoče. Te svete prostore povezuje več kot tri tisoč let osupljive in tragične zgodovine. Zelo redki judovski sveti prostori so se ohranili. Oddaja nas popelje od Jeruzalema, kjer sta nekoč stala judovska templja, do tunizijskega otoka Džerba in tamkajšnje sinagoge v slogu mošeje, ter do Pirenejskega polotoka, kjer je inkvizicija uničila skoraj vse sinagoge. Tiste, ki so ostale, na primer v Cordobi in Toledu, so izjemne. Obiščemo tudi Portugalsko sinagogo v Amsterdamu, pet sinagog petih judovskih diaspor v beneškem judovskem getu in veliko budimpeško sinagogo na ulici Dohany, ki je preživela drugo svetovno vojno. Na koncu si ogledamo še imenitno sinagogo "Bet Šalom" v ZDA, kjer je sveti prostor judovstva končno lahko viden. Stvaritev znamenitega arhitekta Franka Lloyda Wrighta in rabina Mortimerja Cohena, ki je na novo opredelila arhitekturo sinagog.

Nadškof metropolit Alojzij Cvikl bo blagoslovil velikonočne jedi v mariborski stolnici. Škofje določajo, da je zaradi epidemije veljaven blagoslov jedi po televiziji. Verniki naj pripravijo velikonočna jedila in se udeležijo televizijskega prenosa blagoslova velikonočnih jedi iz mariborske stolnice.

Pogovor dopisnika Janka Petrovca s kardinalom Francem Rodetom o praznovanju letošnje velike noči.

V dunajski stolnici vsako leto za postni čas izdelajo posebno zagrinjalo za veliki oltar, letos prvič v zgodovini je ta čast pripadla slovenski umetnici Evi Petrič. Takšnih postnih prtov v Sloveniji ne poznamo, so pa posebej značilni za avstrijsko Koroško. V oddaji bomo predstavili dunajsko umetnino ter koroške postne prte v Vovbrah, Železni kapli in pri Gospe Sveti, ki so srednjeveške umetnine oziroma likovna dela sodobnih umetnikov.

Ferdo, ki je bil včasih aktiven član in funkcionar lovskega društva, se s kolegi odpravi na tradicionalni vsakoletni lov. Tega dne na policijski postaji dobijo klic, da je eden od lovcev umrl zaradi strelne rane. Prič ni, kmalu se izkaže, da je prav Ferdo glavni osumljenec. Primer prevzame inšpektor Urh, ki se zato pripelje iz Ljubljane. Luka skuša pomagati Ferdu, a ga Urh umakne iz preiskave. Bo Luka ubogal Urha ali bo vseeno skušal pomagati kolegu?

Najprimernejši čas za sajenje sadnega drevja sta pozna jesen in zgodnja pomlad. Aprila smo s sajenjem že nekoliko pozni, zdaj sadimo sadike, ki še niso preveč vzbrstele, pri sajenju jih izdatno zalijemo. V sadovnjaku Ringovih blizu Velenja so marca posadili viljamovko.
Kaj je garteljc, smo spraševali v nagradni igri oddaje Na vrtu. Ker ni natančne definicije, smo se za opis garteljca obrnili na etnologa, dr. Janeza Bogataja.
Če želimo, da nas velikonočni zajec obdari s prazničnimi jajci in drugimi darovi, mu moramo splesti gnezdo. Sebastjan Lipar ga je naredil iz slamnate girlande, ki jo je položil na sredino spomladanskega aranžmaja.

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:25
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Sebičnost je bolezen, ki razkraja naše odnose in nas same, a se je kljub temu redko ovemo. S pastorjem in člani Evangelijske krščanske cerkve v Radovljici smo se pogovarjali o jalovosti sebičnosti in plodovih ljubezni in sočutja.
Mavrica je slovenska katoliška revija za otroke, starše, katehete in vzgojitelje. Že skoraj 50 let odgovarja na vprašanja o Bogu in večnosti. V novembrski številki skupaj s Slovensko karitas vabi otroke in starše, da pripravijo Miklavževa darila za otroke iz socialno ogroženih družin.

Iz Bavarske zgodba o več kot 1000 let stari trgovski povezavi na območju Alp, Donave in Jadrana, o tako imenovani »zlati stezi« med Bavarsko in Češko, po kateri so tovorili večinoma sol, ki je nekoč stala celo premoženje.
Sodelavci RAI Furlanije - Julijske krajine predstavljajo Claut, prvo italijansko vas na drevesih. Iz Madžarske o modni oblikovalki Tünde Hrivnák, ki svoje sodobne kreacije prepleta s tradicionalnimi vezeninami županije Békés.
Iz Hrvaške prispevek o slikovitem majhnem otoku Ilovik in njegovih prebivalcih, ki se, po življenju v tujini, radi vračajo v domače okolje.
V oddaji tudi novica o obnovljeni monumentalni panoramski sliki Prihod Madžarov Árpáda Fesztyja in o stalnih zbirkah Slovenskega muzeja pošte in telekomunikacij ter münchenskega Muzeja Brandhorst.

Osebno razmišljanje, ki ga avtor sam tudi interpretira. Nagovori se osredotočajo na bivanjska vprašanja s katerimi se srečujemo v vsakdanjem življenju.

Slovenska avtorska oddaja, ki odpira vrata v hiše in stanovanja, slikovite vrtove, razkriva objekte, ki so zanimivi zaradi svoje domiselne zasnove.
Vsaka pomlad prinese s sabo pravi naval barvitosti v naravi. Znaki prebujajočega se novega življenjskega cikla nas težko pustijo ravnodušne in vsi ti življenja polni odtenki so nam lahko povod za nove začetke tudi v naših bivališčih. Danes boste med drugim dobili nekaj dobrih nasvetov, kako svojim stenam vdahniti novo življenje in svoj dom osvežiti z novimi barvami.
Najprej gremo nekam, kjer posebna energija prihaja od pogleda na neskončno veliko modrino. Vsake toliko vam enostavno moramo pokazati kaj, ob čemer se nam vsem skupaj sline cedijo. V toplem jesenskem dnevu smo se odpeljali v hrvaški del Istre, kjer v vasi blizu Poreča stoji še kako zanimiva in privlačna hiša, last slovenske družine.
Človek je od pradavnine vse okrog sebe vajen zaznavati tudi prek barv. Naša prva učiteljica glede odtenkov je bila narava. Samo bežen pogled skozi okno nam precej zanesljivo pove, v katerem letnem času smo. Da bomo izzivom vnašanja barv v prostore kos, smo pripravili nekaj nasvetov. Prav je, da se o barvah podučimo in na ta način izgubimo strah pred izbiro – nenazadnje je barvna osvežitev eden najbolj enostavnih in denarnici prijaznih načinov, kako dobiti nov videz našega domovanja.
Stanovanje v bloku iz 60-ih let je prenovljeno z velikim posluhom za vse tisto, kar je bilo v preteklosti narejeno kakovostno. V osnovi delavsko bivališče pa je dobilo bolj eleganten meščanski videz tudi zaradi premišljene izbire barvne palete. Arhitekt in lastnik nista bala intenzivnejših barv, vendar je k zavidljivemu končnemu rezultatu vodila strokovno dobro podkovana roka in še kup zanimivih podrobnosti.

Lep metuljček prileti v park in Klobučnik se odloči, da mu bo sledil, pa čeprav mora čez ograjo. Ali ne ve, da je to nevarno? Lahko se izgubi. Grem za njim, si reče Švigec in mu sledi. Še sreča, da ima tako oster voh. Opazi vse sledi, ki jih Klobučnik pušča za sabo, in mu je ves čas za petami. Zajček se utrujen in lačen odloči, da se bo vrnil v park. Spet se je izgubil, zato zajoče. Najde ga Švigec, ki ga odpelje nazaj v park. Vse se je srečno končalo!

18:50
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

18:55
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

V sobotnem dodatku Dnevnika bomo raziskovali in sledili zgodbam, ki se dotaknejo vsakega izmed nas. Na terenu in v studio bomo iskali odgovore in odgovornost za nastale težave. Naši novinarji specialisti se bodo tem lotevali poglobljeno in analitično. Sobotni Dnevnikov izbor torej o perečih in na drugi tir potisnjenih problemih in izzivih slovenske družbe.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

19:40
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič.
V novi, razburljivi epizodi kviza Joker bo svoje znanje preverila Korošica Irena Otorepec, ki si je dom in službo našla v Velenju. Kot pravnica od nekdaj dela v kadrovski službi, v prostem času pa riše, kvačka in je vedno pripravljena za druženje. Rada piše zabavne kronike in govore ter organizira družabne igre. Ima dve odrasli hčeri in tri vnuke. Hči Nuša se ji bo kot sotekmovalka pridružila v studiu.
En tekmovalec v bitki s časom, dvanajst vprašanj na poti do visoke denarne nagrade, sedem jokerjev za srečo in eno pravilo: ni umika! Le znanje, strategija in sreča vodijo do vrha. A kako na njem ostati?

Kaj dogaja s svežimi novicami, prispevkom s terena Gašperja Berganta, posebnim gostom Andrejem Šterom in popolnoma novo Malo teraso. Čas je za zabavo, ampak upamo, da vas malo dvignemo iz monotonosti vsakdana in ponudimo kak razmislek. Se vidimo.

Whitney pride z očetom Noahom k starim staršem v Montauk, da bi organizirala poroko. Noah ugotovi, da tašča in dementni tast ne moreta prispevati k stroškom poroke, sam pa nima dovolj denarja zanjo. Whitney se zlomi in mu zaupa, da je prevarala Colina. Na poti v salon s poročnimi oblekami se ustavita pri Jastogu, kjer Luisa pove Noahu, da Cole in Joanie zapuščata Montauk. Joanie obišče Bena, za katerega sumi, da je ubil njeno mamo, s katero je takrat hodil. Joanie se pretvarja se, da ima posttravmatsko stresno motnjo in se prijavi na zdravljenje v njegovi komuni.

V Poročilih ob 22.00 uri se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

22:50
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

22:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Na Češkem živeči slovenski režiser Olmo Omerzu (Družinski film) je za svoj tretji celovečerni film prejel nagrado za najboljšo režijo v Karlovih Varih.

Nabriti samozavestni Mára in nekoliko čudaški Heduš se željna novih dogodivščin podata na popotovanje skozi zasneženo pokrajino, z avtom, seveda. Konec koncev bo Mára kmalu dopolnil petnajst let …

Film ceste o fantovskem prijateljstvu in neustavljivi mladostniški želji, da bi nekaj doživel, pa čeprav ne veš natančno, kaj.


Leto produkcije: 2018
Država: koprodukcija
Žanr: film ceste
Režija: Olmo Omerzu
Scenarij: Petr Pýcha
Igrajo: Tomáš Mrvík, Jan František Uher, Eliška Krenková, Lenka Vlasáková

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

V sobotnem dodatku Dnevnika bomo raziskovali in sledili zgodbam, ki se dotaknejo vsakega izmed nas. Na terenu in v studio bomo iskali odgovore in odgovornost za nastale težave. Naši novinarji specialisti se bodo tem lotevali poglobljeno in analitično. Sobotni Dnevnikov izbor torej o perečih in na drugi tir potisnjenih problemih in izzivih slovenske družbe.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov