MMC na prizorišču
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.9 od 30 glasov Ocenite to novico!
Goran Dragić je blestel v skupinskem delu, ko je bil tudi prvi strelec turnirja, na dvoboju osmine finala pa ni imel strelskega dne. Foto: Reuters
Kot je poudaril Klemen Prepelič, je s klopi izjemno nevaren kapetan Janis Blums. Foto: EPA
Slovenski košarkarji upajo, da bodo imeli v četrtfinalu številčnejšo podporo s tribun, kot je bila proti Ukrajini. Foto: Reuters
VIDEO
Latvija zanesljivo med na...

Dodaj v

Pred tekmo poletja: Če bomo igrali, kot smo do zdaj, se nimamo česa bati

Latvija boljša kot pred dvema letoma
11. september 2017 ob 06:25
Carigrad - MMC RTV SLO

V nedeljo so slovenski košarkarji dobili nasprotnika v četrtfinalu evropskega prvenstva. Slovenci so si ogledali osmino finala in visoko zmago Latvije nad Črno goro (100 : 68).

"Pričakovali smo zmago Latvije, a jaz sem navijal za Črno goro, kjer imam nekaj prijateljev. Vem, da nas čaka težka naloga, saj sem gledal Latvijo v prvem delu in videl, da je imela ogromno rezerve, kar so tudi dokazali proti Črnogorcem," je povedal Edo Murić, ki ga, zdaj ko v reprezentanci igra na položaju krilnega centra, čaka hud boj s prvim orožjem Latvije, 221 centimetrov visokim Kristapsom Porzingisom: "V raketi imajo takšnega igralca, da nihče od naših ne bo lahko polagal, a na drugi strani se bolj razigravajo z napadom kot obrambo. So izvrstni košarkarji, in to je stopnja višje motivacije za nas, da lahko tudi proti takšnim igralcem igramo. Ne bomo jim pustili, da bodo delali, kar so proti Črni gori. Trenerji ves čas gledajo nasprotnike in nas pripravijo na vse. Mi moramo samo stopiti na parket in jih poslušati. Že z ogledom tekem smo dobili veliko informacij o njihovi igri."

"Skupaj smo si ogledali ta dvoboj. Latvija je odigrala neverjetno tekmo, eno najlepših na prvenstvu. Kar so si zamislili, jim je uspelo, in Črnogorci so bili brez moči. V raketi je bilo veliko prostora, nato so širili igro. Imeli so izjemen odstotek za tri točke. Imajo ogromno potenciala in so res kakovostni. Na vseh položajih imajo visoke igralce. Čaka nas težek boj. Smo pa tudi mi pokazali dobro igro in zagotovo tako govorijo tudi oni o nas. Na igrišču nas bo pet proti petimi, odločala pa bo tudi dnevna forma. Ne bomo jim smeli pustiti lahkih metov za tri točke," je dodal Murić, ki je obenem še povabil navijače, da v čim večjem številu pridejo v Carigrad in podprejo reprezentanco.

Da bi odigrali prvo in zadnjo tekmo na prvenstvu
Praktično vsak latvijski košarkar lahko zadene za tri točke in tudi visoki igralci veliko poskušajo izza črte. Pri metu trojk je eno glavnih slovenskih orožij Klemen Prepelič, ki je zdaj že v pravi strelski formi: "Zmaga nam pomeni vse. Gremo tekmo po tekmo. Če je le mogoče, želimo odigrati prvo in zadnjo tekmo na prvenstvu. Zagotovo samozavest, ko zmaguješ, raste. To igra veliko vlogo, da verjameš vase, soigralce in v ekipo. Ekipi sta izjemno izenačeni. Oboji imamo svoje prednosti in slabosti. To je ena tekma, 40 minut odloča, kdo bo zmagal in šel naprej."

"Latvija nedvomno ni samo Porzingis. Cela prva peterka Strelnieks, Timma in Bertansa igrajo v Evroligi ter Ligi NBA za ekipe svetovnega kova. Tudi s klopi prihajajo izvrstni igralci na čelu z Blumsom, ki igra izjemno prvenstvo. Proti Turkom je praktično sam odločil tekmo s tistimi neverjetnimi meti za tri točke. Treba je biti pozoren na ogromno stvari, ne samo na Porzingisa. Latvija ima zelo močan napad, enega najboljših na prvenstvu. Mislim, da dajejo okoli 24 podaj na tekmo, kar pomeni minimalno 48 točk. Črnogorci tokrat niso bili pravi v obrambi. S tem se ne obremenjujemo. Gledali smo tekmo, videli nekaj stvari. Gledali smo tudi njihov dvoboj s Turčijo. Dobro se bomo pripravili, imeli treninga in sestanek, verjamem, da bo to več kot dovolj priprave za najpomembnejšo tekmo tega poletja," je Prle izpostavil latvijske nosilce igre.

Vidmar se na centru lahko kosa s Porzingisom
Porzingis je eden najboljših strelcev prvenstva, hkrati pa je tudi prvi bloker turnirja. Iz Lige NBA, kjer Latvijec igra za New York, ga dobro pozna slovenski kapetan Goran Dragić: "Porzingis je dolg. Lahko da žogo na tla, lahko vrže z razdalje. Ni ravno fizični košarkar. Bomo videli, na katerem položaju bo igral, ali štiri ali pet. Če bo igral na centru, mislim, da Vidmar lahko kar dobro fizično z njim obračuna pod košem. Je tudi nevaren obrambni igralec. Toda saj vidiš, kakšna je obramba. Če imaš priložnost, zaključiš, če ne, podaš ven."

"Latvijci so zelo dobra ekipa. Vemo, da bo težko. Videli smo, kaj so naredili Črni gori, čeprav po pravici povedano, so Črnogorci malce razpadli in niso nekaj igrali. Bo zanimiva tekma. Odloča, ali gremo naprej ali domov. Upam, da bomo igrali, kot smo do zdaj. Če bomo tako, se nimamo česa bati," je samozavestno napovedal Dragić, ki bo predstavljal veliko nevarnost za latvijski koš. Njegova glavna nasprotnika pa bosta Dairis Bertans in Janis Strelnieks, oba evroligaška branilca.

Latvija boljša kot pred dvema letoma
Suvereno sta prebijala črnogorsko obrambo, defenzivno pa bi veliko dela na njima z agresivnim pritiskom lahko opravil tudi Jaka Blažič, ki je podobno vlogo imel proti Ukrajini, ko je zelo uspešno nevtraliziral prvega organizatorja igre Denisa Lukašova: "Zelo dobro delijo žogo v napadu, iščejo prostega igralca in dodatno podajo odprtemu igralcu na metu za tri točke. S Timmo in Porzingisom so dobili tudi globino. Porzingis, ko igra "pick and roll", se ustavi na prostem metu in išče podajo, notranjo in zunanjo igro. Toda vseeno upamo, da bomo pokazali pravo igro, kot smo na tem prvenstvu, in jih premagamo."

Blažič je eden treh zdajšnjih reprezentantov, ki je bil v izbrani vrsti tudi pred dvema letoma, ko je v Lillu Latvija Slovenijo premagala v osmini finala. Tedaj je bil v slovenski vrsti razigran le Zoran Dragić, ki je edini dal dvomestno število točk: "Pred dvema letoma so nas kar pošteno premagali. Letos so še boljša ekipa, saj imajo Porzingisa in Bertansa ter nekaj mladih igralcev. Kakovostna ekipa, ki ima ogrodje že nekaj časa isto. So odlični pri metu od daleč. Upam, da so dali to iz sistema in da proti nam ne bodo tako zadevali."

Iz Carigrada

Tilen Jamnik
Prijavi napako
Komentarji
tri barve: modra
# 11.09.2017 ob 06:29
Pogumno in agresivno v boj, na vse ali nič od prve do zadnje minute in rezultat ne bo izostal. Pa tudi če bi se ob takem pristopu to zgodilo, bomo ponosni na vas!
pohandrek003
# 11.09.2017 ob 07:06
Srečno fantje. Vem, da vam bo uspelo.

Glede na to da naši igrajo drugo tekmo (20.30) misli A kanal prenašat košarko al fuzbal?
Na pou Slovenc
# 11.09.2017 ob 06:39
Upam da je to samo fora da bo Murić pokrival skor 20 cm višjega Porzingisa,mislim da bo ga bo hitro zamenjal Tonček. Sem pa vesel da nasi nikor ne podcenjujeo, se zavedajo da bo vojna v torek, ne pa kot sosedje Hrvati lako čemo, mi smo favoriti ovog prvenstva,imamo Šarića i Bogdanovica, potem jih pa nabije Rusija za 30.Verjamem da bo priprava nasih, nasega štaba na najvišjem nivoju in verjamem v zmago nasih.
upo
# 11.09.2017 ob 07:50
Zaradi nogometne lige prvakov smo dobili večerni termin, ker bo večina Nemcev in Špancev zvečer traumirala na zeleni podlagi. Dobra.
Še dobro, da ne igramo v sredo, ker bi bil na kanalu A popoln razpad sistema.
Jeffrey
# 11.09.2017 ob 10:07
Anketa:
Mislite da bo zmagala Slovenija ali Latvija?
+ Slovenija
- Latvija
Nobel
# 11.09.2017 ob 06:38
Dajmo naši. Tekmo po tekmo. Srčno in borbeno. Vsi za enega in eden za vse.
SREČNO fantje!!!
veza
# 11.09.2017 ob 07:55
Kakšna tekma poletja, poletja ni več, to je tekma te generacije, to je tekma življenja Gorana Dragića, če bo naš kapetan pravi in tudi bo, kjub problemom z Irmo, potem bo Latvija padla!
levak
# 11.09.2017 ob 07:30
Samo mirno "naštelajte" roke, kajti vsaka točka bo štela.
t.g.
# 11.09.2017 ob 09:02
Uhh kaka veselica bo ko prizemljimo Latvijce,potem se Spance in v finalu vzamemo kar nam pripada..Slovenija prvak EVROPE..
Babyface
# 11.09.2017 ob 07:08
Se ne strinjam. Igrati moramo ŠE bolje. Najbolje doslej!!!!!
Jeffrey
# 11.09.2017 ob 07:57
@veza

Proti Latvijcem s cono?? A se sploh zavedaš kaj pišeš? Proti take vrste ekipi je cona enako samomoru !!
veza
# 11.09.2017 ob 08:09
Jeffrey
# 11.09.2017 ob 08:08

Tako kot je Rusija razmontirala Hrvaško, tako bo Latvija Slovenijo.

zapomni si, kaj si napisal.
veza
# 11.09.2017 ob 07:39
Odločila bo obramba in naše izkušnje in raznovrstna igra, verjetno bodo naši poskušali presenetiti tudi s cono!
Vsi ti Baltoskandinavci igrajo na enak način, če vodijo ali če izgubljajo, tu vidim našo prednost, mi jih moramo preseneti z raznovrstno in netipično igro, in ne divjati z njimi po igrišču, igrati na dolgi napad, hiter pretok žoge, nič tapkanja, naj tekajo sem in tja, za nas naj " teče" žoga!
Verjamem v naše fante in strokovni štab!
Strokovnjak
# 11.09.2017 ob 10:49
Edo Murić, ki ga, zdaj ko v reprezentanci igra na položaju krilnega centra, čaka hud boj s prvim orožjem Latvije, 221 centimetrov visokim Kristapsom Porzingisom

A to je šala? Murić na Porzingisu bo masaker...
urbant
# 11.09.2017 ob 12:02
Kake pišejo ti novinarji...Murič se bo boril s tem mojstrom haha pa ta niti obične povprečne 4-ke ne more pokrit ne pa takega asa, Vidmar je prepočasen tak da pomoje bo Tona naše edino upanje ter as iz rokava zagorac, da ga ene 3x vžge po moško.
lexani89
# 11.09.2017 ob 10:40
same jokice tuki gor..mislim da bodo od zdaj naprej vse tekme zelo izenačene, ne izstopa noben tud španija ne..vsak lahko vsakega premaga in pošlje domov..lohk nas latvija sesuje za 20pik, lahko pa mi latvijo za 20pik..tko da..upam da bo lepo število navijačev to je naš 6 igralec..
Na pou Slovenc
# 11.09.2017 ob 07:21
Vceraj so me razočarali vsi nasi balkanci, predvsem odnos Crne Gore, ki so na začetku še drzali priključek, nato pa totalno popustil, pa ne recem da so imeli šanse za zmago, ampak malo vecji odpor bi lahko pokazali, obramba je bila katastrofalna, saj ze podatek da so Latvijci metal boljse trojke 60% kot met za 2 pove veliko in proti nam se taka tekma enostavno ne more ponovit.Ravno tako so srbi vceraj pokazali slabo tekmo, njihova zmaga ni bila prepričljiva, seveda ni bilo prave motivacije a klub temu zgleda da niso na nivoju igrati 40min s polno koncentracijo! Nazadnje pa še nasi sosedje hrvatje, slaba priprava strokovnega štaba na rusko četo, katera je res pokazala vrhunsko predstavo, tako receno brez napak in bo trd oreh naprej, nimajo velikih zvezdnikov imajo pa dobro, kompaktno petorko in njeno klop, Hrvatje pa pa tak velik favorit pa tako glasni in podcenjevali ostale, spet so prezgodaj že razmišljali in razpravljali o mogočem tekmecu v polfinalu, pa še med 8 ne bojo prisli. Temu jaz pravim karma. Na koncu je Bogdanovic dejal da je razočaran nad ostalimi da niso pokazali pravega odpora, vendar bi pripisal to tudi njemu, seveda je bil v napadu odlicen vseeno ne morem mimo tega da je sele 5min pred koncem storil svojo prvo osebno! V glavnem slabe predstave vceraj vseh naših sosedov, ki so dokazal da kljub kvaliteti psihološko niso na najvišjem nivoju, mogoče edino od srbov pričakujem boljso igro proti italjanom, kjer bo motivacija visja.
schawlly
# 11.09.2017 ob 11:56
Komaj čakam, da bom lahko gledal tekmo vmes med reklamami!
Enostavno
# 11.09.2017 ob 10:57
V glavah si zdaj naredite red.Spustite se na zemljo.Igrajte brez obremenitve in bo Latvija premagana.Vsi za enega eden za vse.
Srečno slovenski košarkarji!
Bregas
# 11.09.2017 ob 09:30
Mal smo vsi pod vtisom latvijske zmage nad Črno goro. Ampak poglejte z druge strani. Ko so Latvijci gledali našo tekmo s Francijo, so tudi najbrž rekli: Ma, tile Slovenci nas bodo razmontiral.
friks
# 11.09.2017 ob 09:13
Z Latvijo so možnosti 50:50. Dvoboj dveh modernih stilov z izjemnimi posamezniki.

Pomembno bo s kakšno energijo in željo bodo začeli tekmo, to kar Goran in strokovno vodstvo ves čas poudarja. Tempo, dobra izbira metov. Če se da, Porzingisa spraviti v težave s prekrški:)
caree
# 11.09.2017 ob 08:28
Imam dober občutek. Sploh Dragič bo motiviran in napaljen saj se zaveda, da je lahko vsaka tekma sedaj tudi njegova zadnja za reprezentanco!
rok85
# 11.09.2017 ob 08:24
@Binder Dandet

PTC2 s vrhunskimi srbskimi komentatorji. Še Srbe bolj zanimajo Slovenci kot Anal A.
_50centy_
# 11.09.2017 ob 08:06
Pred tekmo poletja: Če bomo igrali, kot smo do zdaj, se nimamo česa bati
To še pa res ni tekma poletja, to bosta naslednji dve ki sledita.
luka097
# 11.09.2017 ob 11:51
Prenos tekme bo na pop tv. Sm klical na kanal a pa so tako rekli. Drugače pa srečno Slovenija, verjamem v fante.Latvija je zelo neugodna, ampak premagljiva za naše. Sem ziher, da bo Gogi ponovno vlekel voz. Letos bi šli pa res lahko do konca, samo bomo rabili tudi malo športne sreče.
malasraka
# 11.09.2017 ob 11:36
S košarko, kot so jo naši pokazali do sedaj, se ni česa bati. Navarne so le napačne poteze priprave ekipe, ki vanjo vnesejo napačna pričakovanja, nepotrebno nervozo in rezultirajo razpad ekipe, kar se je že zgodilo F, ČG, HR.... In na pripravo lahko vpliva tudi javno mnenje, pomagajmo s pozitivno energijo!
MiD
# 11.09.2017 ob 09:13
To bo tekma kariere (reprezentančne) za Gorana Dragića in Vidmarja! Če naši zmagajo bo s tem najmanj izenačen najboljši rezultat naše reprezentance na prvenstvih. Tudi, če potem ne bo medalje, bo vsekakor velik uspeh.
Goran bo moral dokazati, da je dejansko velik igralec, ki se lahko primerja z drugimi evropskimi velikani (Parkerjem , Nowitzkim, Bodirogo, Gasolom...), ki so svoje reprezentance pripeljali do medalje! Verjame, da mu bo uspelo, da je toliko dozorel. Tudi, če ne o dosegel veliko točk, lahko razigra ostale. Predvsem pa sem prepričan, da bo vodil neprebojno obrambo. Naši lahko Latvijce premagajo samo, če bodo res dobri v obrambi. To bo težko delo, ker je latvijski napad res neverjeten. Najmanj točk so dosegli ob porazu proti Srbiji pa še takrat so dosegli 82 točk! Če bo našim uspelo, da jih zadržijo pod 80, bodo skoraj zagotovo zmagali.
Naše glavno "orožje" pa bi moral bolj kot na kateri koli tekmi doslej biti Randolph, ki edini lahko pokriva Porzingisa, če ta prejme žogo. Ne glede na izvrstno izvajanje prostih metov, morajo naši igrati v obrambi vedno na robu prekrška.
Verjamem v našo zmago!
friks
# 11.09.2017 ob 10:56
Veliko bo odvisno od dnevne forme, ampak obstajajo točke, na katerih naši ne smejo past:
- pristop k igri - borba, čvrstost in pogum (jajca),
- koncentracija - čim manj nepotrebnih napak oz. izgubljenih žog, zadevanje prostih metov, kontrola živcev,
- pametne odločitve - kroženje žoge, odprti meti, prilagajanje, uporaba prekrškov.

Če bodo Latvijci v transu in zadevali težke mete preko rok, naši pa se bodo borili, a imeli težave z dobrih priložnosti in na koncu izgubili, jim ne bom očital popolnoma nič.
caree
# 11.09.2017 ob 08:58
Ziginho,

Pomoje ga bo največ pokrival Randolph.
veza
# 11.09.2017 ob 08:45
Jeffrey
# 11.09.2017 ob 08:42

Francozi s Parkerjem in Batumom so nas tesno premagali v Stožcah, tako da bi imeli s popolno Francijo pač odprto tekmo do konca!
Nič bat, v torek bomo vsi navdušeni!
veteraninsin
# 11.09.2017 ob 07:42
vse bi razumel, ampak da je nekdo poslovenil ime Anthony v Tonček, je pa bedarija brez primere.Zanašati se na to, da bo Latvija težko ponovila strelski dan, je lahko le majhen kamenček v mozaiku. Od treh glavnih mušketirjev ne bo smel nihče ostati s statistiko pod 10 v vsaj eni katergoriji ( koši, podaje, skoki) - ostali pa dopolnjevanje ter !!!! Visok % prostih
marjan1953
# 11.09.2017 ob 11:16
Vsaka tekma je zgodba zase. S predvidevanji se bo ukvarjal trener Kokoškov in verjamem, da bo sestavil takšno taktiko, s katero bomo šli z Latvijo vsaj v enakovreden boj.
Upam na najboljše.
katja79
# 11.09.2017 ob 10:25
@Kako veš? A si iz pop tv hiše?

Neeee :-). Poznam nekoga, ki tam dela, pa sem preverila takoj zjutraj, ko sem videla, da na sporedu ni :-).
friks
# 11.09.2017 ob 09:14
Vsekakor poslastica za evropske košarkarske navdušence, ki smo si jo lahko le želeli:)
veza
# 11.09.2017 ob 08:16
_50centy_
# 11.09.2017 ob 08:06

to je tekma te generacije, tekma Gorana Dragića, ko to zmagajo, potem šele prideta še dve tekmi te generacije.
Za Dončića, Čančarja, Nikolića to sicer ne velja, njun čas šele prihaja, tudi Prepelič, Murič in Blažič bodo še nekaj časa igrali, ostali se pa počasi poslavljajo!
minion
# 11.09.2017 ob 07:02
Na juriš!
timoti
# 11.09.2017 ob 13:23
Moje realno videnje (nekateri ga boste označili za pesimizem)

Če gremo čez Latvijo, bomo letos prvaki. Španci pa bojo igrali za bron.
friks
# 11.09.2017 ob 11:48
Mogoče je malo smešno le to, da za Porzingisa novinar navaja višino 221 cm, čeprav lahko na seznamu reprezentantov najdemo podatek 217 cm, na uradni strani prvenstva pa 218 cm. Tudi članek, ki so ga imeli o statistiki ima zapisano, da je nad 218 cm le srbski Boban Marjanović.

221 cm je v bistvu preračun iz 7 čevljev in 3 palcev, kar navajajo v Ameriki, kjer pa igralce merijo v športnih copatih.
katja79
# 11.09.2017 ob 10:17
@SLOBloodPatriot

Spored ne štima, prenos bo na POP-u.
Bregas
# 11.09.2017 ob 09:48
@Jefrrey, Francija je kljub vsemu veliko boljša od Črne gore. Proti Nemčiji so bili do konca v igri za napredovanje v četrtfinale. Kljub vsemu smo mi razmontirali veliko boljšo ekipo kot Latvija.
tekkknommc
# 11.09.2017 ob 09:39
za Porzingisa bo Kokoškov v določenem trenutku tekme žrtvoval Zagorca, dovolj bo, da ga nekajkrat zaustavi, na kakršenkoli način že, samo, da ga znervira in vrže iz ritma, da bo ostalim našim nato lažje do konca tekme.
borchica
# 11.09.2017 ob 09:14
Še dobro, da reprezentantje ne visijo na socialnih omrežjih in berejo teh tragikomičnih nebuloz, ki so v bistvu osebne izpovedi in kažejo na mindset pisca.
SloFanaticos
# 11.09.2017 ob 09:02
Latvijci so odlicna ekipa niso pa bogovi tud mi smo dobri poraz zmaga z nasimo smo do konca
borchica
# 11.09.2017 ob 08:53
Pridite v Carigrad, rabimo vas, še je čas. Pa poletje je, 30 plus. Pivo pa precej cenejše kot na Finskem. :-))
artfilmfan
# 11.09.2017 ob 08:39
"da neboste vsi razočarani, latvici so nas že premagal pa tud noben ni pričakval"

Ko ni bilo ne Dragića, Dončiča, Vidmarja v naši ekipi, ja. Če se D&D razletita v napada jim tudi noben Porzingis ne bo pomagal, to so občutile že mnoge bolj zveneče ekip od njih na tem prvenstvu.
urednik01
# 11.09.2017 ob 07:31
Če bomo igrali, kot proti Ukrajini, se imamo česa bati.
graditelj
# 11.09.2017 ob 12:04
Vse tekme SLO do zdej sem pričakoval z nekim strahom zaradi preteklih izkušenj, ampak so me vedno znova pozitivno presenetili!! Latvija je zelo težak nasprotnik, ampak upam, da me bodo tudi tokrat prijetno in pozitivno presenetili.
Sicer pa v četrtfinalu praktično več ni 'slabih' ekip!!
noprou
# 11.09.2017 ob 11:35
pritisk na njihovo zunanjo linijo ter po moško s Pozingisom. To so naredili tudi Srbi in tekmo brez večjih težav dobili.
semaino
# 11.09.2017 ob 11:05
Nimamo se cesa bati, ce bodo tako igrali kot so do sedaj.

Ce hoces medaljo pac moras premagati najboljse.

In nasi so to sposobni.

Nikoli se nismo imeli mostva, ki bi bilo tako mocno, da spreobrne rezulatat.

Privoscimo fantom, naj gredo sprosceno in resno v tekmo in se nimamo cesa bati.

Z malo srece in razigranosti smo lahko celo prvaki. (Seveda lahko gremo tudi jutri domov)
Ampak mislim, da se nismo rekli zadnje na tem prvenstvu.

Cas je, da premagamo najboljse.
TCF
# 11.09.2017 ob 10:05
Glejte, ce bomo to tekmo izgubili, jo bomo pac izgubili, j*bi ga. To ne bo tragedija. Ce se bodo fantje le borili do konca (v kar ne dvomim), jim nimamo nicesar za zameriti. Tako da jaz ne mislim "zlivati gnojnice" (ali kako so ze nekateri rekli) po njih, ce slucajno izgubijo. V bistvu bom se najbolj razocarana zaradi igralcev samih, ker res mislim, da si zasluzijo med top 4, in vem, da bi morebitni poraz najbolj bolel prav njih.

Verjamem pa, da bodo Latvijcem vec kot dostojen nasprotnik (kot tudi oni nam) in znajo tudi zmagati. Nima smisla ze vnaprej razmisljati, da bodo izgubili. Sposobni so tole telmo dobiti, bomo pa videli kaksna bo dnevna forma obeh reprezentanc.

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!