Elvis Bratanović je med letoma 2009 in 2013 igral za Rudar. Foto: www.alesfevzer.com
Elvis Bratanović je med letoma 2009 in 2013 igral za Rudar. Foto: www.alesfevzer.com
Marshall Johnson
Marshall Johnson ni več član Gorice. Foto: www.alesfevzer.com

23-letni nogometaš je zadnjega pol leta igral za poljskega prvoligaša Nieciecza, kjer pa ni dobil veliko priložnosti. Predtem je bil član čeških Teplic, od koder je bil posojen k Bohemiansu v Prago. Bratanović, ki je bil vzgojen v Celju, je pred odhodom na Češko med letoma 2009 in 2013 igral za Rudar ter na 93 tekmah v prvi ligi dosegel 26 zadetkov.
"Po dveh letih in pol v tujini se je lepo vrniti domov. Vesel sem, da sem prišel v Domžale, ki so organiziran in ambiciozen klub. Pomembno je, da so že dlje časa iskali napadalca in da so izrazili zanimanje zame. Prepričan sem, da sem se pravilno odločil,"
je povedal Bratanović, nekdanji član mlade slovenske reprezentance.

Johnson ni več član Gorice
Gorica je ostala brez zveznega igralca Marshalla Mfona Johnsona. Z Nigerijcem je vodstvo kluba sporazumno prekinilo sodelovanje, so sporočili iz goriškega kolektiva. Johnson je v Novi Gorici nastopal od januarja 2014 in v tem času odigral 50 prvenstvenih srečanj ter dosegel tri zadetke.

Gorica bo v nedeljo na domačem igrišču ob 18.15 gostila novinca v ligi Aluminij iz Kidričevega. Novogoričani so v novi sezoni že igrali v 1. krogu kvalifikacij za Evropsko ligo, kjer pa so morali priznati premoč Maccabiju iz Tel Aviva.