Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dejan Rat

Novice Prva faza obnove Langerjeve vile

24.11.2022

Prvo fazo del naj bi končali kmalu, za drugo pa pripravljajo projektno dokumentacijo za celovito obnovo v skladu z zahtevami zavoda za varstvo kulturne dediščine.

Novice Do četrtka predčasno glasovanje pred nedeljskimi zakonodajnimi referendumi

22.11.2022

Pred nedeljskimi zakonodajnimi referendumi o zakonih o vladi, dolgotrajni oskrbi in Radioteleviziji Slovenija se je na 95 voliščih začelo predčasno glasovanje. Volivci lahko svoj glas oddajo do vključno četrtka med 7. in 19. uro.

Novice Kaj prinaša 2. krog županskih volitev v Mariboru?

21.11.2022

Vesna Vuk Godina: »Volitve zahtevajo socialno infrastrukturo in Arsenovič in Kangler to imata. Imata najbolj razvejano formalno mrežo, medtem ko je Gibanje Svoboda preveč novo in tega na lokalni ravni nima.«

Novice Administrativna napaka na glasovnicah v Mariboru

15.11.2022

V mariborski mestni volilni komisiji so napako priznali in sporočili, da so administrativno nepravilnost, ki je bila ugotovljena uro po odprtju volišča, odpravili z izdajo in predložitvijo novih glasovnic za mestni svet.

Novice Za 15 tisoč ton neprevzete odpadne embalaže

10.11.2022

Gore odpadne embalaže se kopičijo tudi pri mariborski Snagi. Že lani je bilo neprevzetih 283 ton, letos do septembra še slabih 300.

Novice Največ županskih kandidatov v Mariboru

25.10.2022

Zanimiva volilna kampanja se med drugim obeta v Mariboru in na Ptuju, soočenja kandidatk in kandidatov za župansko mesto pa bomo pripravili tudi na Radiu Maribor.

Novice Kolesarska pot v Laznici znova odprta

04.10.2022

Omenjena pot je bila na približno 200-metrskem odseku začasno zaprta, izvajalec del pa je pred slabim tednom saniral udarne jame, ki so nastale zaradi delovanja podtalnice.

Novice Začenja se obnova najstarejšega študentskega doma v Mariboru

06.09.2022

Objekt v Tyrševi ulici naj bi v celoti obnovili v devetih mesecih, malo več kot 5-milijonsko naložbo pa večinsko financira Ministrstvo za izobraževanje, približno 500 tisočakov pa so pridobili iz evropskega kohezijskega sklada.

Novice V občini Duplek prvo nogometno igrišče z umetno travo

02.09.2022

Otvoritev sovpada z Dnevom slovenskega futsala, ki bo potekal v sosednji dvorani, poleg osvetljenega nogometnega igrišča z umetno travo, pa bo športni park v Spodnjem Dupleku bogatejši še za tekalni stezi in majhno tribuno.

Novice Mestni avtobusi od 1. septembra znova v polnem obsegu

30.08.2022

Od. septembra bodo avtobusi v mariborskem mestnem prometu ponovno vozili v polnem obsegu kot pred začetkom koronske krize

Novice Energetika Maribor: «Plin za letos zakupljen, za prihodnje leto še brez konkretne ponudbe«

28.08.2022

Vlada je že potrdila maksimalno ceno za končne odjemalce na področju elektrike in plina, na področju oskrbe s toploto pa so dogovori o načinu blaženja draginje na nivoju države še v teku.

Novice Začasno zaprt del Dravske kolesarske poti v Laznici

24.08.2022

Kljub zapori in prežeči nevarnosti kolesarji ta odsek proti Limbušu oziroma Rušam še naprej uporabljajo. Tudi zato, ker neznanci prometno signalicijo ves čas umikajo oziroma odstranjujejo. Kdaj bo poškodovana asfaltna površina sanirana še ni znano.

Stran 8 od 39
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov