Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Torek, 21. feb. 2023

TV Slovenija 1 • Tor, 21. feb.

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

Za Zvita se dan slabo začne. Namesto da bi mu Zaja pripravila zajtrk, bolna leži v postelji. Pri njej se kar vrstijo živali, ki ji želijo pomagati, Zvit pa je vse bolj ljubosumen. Kaj ko bi še on zbolel? Potem bi njemu skuhali slastno juho, mu prinašali piškote in sladoledne lučke. Veljalo bi poskusiti. Žal namišljenega bolnika hitro razkrinkajo, in preden zares zboli, ga čaka še nekaj napornega dela.

Ob torkih se z vami prebuja Mojca Mavec. Prva ura druženja prinaša najprej pregled črne kronike z dr. Damijano Žišt in astrološko napoved z astrologinjo Mojco Gregorčič. V rubriki Jezikovni zaplet rešujemo najpogostejše napake pri uporabi slovenskega jezika, v rubriki Svetujemo-varčujemo pa izpostavljamo najrazličnejše nasvete o varčevanju na različnih področjih. Katja Tratnik odkriva zanimive kotičke Slovenije, z našimi kuharskimi mojstri pa kuhamo po receptih naših babic. Z nami so jutra lepša!

Jutranja poročila so prva televizijska poročila, ob katerih se gledalci seznanijo z najpomembnejšim dogajanjem doma in po svetu. Izvedo, kateri pomembni dogodki so predvideni za tisti dan in kaj se je dogajalo na drugi strani sveta, medtem ko smo v tem delu spali. Z dopisniško mrežo po svetu in vsej Sloveniji.

Jutranja poročila so prva televizijska poročila, ob katerih se gledalci seznanijo z najpomembnejšim dogajanjem doma in po svetu. Izvedo, kateri pomembni dogodki so predvideni za tisti dan in kaj se je dogajalo na drugi strani sveta, medtem ko smo v tem delu spali. Z dopisniško mrežo po svetu in vsej Sloveniji.

Jutranja poročila so prva televizijska poročila, ob katerih se gledalci seznanijo z najpomembnejšim dogajanjem doma in po svetu. Izvedo, kateri pomembni dogodki so predvideni za tisti dan in kaj se je dogajalo na drugi strani sveta, medtem ko smo v tem delu spali. Z dopisniško mrežo po svetu in vsej Sloveniji.

Ariane za požar in za to, da zavarovalnica ne izplača odškodnine, krivi Roberta in Wernerja. Robert dobi zamisel, kako bi rešil Knežji dvor s prodajo kobilarne. Tim je nad njegovim predlogom zgrožen.
Michael ob gledanju fotografij, ki sta jih z Rosalie posnela za reklamo, meni, da ga Rosalie zaljubljeno gleda.
Cornelia domneva, da imata Robert in Vanessa le afero, a nato izve, da se je Vanessa zaljubila v Roberta in si z njim želi resno zvezo.
Selina išče očetov talisman v zgorelem avtu, pri tem pa ji pomaga Christoph.


STURM DER LIEBE (XVI.) / Nemčija / 2019-2020
Scenarij: Björn Firnrohr, Claudia Köhler
Režija: Felix Bärwald, Stefan Jonas, Carsten Meyer-Grohbrügge, Udo Müller, Steffen Nowak, Lutz von Sicherer, Alexander Wiedl idr.
V glavnih vlogah: Léa Wegmann, Florian Frowein, Antje Hagen, Sepp Schauer, Dirk Galuba, Joachim Lätsch, Dieter Bach, Lorenzo Patané, Uta Kargel, Melanie Wiegmann, Erich Altenkopf, Jenny Löffler, Sandro Kirtzel, Jennifer Siemann, Julia Grimpe, Anna Lena Class, Franz-Xaver Zeller, Patrick Dollmann, Isabell Ege, Paulina Hobratschk, Lukas Schmidt

S pomočjo kolesarskega navdušenca in oskrbnice koče spoznajte Rašico pri Ljubljani, kjer v sožitju uživajo kolesarji in planinci in odkrijte »neokrnjen« pogled na naše glavno mesto. Na Planini nad Vrhniko, bomo priča gradnji nove planinske koče, ki raste ob razglednem stolpu z dolgo zgodovino, povezano z začetki turizma v Ljubljani. Na Primorskem, natančneje v Hrastovljah, si bomo s skupino dijakov ogledali našo najbolj znano fresko, spoznali zgodbo umetnika, ki jih je odkril in obiskali galerijo, ki je posvečena njegovemu delu. Z pogovorom z idejnim očetom Pomika braniteljev slovenske zemlje na Cerju, se pred prav posebnim stolpom, naše odkrivanje neznane Slovenije konča.

Nekajminutne dokumentarne oddaje s skupnim naslovom Miniature so v svoji prvi sezoni posvečene Ljubljani. Gre za deset zgodb iz bogate in zanimive zgodovine slovenske prestolnice, ki jih je poznavalka Darinka Kladnik spletla v zanimive kratke zgodbe, polne zgodovinskih podatkov, pa tudi humornih ali nenavadnih anekdot o stavbah, dogodkih, navadah in ljudeh preteklega časa v Ljubljani.
Režiser Jaka Šuligoj je besedila vizualno nadgradil z privlačnimi posnetki današnjega časa in dokumentarnim gradivom iz arhivov.
Namen miniatur je poleg obogatitve programa tudi izobraževanje o družbeni in kulturni preteklosti prostora, v katerem živimo.

Tednik je oddaja, ki vam prinaša zgodbe tedna. Voditeljica in urednica Tednika je Jelena Aščić.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:20
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:30
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Prvem dnevniku, pred in po Poročilih, po Dnevniku in pred Odmevi.

Dr. Fuchs obvesti Edwarda, Esther in Claro, da lejdi najverjetneje ne bo preživela noči. Medtem ko se Edward poslavlja od tete, Clara pove Esther, da jo je Edward izdal. Mary namigne Tomu, da bi morda regato iz spoštovanja do lejdi Denham morali odpovedati, toda Tom o tem noče niti slišati. Georgiana še vedno joče za Otisom in ždi v svoji sobi. Charlotte, ki je razočarana nad Sidneyjem, se dogovori z mladim Stringerjem, da se bosta družila na regati.

SANDITON / Velika Britanija / 2019
scenarij: Andrew Davies
režija: Olly Blackburn, Lisa Clarke, Charles Sturridge
v glavnih vlogah: Rose Williams, Theo James, Anne Reid, Kris Marshall, Kate Ashfield, Crystal Clarke, Jack Fox, Charlotte Spencer, Lily Sacofsky, Elizabeth Berrington, Adrian Rawlins, Turlough Convery

»Le pogum, vstani!« To je bilo geslo letošnjega jubilejnega 15. Svetopisemskega maratona. Branje Svetega pisma je letos potekalo od 21. do 26. januarja. Povezalo je kristjane po vsej Sloveniji. Z našo kamero smo zabeležili sklepno srečanje v Podutiku pri Ljubljani.

Bilka Baloh je v življenju počela že marsikaj, a vse je bilo potrebno, kot pravi sama, da je prišla na sedanjo pot in postala mentorica za postenje in ajurvedska terapevtka. Svoje znanje je strnila v dveh knjigah: Post, seme zdravja – Skrivnostni zapiski in Post širi zavest – Modrost celične inteligence.

V današnji oddaji tokrat o slovenski diaspori v Argentini skozi literarne motive iz zdomskega življenja.
Obeležujemo deset let slovenske čitalnice v prestolnici avstrijske Štajerske.
Udeležili smo se srečanje Slovencev z Videmske pokrajine v Kobaridu.
Prebirali smo nove porabske pesmi, ki so danes že prava redkost.

Az adás a farsangról szól. A gyerekek körutazást tehetnek a karneválok világában, majd a göntérházi ovisok ötletes jelmezeket készítenek, és igazi álarcosbált rendeznek. Pártosfalván az ügyes gyerekek csörögefánkokat készítenek.

Tema današnje oddaje je pust. Otroci se bodo lahko odpravili na popotovanje v svet karnevalov, genterovski vrtčevski otroci pa bodo pripravili domiselne maske in kostume ter priredili pravo pustno zabavo. V Prosenjakovcih bodo pridni otroci pekli flancate.

A műsor a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. (www.bgazrt.hu) támogatásával készül.

Kmetova osebna higiena je na psu. Jon, pes Bitzer in čreda ugotovijo, da je treba ukrepati. Odločijo se, da mu bodo pripravili kopanje z vsemi dodatki.

Resni in učeni Rafael, nagajiva in domiselna Mona in najmlajši Nabi nam v prikupni seriji risanih filmov Minuta v muzeju brez dlake na jeziku predstavljajo velika umetniška dela. Slike, kipi, starodavne vaze in druge umetnine jih navdihujejo, da zastavljajo vprašanja, se veselo, včasih kar norčavo zabavajo in vabijo tudi druge otroke, da se naučijo umetnost gledati in ceniti s svojimi, iskrenimi otroškimi očmi.

Ekipo Mahaki čaka regionalno tekmovanje v žogometu. Mikey tovarišem še ne upa povedati, da gre na razgovor za štipendijo. Zato se zlaže. Reče jim, da ga boli rama in da gre zato na fizioterapijo. Tiffina očeta se medtem pripravljata na poroko.

Hardball II. / Avstralija / 2021
scenarij: Guy Edmonds, Matt Zeremes, Catherine Nebauer
režija: Ashton Darren
v glavnih vlogah: Semisi Cheekam, Reannah Handan, Logan Reberger, Erin Choy, Holly Simon, Ella Holowell, Sam Everingham

V Poročilih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:10
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

Projekt KARST, ki ga je omogočil Evropski raziskovalni svet, se ukvarja z možnostjo napovedovanja zapletenih kraških struktur in procesov, s tem pa reševanja odzivov na ekstremne dogodke, saj so vodotoki kraškega povodja sposobni zelo hitrega pretoka vode in s tem prenosa onesnaženja.

Anja Musek z mokrim polstenjem ustvarja zelo različne izdelke in oblačila. Zanjo sta značilna sodobno, minimalistično oblikovanje in uporaba naravnih materialov. Nedavno je bila sprejeta tudi v mednarodno skupino VAWAA – Vacation With an Artist.

Slikarka Ana Sluga se ukvarja tudi s fotografijo in videom. Zanimajo jo meje prehajanja med različnimi mediji, kar igrivo tematizira v svojih delih. Svoje znanje predaja študentom na Akademiji umetnosti Univerze v Novi Gorici.

Eden najpomembnejših slovenskih sodobnih pisateljev Drago Jančar je za svoje delo prejel več domačih in mednarodnih literarnih nagrad. Za najbolj prevajanega slovenskega pisatelja pa so največja nagrada bralci njegovih del.
»Taborniki ustvarjamo boljši svet« je osnovno vodilo vseh tabornikov. Slovenski taborniki delujejo v okviru Zveze tabornikov Slovenije, ki je neprofitna mladinska organizacija z vzgojnimi cilji in spoštovanjem temeljnih vrednot. Moto vsakega slovenskega tabornika je tudi »Bodi pripravljen!«.

Bernard bi se rad naučil voziti kolo, da bi šel na zmenek z mačko Kristino. Žal pa veveriček ve, da se to ne bo nikoli zgodilo. Preveč je neroden, da bi mu uspelo, zato mu Jani ponudi pomoč.

Lisjak Luka praznuje svoj rojstni dan v parku dinozavrov. Dedi zajec vodi otroke po stopinjah dinozavrov, da najdejo Lukovo rojstnodnevno darilo.

Maša Trubačev in Petra Trofenik, mladi ljubiteljski kuharici, sta nova obraza druge sezone popoldanske kuharske oddaje Šef doma. Širši javnosti sta poznani kot finalistki priljubljenega kuharskega šova, sodelovali pa sta tudi pri drugih odmevnejših kulinaričnih dogodkih v Sloveniji.
Maša in Petra si bosta med tednom predajali kuharsko štafeto, ob petkih pa bosta v prenovljenem kuharskem studiu združili moči, druga drugo učili novih kuharskih trikov in skupaj opogumljali kuharske navdušence ter tiste, ki radi dobro jedo, da tudi sami postanejo kuharski šefi v svojih domačih kuhinjah.

Še malo, pa se bo končal najbolj norčav dan v letu. Zato je čas, da se zresnimo! In se lotimo statistike. Recimo, kaj je statistično povprečje? Če pol naroda je meso, druga polovica pa zelje, potem je povprečje – segedin! Statistiko na stran, šalo na plan, segedin je idealna jed za pustni večer. Pustna hrana mora vključevati krofe in zelje. »Kusta repa, dolgi len, fjnašček je gnjes cejli den,« pojejo maškare v krajih, od koder prihaja Petra. Segedina res ni preveč težko spraviti v lonec, medtem ko se kuha, pa bomo spekli norčav, pisan papagajski kolač. To je vsem dobro znani marmorni kolač, ki se bo za pusta našemil v papagaja.

V zabavnem kvizu trije tekmovalci odgovarjajo na enostavna vprašanja. Rešitev je zmeraj črka, ki se izpiše v križanki. Naslednja naloga je rešiti gesla v tej skrivnostni križanki. Tekmovalci lahko v vsakem trenutku zaključijo krog, če prepoznajo vsa gesla naenkrat. V finalu si nato najboljši tekmovalec izbere naključnih 5 črk, ki se izpišejo v čisto novi križanki. Vsaka beseda, ki jo ugane, prinese nagrado. Če mu uspe križanko rešiti v celoti, pa se nagrada poveča in finalist dobi vstopnico v naslednjo oddajo, kjer se pomeri z novima izzivalcema.

18:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, po Dnevniku in pred Odmevi.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

19:35
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

19:45
Kultura

Napovedujemo svečano akademijo ob Kajuhovem letu v Cankarjevem domu, ob tem pa smo prelistali novo (sedmo in hkrati zadnjo) knjigo v zbirki Kajuh 100: Zoran Smiljanič in Marijan Pušavec: Kajuh, pesnik partizan. Na mednarodni dan maternega jezika smo bili v Kinoteki na slovesni premieri štirih kratkih filmčkov s skupnim naslovom Neverjetne dogodivščine slovenskega jezika, prebrali pa smo tudi novo zbirko kratke proze hrvaške pisateljice Slavenke Drakulić Nevidna ženska in druge zgodbe. Pogledali bomo tudi h gostovanju mariborskega Baleta v Hongkongu.

19:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, po Dnevniku in pred Odmevi.

»Imava malo časa, da se kam pride ali kaj opravi.«
V prvem delu z naslovom Kozarec vode mož in žena presodita, da ju natakarica v baru ne razume, zato začneta govoriti v drugem jeziku – s pomočjo slovarskih razlag.

V Brugesu Julia posumi, da ji oče ni bil iskren, ko v množici ljudi zagleda Christiana, očetovega osebnega svetovalca. Potem pa na ulici vidi portret Tomasa, svoje prve ljubezni, in spomini jo odnesejo v leto 1989, v Berlin, kjer sta se s Tomasom spoznala in zaljubila. A njuno ljubezen je oče grobo prekinil. Tomas naj bi pozneje umrl v Afganistanu, a oče Julii med prepirom namigne, da Tomas ni povsem mrtev.

ALL THOSE THINGS WE NEVER SAID / TOUTES CES CHOSES QU'ON NE S'EST PAS DITES / Francija / 2022
Scenarij: Marc Levy & Miguel Courtois
Režija: Miguel Courtois (El Lobo, GAL)
V glavnih vlogah: Alexandra Maria Lara, Jean Reno, Alex Brendemühl, Bastian Hagen, Cédric Ben Abdallah, Martina García

Rusija je Ukrajino napadla februarja 2022, a se je vojna v resnici začela že z napadi na Doneški bazen leta 2014. V dokumentarni oddaji je zaobjeto vse, kar je pripomoglo k netenju spora ali je povezano z njim: vrnitev retorike hladne vojne, uničevanje Doneškega bazena, priključitev Krimskega polotoka in prizadevanja ameriške, nemške, francoske politike za umiritev razmer. Dodan je komentar o odnosu zahodnih držav do Putina, opis visoke politike pa se prepleta s pričevanji obupanih prebivalcev Doneškega bazena, ki so od februarja 2022 večinoma v izgnanstvu.

UKRAINE, CHRONIQUE D’UNE GUERRE ANNONCÉE / UKRAINE: THE ROAD TO WAR / Francija / 2022 / Režija: Anne Poiret

24. februarja bo minilo eno leto od ruske invazije na Ukrajino. Tokratni Globus namenjamo vojni, ki ta teden vstopa v drugo leto. V zadnjih mesecih so se resno zamajali temelji svetovne ureditve, kot smo jo poznali po padcu železne zavese, v Ukrajini pa ljudje živijo med obupom in upanjem. V Globusu o vojni na evropskih tleh, o Ukrajini in Ukrajincih, o Evropi in o Rusiji.

22:00
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, po Dnevniku in pred Odmevi.

22:05
Odmevi

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

22:35
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

Danes 97-letni Izidor Čebron je bil rojen leta 1925 v revni kmečki družini z veliko otroki v vasi Preserje nad Branikom v Vipavski dolini, na območju, ki je med obema vojnama pripadalo Italiji. Že kot osnovnošolec je moral oditi od doma, služit kot hlapec v Povirje na Krasu. Leta 1942 je bil mobiliziran v italijanske delovne bataljone in poslali so ga v južno Italijo. Po kapitulaciji Italije leta 1943 je bil takrat 18-letni Izidor v zbirnem centru v zavezniškem taborišču Carbonara pri Bariju, kjer so bile oktobra 1943 ustanovljene partizanske brigade. Decembra 1943 jih je zavezniška vojska z ladjami prepeljala v Dalmacijo. Na Korčuli so jih poimenovali »prekomorci« in Izidor je bil borec 1. prekomorske brigade. Prvo težko borbo z Nemci je doživel že za božič leta 1943 na Korčuli. Po težkih bitkah z Nemci, četniki, muslimanskimi milicami, ustaši, domobrani in drugimi sovražnikovimi enotami je Izidor Čebron kot borec 13. proletarske brigade iz bitke v bitko prepešačil vso Bosno, Srbijo in Hrvaško. Sodeloval je pri osvobajanju Beograda, doživel strahote Sremske fronte in se po osvoboditvi Zagreba s svojo enoto vrnil v Slovenijo.
Danes je Izidor Čebron, ki ga kljub visoki starosti odlikuje izjemen spomin in dar pripovedovanja, še zadnji živi borec 1. prekomorske brigade.

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Napovedujemo svečano akademijo ob Kajuhovem letu v Cankarjevem domu, ob tem pa smo prelistali novo (sedmo in hkrati zadnjo) knjigo v zbirki Kajuh 100: Zoran Smiljanič in Marijan Pušavec: Kajuh, pesnik partizan. Na mednarodni dan maternega jezika smo bili v Kinoteki na slovesni premieri štirih kratkih filmčkov s skupnim naslovom Neverjetne dogodivščine slovenskega jezika, prebrali pa smo tudi novo zbirko kratke proze hrvaške pisateljice Slavenke Drakulić Nevidna ženska in druge zgodbe. Pogledali bomo tudi h gostovanju mariborskega Baleta v Hongkongu.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, po Dnevniku in pred Odmevi.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov