Foto: Osebni arhiv/Jaka Bizjak
Foto: Osebni arhiv/Jaka Bizjak

Petek 9.12.

V petek se bo na mariborskem Vilinskem odru ob 19-ih predstavila zasedba AKA Neomi, v Vodnem stolpu na Lentu pa se bodo uro kasneje nastopili Boštjan Velkavrh in BV Electronic Orchestra. V hiši OZ bo ob 20-ih akustični koncert izvedel David Kreslin. V Hramu kulture Arnolda Tovornika v Selnici ob Dravi bo ob 19-ih nastopil Vlado Kreslin z gosti.
V Local clubu Caffe v Celju bo ob 22-ih zaigral Žan Serčič, v Cankarjevem domu v Ljubljani pa boste ob 20-ih lahko prisluhnili Radojki Šverko. V SiTi Teater vas prav tako ob 20-ih vabi Mia Žnidaršič, ki bo nastopila z Big Bandom RTV Slovenija.

Sobota 10.12.

Kaj prinaša sobota? Na Vilinskem odru bo ob 20-ih 30 začel dobrodelni nastop Hauptman, v Mariborski Pekarni se bo ob isti uri začel koncert zasedbe Pearl Jam Tribute. V Novi vasi pri Markovcih bo ob 22-ih nastopila Nina Pušlar. Davor Radolfi in Ritmo Loco se bodo predstavili v kranjskem Klubaru ob 21-ih. V Hali L56 na Litostrojski v Ljubljani boste od 20-ih naprej prisluhnili Siddharti, Guštiju z bendom in zasedbi Jet Black Diamonds. Prav tako ob 20-ih bodo v Orto baru nastopili Goran Bare & Majke. Na Pogačarjevem trgu v Ljubljani bodo ob 19-ih nastopili Čuki. V nedeljo bo v večnamenski dvorani v Gorišnici ob 18-ih zapel Marko Škugor.
To je le nekaj koncertov iz sicer skromnejše glasbene ponudbe za ta vikend.