Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Gašper Petovar

Evropska unija Zver: Aktualna Evropska komisija je prijazna do mladih

16.12.2011

Evropska unija pripravlja v proračunskem obdobju 2014 do 2020 program Erazmus za vse, ki naj bi omogočil vsem mladim vsaj en semester študirati v tujini, je zatrdil Milan Zver.

Slovenija "Poškodovana mentaliteta je zapuščina totalitarizmov"

14.12.2011

Totalitarizmi so pustili posledice in po dvaindvajsetih letih je jasno, kako je zaradi tega poškodovana mentaliteta ljudi, je zatrdila Andreja Valič Zver.

Gospodarstvo Umar: Slovenski BDP se je v tretjem četrtletju zmanjšal

12.12.2011

Urad Republike Slovenije za makroekonomske analize in razvoj (Umar) ugotavlja, da se je slovenski BDP v tretjem četrtletju zmanjšal in da so se poslabšale tudi razmere na trgu dela.

Slovenija Ovadba zoper pisca spornega besedila na strani SDS-a

12.12.2011

"Pred volitvami ste slišali bivšega predsednika države, ki je dejal, da je SDS nedemokratična stranka, to je zame sovražni govor," je Janez Janša kometiral ovadbo informacijske pooblaščenke.

Slovenija Semolič: Človekove pravice so tudi delavske pravice

09.12.2011

Človekove pravice so tudi delavske pravice in kršitev delavskih pravic je kršitev človekovih pravic, je opozoril Dušan Semolič.

Slovenija Klemenčič: Korupcije kot posledice se ne rešuje s palico

09.12.2011

Korupcija je redko vzrok, ampak je posledica določenega stanja, družbenih anomalij, vrednostne krize in strukturnih težav, je zatrdil predsednik protikorupcijske komisije Goran Klemenčič.

Slovenija Varuhinja človekovih pravic predstavila delovanje Državnega preventivnega mehanizma

08.12.2011

Naloga Državnega preventivnega mehanizma (DPM) je preverjanje bivanjskih in socialnih razmer v inštitucijah, nad katerimi bdi država, je pojasnil namestnik varuhinje človekovih pravic Ivan Šelih.

Volitve 2011 Kresalova: Vem, da smo v parlamentu

02.12.2011

"Glede na stanje, ki ga danes kaže nova slika parlamenta, bi bilo krvavo treba imeti eno liberalno stranko v parlamentu ob vsem tem konservatizmu, nazadnjaštvu, ki ga slišimo," je poudarila Katarina ...

Volitve 2011 Erjavec: Če ne na teh, bomo zmagali pa na naslednjih volitvah

30.11.2011

Četrtega decembra ne odločamo o tem, ali je Janša dober ali Pahor luškan ali Janković dober menedžer, ampak o tem, ali želimo imeti še naprej socialno državo, je poudaril Karl Erjavec.

Volitve 2011 Šturm: Zbor za republiko ne podpira ene ali druge politične stranke

29.11.2011

Zbor za republiko podpira sodelovanje, podpira predvsem udeležbo na letošnjih zelo pomembnih predčasnih svobodnih volitvah, je pred slovesnostjo poudaril predsednik Zbora za republiko Lovro Šturm.

Volitve 2011 Čadonič Špelič: Državna uprava nima tajkunov

29.11.2011

Državno upravo je treba reorganizirati, vendar se je treba zavedati, da državna uprava ni pahnila Slovenije v krizo, v svojih vrstah nima tajkunov, je zatrdila Vida Čadonič Špelič (NSi).

Slovenija Mestni svet samo z glasovi Jankovićeve liste sprejel podražitev LPP-ja za 50 %

28.11.2011

V Gibanju 15o so že napovedali, da bodo v primeru podražitve zaklenili urbanomate, na dan podražitev pa se bodo iz protesta ulegli na tla in avtobusom s tem preprečili izhod iz garaž.

Stran 4 od 18
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov