Evropsko prvenstvo se bo začelo v petek, 10. junija. Naslov branijo Španci. Foto: MMC RTV SLO
Evropsko prvenstvo se bo začelo v petek, 10. junija. Naslov branijo Španci. Foto: MMC RTV SLO

Na www.rtvslo.si/euro2016 si boste lahko v visoki ločljivosti (HD) ogledali vseh 51 tekem, tudi tiste, ki bodo ob koncu skupinskega dela potekale sočasno. Če boste kaj zamudili, ne skrbite. Vse zadetke in razburljive trenutke boste našli v našem videoarhivu. Nanje bomo opozarjali tudi na družabnih omrežjih Twitter in Facebook.

24 reprezentanc za prestižni naslov
Euro 2016 bo potekal od 10. junija do 10. julija. Celoten spored prvenstva si lahko ogledate pod zavihkom Spored/Izidi, kjer lahko urnik tekmovanja dobite po dnevih ali skupinah. V zavihku Reprezentance smo predstavili udeleženke evropskega prvenstva in oštevilčili vse nogometaše, ki bodo del velikega spektakla. Tekme bodo potekale na desetih stadionih. V zgodovinskem pregledu si preberite kratek povzetek prvenstev in zanimivosti, ki so jih zaznamovala.

Nagradni Nostradamus za EP
Seveda bo tudi letos z vami nepogrešljiva aplikacija Nostradamus, kjer boste napovedovali izide, tekmovali z drugimi uporabniki in se potegovali za nagrade.

Pišite Športnemu SOS-u
Pripravili smo vam tudi nekaj statistike, ki se bo sproti osveževala z najboljšimi strelci, podajalci ... Še posebej dejaven bo Športni SOS, ki bo odgovarjal na vaša nogometna vprašanja. Že zdaj ste vabljeni, da jih pošiljate.

Kolumnist bo Simon Rožman
Gostujoči kolumnist bo Simon Rožman, nekdanji trener Celja, zdaj pa strokovni koordinator NK-ja Domžale. 32-letni Rožman, ki velja za enega izmed najbolj perspektivnih slovenskih trenerjev, se bo lotil predvsem strokovnega vidika tekem. Ključne trenutke bo analiziral tako s pomočjo videoposnetkov kot grafike.

Naložite si aplikacijo RTV Šport
Novost je aplikacija RTV Šport, kjer bodo uporabniki pametnih telefonov imeli na voljo tako ogled tekem v živo kot obsežno statistiko v realnem času.