Foto: Osebni arhiv/Jaka Bizjak
Foto: Osebni arhiv/Jaka Bizjak

Danes

Ker v Mariboru po Festivalu Lent vlada zatišje, in je glasbenega dogajanja bolj malo, se lahko danes odpravite v Žičko kartuzijo. Tam bo ob 20-ih 30 gostoval Vlado Kreslin z Malimi bogovi. V Mladinskem centru Gornja Radgona pa se bodo ob 20-ih predstavili avstralsko-slovenski duet Yani Pearl in Martin Martis ter slovenska pevka Sia Lana.
Na Trgu kulture v Murski Soboti bo nocoj ob 21-ih nastopila soboška glasbena skupina Doroja z gosti. Magnificu pa boste lahko prisluhnili v Kranju na gradu Khislstein, koncert bo ob 21-ih.
Na odru Zlatorog v Laškem boste danes od 20-te ure naprej lahko slišali skupine King Foo, Joker Out ter pevki Mio in Senidah.

Jutri

Jutri bo prav tako na odru Zlatorog v Laškem zvenela rock glasba. Od 20-te ure naprej bodo zaigrale skupine San di Ego, Dan D in Šank Rock. Vlado Kreslin in Mali bogovi bodo v Laškem ob 21-ih 50 nastopili na odru Laščan.

Nedelja

Nedeljski dopoldan pa lahko preživite tudi na mariborskem Pohorju. Na Bolfenku bosta pevka Patricija Škof in kitarist Tilen Beigot izvajala znane slovenske popevke. V mariborskem parku bo na promenadi pri Art kampu zabaval goste Zbijazz kvartet. Promenadni koncert se bo začel ob 10-ih 30.

Verjamemo, da bosta našli pravo glasbo za vaš okus!