Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Marjetka Nared

Slovenija Podmladki – imajo (skoraj) vse, kar imajo veliki

05.12.2009

Za uspešnim moškim stoji ženska, pravi stari rek. Torej nekdo stoji tudi za uspešnimi politiki. Bi bilo mogoče, da so to mladi – mladi kot »sveža kri«, ki drži stranke pri življenju?

Slovenija Demos - koalicija, ki je pomagala Slovencem do izpolnitve sanj

27.11.2009

Korak k spravi. Plebiscit. Samostojnost. Vojna. Tolar. Ustava. Mednarodno priznanje. Kratek čas obstoja Demosa je bil dramatičen, njegov prispevek k rojstvu države pa neprecenljiv.

Slovenija "Drugo leto bi v pokrajinah lahko že volili"

22.11.2009

Čeprav je pokrajinska saga doživela že n-delov, Henrik Gjerkeš verjame, da bi lahko pokrajine zaživele že leta 2010. Bolj kot njihovo število ga skrbi identifikacija z njimi.

Slovenija "V DeSUS-u ne gre za razkol, temveč kvečjemu za trsko"

21.11.2009

Minister, ki je izziv sprejel v postelji; ki meni, da gre v DeSUS-u le za konsolidacijo, s katero sam nima nič; ki ga črpanje sredstev ne skrbi in je za sinergijo med občinami - Henrik Gjerkeš.

Novice uporabnikov Marko Vezovišek / Kuba libre

19.11.2009

MMC Kibla in Študentski svet Filozofske fakultete vas v četrtek, 26. novembra 2009, ob 19.00 v sklopu Novembrskih literarnih večerov vabita na predstavitev knjige Kuba libre Marka Vezoviška.

Slovenija Video: "Zver in Lukšič - isto vino v istih mehovih"

18.11.2009

"Isto vino v istih mehovih. Če je mogoče nekje kislica, pa je drugje šmarnica," je delo ministrov za šolstvo Milana Zvera in Igorja Lukšiča primerjal ravnatelj OŠ Dušan Merc.

Slovenija Študentsko delo: Kako drastične (če sploh) bodo spremembe?

18.11.2009

V vladi so poleti napovedali konec študentskega dela, kot ga pozna Slovenija, a še ni znano, ali bodo spremembe res tako drastične in kaj bo s (spornimi) študentskimi servisi.

Slovenija Kako vozimo? Malce manj kulturno in malce nepotrpežljivo.

17.11.2009

Povprečen slovenski voznik je nekoliko nepotrpežljiv in nekoliko manj kulturno izobražen. Morda je preveč toleranten do alkohola in prehitre vožnje, pravi Ivan Kapun.

Slovenija Bo slovensko sestavljanko lahko gradilo še več kot 210 občin?

08.11.2009

Slovenija je razdeljena na 210 občin, na Primorskem in Dolenjskem pa se piše še usoda petih predlaganih občin. Zakaj in kako občine sploh nastanejo?

Slovenija Od tri do osem pokrajin? Kritike in zadržanost.

08.11.2009

Kritika na račun številk in pomanjkanja vsebine na eni ter zadržanost na drugi strani – taki so odzivi strank na besede ministra Gjerkeša, da stroka predlaga od tri do osem pokrajin.

Slovenija Ropi: S pištolo, sekiro. Po denar in celo orožje. Čas za skrb?

07.11.2009

S pištolo, sekiro, z nožem. Skrivaje za masko. Tarče so tudi banke, skladišča orožja. Mediji so zadnje čase polni zgodb o tatvinah in ropih. Pa je res tako resno?

Slovenija Foto, video: "Lik Staneta Kavčiča ni nostalgija, temveč navdih"

27.10.2009

Odkritje kipa Staneta Kavčiča ni nostalgija za preteklostjo, temveč velik navdih za prihodnost, je na Trgu narodnih herojev v Ljubljani dejal predsednik vlade Borut Pahor.

Stran 8 od 12
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov