Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Varuh - oddaj pritožbo

Podatki z oznako * so obvezni, anonimne pritožbe ne gredo v postopek.

S podajo odziva na varuhov e-naslov oz. prek obrazca varuh pravic gledalcev in poslušalcev zbira, vodi in shranjuje vaše osebne podatke na podlagi potrebne obdelave za opravljanje nalog v javnem interesu, tudi pri izvajanju javne oblasti, ki nam je dodeljena.

Ti podatki bodo v skladu z načelom zaupnosti znani le pisarni varuha in ne bodo javno objavljeni, razkriti ali posredovani tretjim osebam. RTV Slovenija obdeluje vaše osebne podatke pošteno in zakonito in bo v teh postopkih zagotavljala ustrezne zaščitne ukrepe za pravice in svoboščine posameznika. Zagotavljamo tudi spoštovanje načela najmanjšega obsega podatkov. V pridobivanju odzivov zaposlenih in v poročilih varuha bodo uporabljene začetnice.

Namen zbiranja podatkov je (1) podajanje mnenj, odgovorov, pojasnil in priporočil javnosti, (2) vodenje delovodnika odzivov, (3) priprava mesečnih in letnih poročil o odzivih javnosti, ki prispevajo k izboljšanju programov in storitev RTV Slovenija, (4) sledljivost komunikacij zaradi morebitne poizvedbe pristojnih institucij ali pošiljatelja. Podatki bodo hranjeni pet let.

Seznanjeni ste s pravico do ugovora glede obdelave lastnih osebnih podatkov. Seznanjeni ste, da imate pravico do vpogleda v lastne osebne podatke oziroma seznanitve z njimi, popravka netočnih podatkov, omejitve obdelave pod določenimi pogoji in do ene kopije osebnih podatkov. Pravice uveljavljate prek e- naslova: varuh@rtvslo.si ali pisno. Če menite, da je prišlo pri uveljavljanju do kršitev se lahko obrnete na Pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov (vop@rtvslo.si) ali na Informacijskega Pooblaščenca RS (gp.ip@ip-rs.si). Način uveljavljanja vaših pravic je naveden v Politiki varstva osebnih podatkov in zasebnosti RTV Slovenija. S tem, ko se strinjate s to politiko zasebnosti, se strinjate, da ste seznanjeni tudi s svojimi pravicami in načini uveljavljanja.

Varuh pravic gledalcev in poslušalcev ravna v skladu s Splošno uredbo Evropske komisije o varstvu osebnih podatkov, Pravilnikom o delovanju varuha pravic gledalcev in poslušalcev Radiotelevizije Slovenija, Statutom RTV Slovenija in Zakonom o varstvu dokumentarnega in arhivskega gradiva ter arhivih.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov