Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Hokej - svetovno prvenstvo elitne skupine: Kanada- Norveška, prenos iz Prage

Avtorji Marjetka Nared

Slovenija V svetu tišine boli zlasti neenakopravnost

19.09.2009

Komunikacijska stiska. Težave pri izobraževanju. Problemi pri iskanju zaposlitve. Dejanska neenakopravnost na številnih področjih. To je življenje v večni tišini.

Slovenija Nov avtocestni zaplet - tokrat na Dolenjskem

18.09.2009

Avtocestnim zdraham ni videti konca. Najnovejša je povezana z zapletom ob razlastitvi lastnika zemljišča, čez katero naj bi tekla dolenjska avtocesta. Je pred vrati nova zamuda?

Ture avanture V deželi soli si preteklost in sedanjost še podajata roke

28.08.2009

Mir. Zelenje in ptice. Solinarji. Zgodovina. V spokojnih Piranskih solinah se zrcali večstoletna solinarska tradicija. Rezultat: zanimivi flora in favna ter izvrstna sol.

Slovenija Namesto rešetk odštevanje novcev ali delo v dobro družbe?

22.08.2009

Vprašanje prepolnih zaporov bi se dalo rešiti tudi z izrekanjem denarnih kazni, je v četrtek dejal Aleš Zalar. Obstaja pa še ena alternativa: družbenokoristno delo.

Slovenija Kri - v Sloveniji jo nekdo potrebuje vsakih pet minut

22.08.2009

Dokler ni težav, se o njej niti ne razmišlja. Zavest o njenem pomenu pa gotovo pride na dan, ko je na nitki zdravje. In potrebe po krvi, tekočini življenja, so največje prav poleti.

Novice uporabnikov Intervju s predsednikom

19.08.2009

Slovenija - Da je na najvišji stolček Komisije za mali nogomet sedel Radenko Mijatovič je bržkone že vsem znano. Zanimalo pa nas je, kako je sploh prišlo do njegovega imenovanja, kakšne načrte ima ome ...

Slovenija Foto: Deležne toliko kritik, a vendar tako lepe

13.08.2009

Popoldne bo Slovenija bogatejša za devet kilometrov 40 let pričakovane hitre ceste čez Rebrnice. Gotovo bo prava paša za oči. Kot so hitre ceste in avtoceste pogosto.

Slovenija Kdaj sme policist pritisniti na petelina?

09.08.2009

Da so policisti opremljeni s strelnim orožjem, je splošno znano, po petkovem streljanju v prestolnici pa je MMC preučil, kdaj ga smejo uporabiti in kako morajo z njim ravnati.

Slovenija Politiki na dopustu: št. ena slovenski in hrvaški kotički

09.08.2009

Avgust. Suša v naravi, suša v medijih. Politiki si namreč ta mesec vzamejo čas za oddih, obdobje kislih kumaric pa velja presekati tudi s pregledom, kje si nabirajo novih moči.

Slovenija Nasilja v družini iz leta v leto več

08.08.2009

Petkovo streljanje, ki se je zgodilo po posredovanju policije in se končalo s smrtjo napadalca ter ranjenima policistoma, znova odpira vprašanje nasilja v družini.

Gospodarstvo Kdo naj javnim uslužbencem šiva uniforme?

08.08.2009

Mnoga tekstilna podjetja, med njimi odmeva zlasti ime Mure, visijo na robu prepada ali pa so že zaprla svoja vrata. Vlada pravi, da jih z državnimi naročili ne more reševati.

Slovenija Odpira se študentska fronta za »bivalne« evre

08.08.2009

10. avgusta bo potekel rok za oddajo prošnje za sprejem v študentske domove, 20. avgusta pa še za podaljšanje bivanja v domovih ali s subvencijo pri zasebnikih. Boj ne bo lahek.

Stran 10 od 12
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov