Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv

Skladba Lajf je tvoj je prva iz niza skladb, ki jih slovenska glasbenica pripravlja s svojo ekipo za izdajo svojega novega albuma.

Do izida osme studijske plošče bo po besedah Neishe preteklo še nekaj časa, do takrat, pa obljublja energične single, ki kar kličejo po tem, da se scena na odrskih deskah čim prej vzpostavi, da se navije ozvočenje, da vriskajo grla in da zopet z glasbo v živo dvigujemo vibracijo in slavimo dar življenja.

”Treba je dvigniti frekvenco, vibracijo, zemlja to že nekaj časa počne in trenja so neizogbina. Treba je z njimi doseči spravo tukaj in sedaj, za laž in manipulacije ni več ne prostora ne tolerance, stari sistemi so v krčih in kot da bi velikanski kuščarji švigali s svojimi ogromnimi repi, take tresljaje doživljamo v teh časih. Znotraj in okoli sebe. Staro mora iti, da bo prostor za novo. Odložiti je treba rožnata očala, postati samostojni mislec z lastno presojo in lastnim tolmačenjem vsega kar vidiš, slišiš in doživiš, treba je biti avtentičen, resnicoljuben, človekoljuben in pošten, se sprijazniti s svetom, ga vzeti brezkompromisno kot del sebe in se pomiriti s tem, s čimmanj pričakovanji kreirati čimmanj razočaranj, živeti pošteno, zaupati karmi, da bo pravično vihtela svoj meč, pustiti svoj pečat s svojim posvečenim delom, a se vseeno ne pozabiti IMETI FAJN. Sledite klicu srca, ostanite v svoji svetli luči in s svojim unikatnim talentom plemenitite svet okoli sebe … delajte dobro in dobro se bo povrnilo … in vse bo v redu, če ne prej, pa slej!” še dodaja pevka, ki se je tudi tokrat pod skladbo podpisala kot avtorica besedila in glasbe.