Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Dobro počutje

Toni "Maratoni" teče na pršut, panceto in piškote

60-letni belokranjski ultratekač Toni Perušič je na dobrodelnem osemdnevnem teku v Monaku spet dokazal svojo vzdržljivost in pretekel 724 km, s čimer je v skupnem seštevku osvojil 9. mesto, v svoji kategoriji (55–65) pa je zmagal.

2

Več novic

"Centri za duševno zdravje prevzemajo vse več bremen pri obvladovanju duševnih težav"

"Število obravnav v centrih za duševno zdravje narašča, saj jih je vse več, so lažje dostopni in nudijo vedno več storitev," pravi vodja Nacionalnega programa duševnega zdravja Radivoje Pribaković Brinovec.

21

Nam najbližje restavracije s 3 Michelinovimi zvezdicami – kaj ponujajo, koliko stanejo?

Hiša Franko je s tremi Michelinovimi zvezdicami postala prva restavracija s takim priznanjem na vzhodu Evrope, je pa tudi ena redkih treh zvezdic v širši regiji. Kje so preostale, kaj ponujajo in koliko boste odšteli za degustacijski meni v njih?

77

Gibalni razvoj otrok še vedno neustrezen, zato je ukrepanje nujno

"Vse kaže, da telesni in gibalni razvoj danes postaja talec popoplavne obnove, tako kot je leta 2020 postal talec epidemije. Vedno je zelo priročna višja sila, ki odločevalcem služi kot alibi za neukrepanje," je kritičen Gregor Starc s Fakultete za šport.

107

Iz suše v poplave – za nami sta dve vremensko ekstremni poletji. Kakšne so napovedi za prihodnost?

"Ne bo šlo na bolje. Zelo verjetno bo šlo postopno na slabše v smislu večje verjetnosti za močne nalive. Na drugi strani pa bo porasla tudi možnost za vročinske valove," dolgoročne vremenske težnje ocenjuje vremenoslovec Branko Gregorčič.

188
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov