Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Euranet Plus

Z evropskim projektom VIPava do ohranjanja ekosistema doline reke Vipava

V projektu VIPava si prizadevajo ohranjati in izboljšati stanje ogroženih živalskih vrst ter habitatov v Vipavski dolini. VIPava je sofinancirana iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in zajema ukrepe za različne živali in zeleno infrastrukturo.

S projektom PUD do zanesljivega vajeništva

Povezovanje teoretičnih vsebin izobraževanja in praktičnega dela je pomembno področje za uvajanje mladih v delovni proces ter njihovo kasnejše zaposlovanje.

Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva 2021

Evropska nagrada za spodbujanje podjetništva prepoznava in priznava najbolj uspešne spodbujevalce podjetništva v Evropi.

Karierno svetovanje je pomembno tudi za dijake srednjih poklicnih šol

Karierni center Univerze v Mariboru naboru aktivnosti, usposabljanj in projektov za domače študente in diplomante dodaja projekt E-STEPS, s katerim bo nudil podporo tudi dijakom srednjih poklicnih šol.

''Kolesarjenje ob nekdanji železni zavesi'' del poti EuroVelo

V mesecu februarju se je zaključil evropsko sofinanciran projekt Kolesarjenje ob železni zavesi. Ekipa madžarskih in slovenskih partnerjev je na obmejnem območju med Slovenijo in Madžarsko tri leta in pol vzpostavljala skupno kolesarsko turistično...

Najboljši superračunalnik v Sloveniji

Superračunalniki so najhitrejši in najzmogljivejši računalniki na svetu. Njihovi začetki segajo v sedemdeseta leta prejšnjega stoletja, v devetdesetih so se začeli pojavljati taki z več tisoč procesorji.

Projekt Fair Employment nadaljuje nizanje uspehov

Ob sicer vedno problematičnih izgubah delovnih mest se včasih ne spomnimo, da mnogi ne morejo narediti niti prvega koraka na svoji karierni poti. Na dodatne težave ob tem pogosto naletijo priseljenci, migranti in pripadniki romske skupnosti.

S projektom PONI do konkurenčnega podjetništva za zeleno gospodarsko rast

Evropski sklad za regionalni razvoj in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije tistim s podjetniško idejo ponujata sredstva, s katerimi lahko v 4 mesecih podjetniško idejo pretvorijo v lastno podjetje.

EU projekt Čebelja učna pot povezuje starostnike in mlade

Evropski projekt ima dodano vrednost, saj se bodo na Čebelji učni poti spletle vezi med mlajšimi in starejšimi.

S spletnimi delavnicami in hitrimi razgovori do zaposlitve

Po zaključenem šolanju je pridobitev ustrezne službe izjemnega pomena. Poleg iskanja zaposlitve preko zavoda za zaposlovanje pa lahko k temu postopku pripomorejo tudi temu namenjeni dogodki.

Kranj s projektom E-mobilnosti uresničuje tudi zahteve EU

V Mestni občini Kranj so konec lanskega leta zagnali nov projekt Električne mobilnosti. Na poti, da postane gorenjska prestolnica na tem področju povsem samozadostna, nameravajo v prihodnjih petnajstih letih postaviti tudi sončne elektrarne

Erasmus+ projekt "Kritično do alternativnih dejstev"

Februarja letos so dijaki Gimnazije in srednje kemijske šole Ruše aktivno sodelovali v zanimivih in poučnih interaktivnih delavnicah v projektu "Kritično do alternatvnih dejstev".

Z operacijo ePlačam do učinkovitega javnega plačilnega sistema po predpisih Evropske unije

Operacija ePlačam je z razvojem novih skupnih orodij in storitev za elektronsko pošiljanje podatkov in e-plačil v veliki meri prispevala k izboljšanju zmogljivosti in učinkovitosti v javni upravi.

Projekt IN SITU

Gospodarska in finančna kriza pogojena s COVID-19 je socialno-ekonomske in demografske izzive še poglobila.

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov