Veliko odzivov, kar 25, je bilo januarja tudi na Razvedrilni program, kjer so se gledalci oglašali s pripombami na silvestrski program, zlasti na koncert po polnoči, na oddajo Poglej in zadeni ter z mnenji in pobudo za oddajo Dobro jutro. Neobičajno veliko je bilo tudi odzivov na Kulturni in umetniški program: pet gledalcev je izrazilo nezadovoljstvo zaradi premika oddaje Kultura na čas po Odmevih, šest pa podporo oddaji Male sive celice. Gledalka je pohvalila oddajo Ljudje in zemlja, več gledalcev je izrazilo negodovanje zaradi velikega števila ponovitev oddaj.

Tudi med odzivi na radio so bile v središču kulturne vsebine – poslušalka je predlagala branje knjig, poslušalca je zanimalo, zakaj v podkastih niso na voljo glasbene oddaje, poslušalca Vala 202 pa je zmotilo besedilo tuje skladbe.

Na MMC je bilo januarja zelo malo odzivov, samo 18, skromno je bilo tudi število jezikovnih odzivov, kjer je bil najzanimivejši pomislek o jeziku v oglasih. Med šestimi odzivi na dostopnost programov pa so izstopale pritožbe, ker pri nekaterih novih oddajah ni bilo podnapisov.

Celotno poročilo je dostopno na povezavi.