Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Gašper Petovar

Slovenija Poziv politiki k oblikovanju tretje republike

01.03.2012

"Čas je za spremembe in vračanje družbene lastnine, ki so nam jo pred dvajsetimi leti z zvijačo ukradli. Dva milijona ljudi je hlapcev, čas je, da postanemo gospodarji," je poudaril Rastko Plohl.

Slovenija Virantovi bi omejili nadomestila poslancem in funkcionarjem

29.02.2012

V Listi Virant predlagajo znižanje nadomestila poslancem po koncu mandata in krajše obdobje izplačevanja. Iz prejšnjega sklica poslansko nadomestilo prejema še 44 poslancev.

Slovenija Mojca Kucler Dolinar kandidatka NSi-ja in SDS-a za županjo Ljubljane

28.02.2012

SDS in NSi bosta na nadomestnih lokalnih volitvah v Ljubljani kandidirala Mojco Kucler Dolinar (NSi), nekdanjo ministrico za visoko šolstvo v prvi Janševi vladi.

Slovenija "Imamo nižjo stopnjo homofobije kot pred desetimi leti"

23.02.2012

V primerjavi z devetdesetimi leti prejšnjega stoletja je stopnja homofobije v Sloveniji manjša, je poudaril sociolog Roman Kuhar, vendar je po njegovem mnenju še vedno prostor za več strpnosti.

Slovenija Foto: "Nagibanje vlade k zavrnitvi Acte je cinizem"

17.02.2012

"Problem, ki ga imamo kot evropski državljani, je, da je Evropska komisija tajna združba, ki sprejema določene ukrepe netransparentno. Eden takšnih ukrepov je Acta, trdi Andrej Kurnik.

Slovenija "Usodna pohaba civilizacije"

15.02.2012

"Izjava o drugorazrednosti je antološka izjava, ki nas vpelje v osredje naših nesporazumov," je prepričan Jože Dežman, ki meni, da so povojni poboji del rasističnega mehanizma, ko je na eni strani ...

Slovenija "Spolna usmerjenost staršev ni relevantna za koristi otrok v njihovem razvoju"

14.02.2012

Otroci in mladi iz mavričnih družin so pogosto prisiljeni v vlogo žrtve, kar je samo po sebi diskriminacija, ki se sicer kaže kot razumevajoča drža drugega, v resnici pa gre za skrito obliko ...

Slovenija Masleša: Sodstvo je v dobri kondiciji

13.02.2012

Sodišča so lani v reševanje prejela 1.106.000 zadev, kar je 0,2 odstotka manj kot leta 2010, rešila pa so jih nekaj več kot 1.140.000, kar je 0,8 odstotka več kot leta 2010. Predsednik vrhovnega ...

Slovenija Erjavec: Ne bom pustil, da bi v zunanjo politiko vdrla slovenska dnevna politika

09.02.2012

Odbor za zunanjo politiko DZ-ja je z 11 glasovi za in tremi proti podprl kandidaturo Karla Erjavca (DeSUS) za ministra za zunanje zadeve.

Slovenija Gantar: Če bi obstajal idealni zdravstveni sistem, bi ga enostavno prepisali

09.02.2012

Parlamentarni odbor za zdravje je soglasno sprejel sklep, da je bila predstavitev kandidata za ministra za zdravje Tomaža Gantarja ustrezna.

Slovenija Novakova: Vez z domovino je dobrina

07.02.2012

Parlamentarna komisija za odnose s Slovenci v zamejstvu in po svetu je soglasno podprla kandidaturo Ljudmile Novak za ministrico za Slovence po svetu.

Okolje Večje škode zaradi burje ni, vrtci in šole ostajajo zaprti

01.02.2012

Na Primorskem piha močna burja. Civilna zaščita je v pripravljenosti, razkrilo je nekaj streh, tovorni promet je ustavljen, večje škode pa za zdaj ni. Šole in vrtci so zaprti.

Stran 2 od 18
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov