Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Marjetka Nared

Okolje Divjanje ujm bo terjalo milijone. Pa ne samo od zavarovalnic.

07.08.2009

Neurja so povzročila veliko škodo. Zavarovalnica Triglav jo ocenjuje na dva milijona, Zavarovalnica Maribor pa na tri milijone evrov. Opustošene bodo tudi občinske blagajne.

Slovenija V hrvaških dokumentih "neskončno" število prejudicev?

06.08.2009

Glavni razlog za blokado hrvaških pogajanj z EU-jem so hrvaški prejudici meje v pristopnih dokumentih. A teh je toliko, da jih bo Slovenija le težko našla.

Gospodarstvo Pečečnikov predlog? Nerealen, kompliciran, nevšečen.

31.07.2009

Predlog reševanja Mure, ki ga je podal Joc Pečečnik, je slabo sprejela že vlada, nič bolj pa niso nad njim navdušeni ekonomisti. "Nerealističen, kompliciran, nevšečen."

Gospodarstvo Nekoč nacionalni interes, danes boj proti prevzemom

30.07.2009

Če so bila politikov nekoč polna usta nacionalnega interesa, je bila slika tokrat, ko jih je MMC zaprosil za komentar prodaje Kolonela italijanskemu podjetju, precej drugačna. Medla.

Slovenija Samozaposlitev: ni vse med in mleko

26.07.2009

Število brezposelnih se je junija približalo številki 90.000. Brezposelni se skušajo znajti vsak po svoje, ena izmed mogočih rešitev pa je tudi samozaposlitev.

Slovenija Za katastrofo je lahko dovolj ena sama iskra

25.07.2009

Zadnji dnevi so bili obsijani s soncem, čeprav nas je zajela ohladitev, pa je pretekla vročina močno povečala nevarnost požarov v naravi.

Slovenija "Slovenci med boljšimi upravljavci žičnic"

20.07.2009

Nedeljska nesreča na Pohorju. Pred tem zgolj v obdobju enega leta več (deset) ljudi ujetih v gondolskih kabinah na Pohorju, Voglu, Golteh. So slovenske žičnice varne?

Črna kronika Kabine pohorske vzpenjače v globino zgrmele zaradi rje

20.07.2009

Inšpektor Zlatko Bahovec je za MMC potrdil, da je po nesreči pohorske vzpenjače že opravil izredni inšpekcijski nadzor. Steber se je porušil zaradi korozijske poškodbe.

Družabno Ko Borovnico preplavijo borovnice

20.07.2009

Borovnica ni slavna le po ostankih mogočnega habsburšlega železniškega viadukta, temveč vse bolj tudi po največjih slovenskih nasadih ameriških borovnic. Te imajo tudi svoj dan.

Slovenija Pomurje: Slabo se ne piše le delavcem, temveč tudi študentom

17.07.2009

V Pomurju vlada strah pred eksplozijo socialne bombe, časi pa niso slabi le za delavce Mure, temveč tudi za 65 pomurskih študentov, ki že dva meseca niso prejeli štipendij.

Slovenija Zaradi "cestnih" muk vsaj 500 tožb proti državi

16.07.2009

Čeprav se za promet odpira novi avtocestni odsek Slivnica-Draženci, prebivalci ob cesti Šentilj-Gruškovje ne morejo pozabiti na dolgoletno trpljenje in zoper državo pripravljajo tožbe.

Slovenija Kdo bdi, da lahko politiki mirno spijo?

12.07.2009

Potem ko je policija preprečila domnevni atentat na premierja Boruta Pahorja in DZ, se zastavlja vprašanje, kako je v Sloveniji sploh urejeno varovanje politikov in objektov.

Stran 11 od 12
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov