Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Aleš Žužek

Slovenija "To je prvi primer, da ugotavljamo sum spolne zlorabe psov"

19.02.2010

Strokovno mnenje o tem, ali so bili Baričevičevi bulmastifi spolno zlorabljeni, bodo predvidoma pripravili do konca naslednjega tedna, je za MMC povedala predstojnica NVI-ja Jelka Zabavnik Piano.

Zdravje Senica po tragediji v Barsosu "nudil moralno pomoč"

18.02.2010

Zdravniki v Barsosu ne delajo na črno, trdi Cvetka Dragoš Jančar. Potrdila je, da je Miro Senica po napadu na Baričeviča prišel v Barsos, vendar zanikala namige, da je bil poškodovan.

Slovenija "Ceno za NPU smo zbili do največje možne mere"

17.02.2010

Ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal je dejala, da se je ministrstvo pri najemu prostorov za Nacionalni preiskovalni urad obnašalo kot dober gospodar. SDS ministrici očita sprenevedanje.

Slovenija Björkqvist: Nisem izdal pripornih nalogov za Cekuto in Lebana

16.02.2010

V zadnjih dnevih nisem izdal nobenega pripornega naloga za Jureta Cekuto in Rudolfa Lebana, je za MMC povedal glavni finski preiskovalec v zadevi Patria Kaj Erik Björkqvist.

Slovenija "Tožilka ni bila obveščena o znakih mučenja psov"

15.02.2010

Na vrhovnem tožilstvu so pojasnili, da dežurna državna tožilka ni bila obveščena o kakršnih koli znakih mučenja bulmastifov. Policija trdi, da je bil ogled opravljen strokovno in v skladu z zakonom.

Slovenija Pogačnik: Na interpelacijo se bom dobro pripravil

12.02.2010

SLS in SDS sta vložila interpelacijo zoper ministra Pogačnika, ki pa je za MMC zagotovil, da ne misli odstopiti in da se bo na interpelacijo dobro pripravil.

Slovenija Janša o izhodni strategiji: Veliko papirja, malo ukrepov

11.02.2010

Rdeča nit vladne izhodne strategije je zgrešena predpostavka, da lahko le država določi, kaj je dobro za gospodarstvo, je poudaril prvak SDS-a Janez Janša. "Državni uslužbenec ni podjetnik," opozarja.

Slovenija Griesser - Pečar: Škof Rožman tarča številnih laži in podtikanj

10.02.2010

Med Slovenci težko najdemo posameznika, ki bi bil tarča tako številnih laži in podtikanj, kot jih je bil deležen nekdanji ljubljanski škof Gregorij Rožman, trdi zgodovinarka Tamara Griesser - Pečar.

Slovenija "Sklepanje istospolnih zakonskih zvez bo množično"

09.02.2010

Po sprejetju novega družinskega zakonika bomo priča množičnemu sklepanju istospolnih zakonskih zvez, je prepričan aktivist za pravice istospolnih Mitja Blažič.

Slovenija Med preiskovanci tudi Janković in Golobič

05.02.2010

Predsednica preiskovalne komisije DZ-ja o gradbenih investicijah Jerajeva je potrdila, da so med preiskovanci komisije tudi Janković, Golobič in Oven. Med preiskovanci sta tudi Zidar in Tovšakova.

Slovenija "Kastelčeva obsojena, ker nasprotuje družinskemu zakoniku"

05.02.2010

Primc: Odločitev častnega razsodišča, ki je Kastelčevo obsodilo kršenja kodeksa, je opozorilo drugače mislečim novinarjem, da ne bi kritično pisali o novem družinskem zakoniku. Ivelja očitke zavrača.

Slovenija Černač: Še bomo priča diskreditacijam v zadevi Patria

04.02.2010

Skrajni čas je že, da se predkazenski postopek v zadevi Patria konča, je prepričan Zvone Černač. Ob tem opozarja, da bomo verjetno še priča diskreditacijam posameznikov.

Stran 16 od 17
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov