Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Žužek

Slovenija Pahor: Imeli bomo stik z morjem, ne samo služnostne poti

07.05.2010

Na referendumu o arbitražnem sporazumu 6. junija se bodo volivci odločali o tem, ali bodo izbrali pot perspektive ali pot nepredvidljivih posledic, je prepričan premier Pahor.

Slovenija "Če bi Tito priznal zločine, ne bi bilo njegovega mita"

03.05.2010

"Tito je vse življenje ustvarjal mit o samem sebi," je prepričan pisec knjige o Titu Pero Simić. Brščič meni, da je Titov sistem lahko preživel le z "grškim scenarijem" - zadolževanjem.

Slovenija Tožilstvo: Jegličeva plača v skladu z zakonodajo

23.04.2010

Brezigarjeva naj bi bila v predkazenskem postopku. V anonimni prijavi naj bi ji namreč očitali, da naj bi mimo zakona dvignila plačo mlademu tožilcu. Tožilstvo: Jegličeva plača je v skladu z zakonom.

Slovenija Bo politična prihodnost Kresalove klavrna ali uspešna?

22.04.2010

Virant Kresalovi kljub uspešno prestani interpelaciji napoveduje zelo klavrno politično prihodnost, medtem ko Štrajn njene obetavne prihodnosti ne izključuje, a se boji, da bi zapustila politiko.

Slovenija Za Slovenijo kot kreativno in podjetniško oazo v Evropi

12.04.2010

20 let po prelomu s prejšnjim režimom je čas za novo vizijo. Za Slovenijo, ki je dežela priložnosti za vse in v kateri ne bomo čakali, da vse postori država, so prepričani avtorji Vizije 20+20.

Slovenija "Demos je zmagal zaradi nacionalnonaprednega programa"

08.04.2010

Pred 20 leti so bile v Sloveniji prve povojne večstrankarske in demokratične volitve. Na volitvah v skupščino je zmagal Demos, predsednik Slovenije pa je postal Milan Kučan.

Slovenija Gorenak: Z odstopom bi Kresalova razbremenila policijo

06.04.2010

"Z izredno sejo o sumu zlorabe policije želimo preprečiti nevarno zniževanje demokratičnih standardov, ki jih pogojujejo zadnja delovanja koalicijskih poslanskih skupin," pojasnjuje Gorenak.

Slovenija "Janković z urejanjem okolice parcel Electe dela zase"

02.04.2010

Tematika preiskovalne komisije o gradbenih poslih je preširoka, da bi lahko na dveh zaslišanjih dobili odgovore na vsa vprašanja, zato bodo Jankovića še vabili na zaslišanja, je dejala Jerajeva.

Slovenija Janković: Čakam, da Ultra sama ponudi donacijo

01.04.2010

Glede donacij je župan Janković pojasnil, da je prav, da podjetja, ki v Ljubljani ustvarjajo dobiček, temu okolju tudi nekaj vrnejo. Za Jerajevo takšna praksa pomeni razmah korupcije.

Slovenija Blažič: Družinski zakonik odpravlja sistemsko diskriminacijo

01.04.2010

Spremenjena definicija zakonske zveze v novem družinskem zakoniku oz. črtanje definicije, da je zakonske zveza le skupnost moškega in ženske, je protiustavna, je prepričan Cukjati.

Slovenija Türk: Slovenska vojska z manj naredila več

31.03.2010

Ministrica za obrambo Ljubica Jelušič in načelnik Generalštaba SV-ja Alojz Šteiner sta predsedniku države Danilu Türku predstavila poročilo o pripravljenosti SV-ja. Türk je s poročilom zelo zadovoljen ...

Slovenija Cukjati: Zakaj otroku vsiljevati mater št. 2?

31.03.2010

SDS v dopolnilu k novemu družinskemu zakoniku predlaga, da je za posvojtev tujega otroka primerna le zakonska zveza moškega in ženske. Dopolnilo v zvezi s posvojitvami je pripravil tudi Svetlik.

Stran 13 od 17
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov