Trenutno se predvaja:
Maribor 14
10. marec 2020 ob 09:36 Maribor Glasba

Petnajstletno ustvarjalno obdobje Dravle records

V oddaji Glasbeni radiogram smo gostili producenta Damjana Jovića in Boštjana Nipiča, ki sta nam predstavila petnajstletno ustvarjalno obdobje produkcijske hiše Dravle records.
Damjan Jović, Trkaj, Challe Salle, Nipke Foto: Sandi Fišer
Damjan Jović, Trkaj, Challe Salle, Nipke Foto: Sandi Fišer

Dravle records večina pozna po izvajalcu Nipke-tu in producentu Damjanu Joviću, v njihovem studiu pa ustvarjajo tudi drugi glasbeniki.

Dravle records v letošnjem letu praznujejo petnajstletnico obstoja. V tem času so v njihovem studiu pod budnim očesom producenta Damjana Jovića ustvarjali mnogi glasbeniki. Že omenjeni raper Nipke, Challe Salle, Trkaj, Zlatko, Andrej Šifrer in mnogi drugi. Z vestnim delom se je v petnajstih letih tako ustvarjalni kolektiv, ki deluje pod imenom Dravle records, dobro zasidral na slovenski glasbeni sceni.

Album Buden

Petnajsto obletnico obstoja Dravle records praznujejo na način, ki jim je najbližje, z ustvarjanjem glasbe. Tako je nastala plošča Buden, pri ustvarjanju te, pa je sodelovala velika ekipa. Ob stalnih sodelavcih na plošči najdemo Bojana Cvijetičanina, pevca skupine Joker out, Zalo in Gašperja, Trkaja in mnoge druge.

Prisluhnite celotni oddaji Glasbeni radiogram!

Glasbeni radiogram: Dravle Records
Luka Sraka

Nazaj na vrh