Skrb za lastno zdravje od rane mladosti do pozne starosti je pomembno za vsakega posameznika. Obenem je področje medicine obširno, razvoj pa izredno hiter. Vsebine, ki jih za uporabnike pripravljajo v programih radia, televizije in spleta prinašajo aktualne informacije o zdravju, poglobljeno predstavijo in obrazložijo različne zdravstvene teme in novosti, bolniki delijo svoje lastne izkušnje bolezni z gledalci, predstavijo tehnološke novosti kot so aplikacije, zapestnice in ure, ki spodbujajo zdrav način življenja, oziroma posredujejo nasvete in jasne odgovore strokovnjakov na vprašanja, ki jih imajo uporabniki.


MMC

Zdravje


Radio Slovenija

Ultrazvok
Področje medicine je obširno, razvoj pa izredno hiter. Z Ultrazvokom boste vedno v koraku s časom!
Ambulanta
Prinaša aktualne informacije o zdravju, novosti v zdravstvu in spodbuja pravočasno prepoznavanje znakov obolenj, opozarja na premalo poznane bolezni.
Minute za zdravje
Vsi si želimo zdravja, dobrodošli pa so tudi nasveti strokovnjakov, ko naše počutje ni najboljše ali ko nam postavijo diagnozo.
Zdravje na dotik
Oddaja Od bita do bita se je lotila tudi miniserije z naslovom Zdravje na dotik in testirala aplikacije, zapestnice in ure, ki spodbujajo zdrav način življenja.
Nasveti za zdravje
Svetovalna oddaja na Radiu Koper je namenjena vsem, ki bi radi vedeli in izvedeli kaj več in ki bi radi na svoja vprašanja slišali jasen odgovor. Vsak četrtek med 10.00 in 10.30 obravnavamo teme, ki so del našega vsakdana, in z različnimi strokovnjaki iščemo način, kako iz problema narediti izziv.…


Televizija Slovenija

Zdravje Slovencev
Rdeča nit 20 oddaj so bolniki, ki svojo izkušnjo bolezni delijo z gledalci. V oddajah sodelujejo številni slovenski strokovnjaki, ki poglobljeno razložijo obravnavano temo v sklopu serije Zdravje Slovencev.