Lepota bivanja
Glasovanje bo potekalo en mesec. Foto: MMC RTV SLO
false
Letošnjo nagrado za Prostor in pol 2016 bodo izdelali oblikovalci skupine Aklih. Foto: Aklih

Dodaj v

Glasovanje za Prostor in pol 2016 je končano. Zmagovalca bomo razglasili jutri.

Letošnjo nagrado bo oblikovala skupina Aklih
15. december 2016 ob 06:25,
zadnji poseg: 11. januar 2017 ob 15:00
Ljubljana - MMC RTV SLO

Vse leto smo v rubriki Prostor in pol iskali in objavljali zanimive interierje in javne prostore, ki imajo svojo zgodbo, nato pa ste bili na vrsti vi, da ste glasovali, kateri vas je najbolj prepričal.

Zavedanje, da ima prostor, v katerem bivamo, vsebino in da pripoveduje zgodbo, čeprav se je morda sploh ne zavedamo, je vodilo rubrike Prostor in pol. Pri tem ni pomemben namen prostora, temveč njegova zgodba, ovita v strast, inovativnost ali spoštovanje kulturne dediščine.

Letos smo predstavili 11 zanimivih prostorov z vseh koncev Slovenije. Za tistega, ki vas je najbolj prepričal, ste lahko glasovali do danes, 11. januarja 2017 do 15.00, zmagovalca pa bomo razglasili v četrtek, 12. januarja 2017.

Letošnjemu zmagovalcu bomo podelili prav posebno, unikatno nagrado, ki jo bodo le za ta namen oblikovali v oblikovalskem studiu Aklih.


PREDSTAVLJENI INTERIERJI
Narodna galerija, Nordijski center Planica, Restavracija Slon 1552, Centralna obveščevalna kavarna Čuk, Kavarna Moderna, Monstera, Tonca, Pišek bar, Barber Room by Edis, Vila Mravljevi, Nostalgija Vintage Caffe

K. Št.
Narodna galerija
false
Prijavi napako
Prostor in pol
link
Panorama Stara pošta - urbana džungla nad strehami Kranja
15
10. avgust 2017 ob 17:05 Ena najzanimivejših zgradb v Kranju, ki jo je večkrat obiskal tudi France Prešeren, piše novo zgodbo z lokalom Panorama Stara pošta, ki je na samem vrhu štirinadstropne stavbe.
Več novic ...
Kazalo