Katarina Kresal si želi več časa preživeti med svojimi privrženci. Foto: MMC RTV SLO
Katarina Kresal si želi več časa preživeti med svojimi privrženci. Foto: MMC RTV SLO

Kresalova je ob srečanju s podporniki v Škofji Loki pojasnila, da s tovrstnimi srečanji dobi pravo sliko o tem, kaj se dogaja med ljudmi in kaj si v resnici mislijo o dogajanju. "Predvsem pa imajo posamezniki priložnost vprašati vse, kar jih muči in kaj dobrega boš za njih naredil," je pojasnila o načinu letošnje kampanje LDS-a.

Zaželela si je, da bi imela več časa, da bi hodila med ljudi in se neposredno pogovarjala z njimi. "To ni le edina prava kampanja, ampak edina prava politika," je prepričana.

Prijetna, optimistična ekipa
Na vprašanje, kako naporna je letošnja strnjena kampanja, je spomnila, da so vse kampanje naporne. Tokrat je sicer v enem mesecu treba postoriti vse, kar je bilo na prejšnjih volitvah mogoče v enem letu, vendar je prijetno biti v ekipi svojih ljudi, med katerimi vladata optimizem in dobra volja, česar jim v LDS-u po besedah predsednice ne manjka.

Prepričana je, da ima LDS na Gorenjskem kar precejšnjo podporo. Ob tem je poudarila, da stranka s svojimi kandidati ponuja dobro kombinacijo izkušenj in mlade energije.