Clemens Foto: MMC RTV SLO
Clemens Foto: MMC RTV SLO

Klemen Mramor se glasbeno udejstvuje pod umetniškim imenom Clemens. Vsestranski umetnik se je na radijskih valovih uveljavil s svežim in pozitivnim glasbenim izrazom

Zdi se, da je prav ta, pozitiven glasbeni izraz tisto, kar Clemensa loči od ostalih slovenskih izvajalcev, dobri glasbeni aranžmaji pa dajejo prednost besedilu in pevčevemu glasu. Clemensa je širša Slovenija prvič podrobneje spoznala leta 2015, ko se je s pesmijo Mava to predstavil na EMI še pred tem pa je na radijske valove poslal svoj debitantski singel Pozab na bonton.

Zanimive prelomnice na glasbeni poti

Ob uvrstitvi na EMO leta 2015, je Clemensova glasbena pot postregla še z drugimi zanimivimi prelomnicami. Ena od takih je bil vsekakor nastop na prestižnem festivalu EXPO v Milanu, kjer je glasbenik Slovenijo predstavil mednarodnemu občinstvu s pesmijo Vse bo kul, pesem A si sploh tista, pa je Clemens predstavil pred polno Halo Tivoli kot gost Jana Plestenjaka.

Od glasbe, do gledališke igre in kuhanja

Klemen Mramor je vsestranski umetnik. Ob rastoči glasbeni karieri, pa najde čas tudi za igranje v muzikalih, v filmu, svoj glas posodi tudi risanim junakom, tuji pa mu niso niti resničnostni šovi. Klemen se je tako predstavil v šovu Znan obraz ima svoj glas, preizkusil pa se je tudi v kuharski oddaji Masterchef.

Klemen obljublja tudi nove kuharske podvige, še pred tem pa na radijske valove pošilja aktualen singel Sledi mi. Ta singel bo 29. junija zazvenel tudi na KMŠjevem odru festivala Lent.

Prisluhnite celotnemu glasbenemu radiogramu!

Glasbeni radiogram: Clemens