Obsežna zbirka izobraževalnih vsebin bo v pomoč tako učencem kot tudi učiteljem. Vabimo vas, da obiščete spletni portal Izodrom.

Spletni portal Izodrom je nastal v času razglasitve epidemije, ko smo v dnevni oddaji Izodrom objavljali kratke izobraževalne prispevke kot pomoč učencem in učiteljem pri pouku na daljavo. Sedaj smo portal nadgradili in ga oblikovali po zgledu izobraževalnih portalov drugih evropskih javnih servisov.

Spletni portal ponuja zbirko vsebin za šolarje, ki nastajajo v rednih oddajah za otroke in mlade na Televiziji Slovenija, razdeljene so po triletjih in po področjih (slovenščina, naravoslovje in tehnika, družboslovje, tuji jeziki, umetnosti, šport).

Portal bomo nenehno nadgrajevali in dopolnjevali, želimo si, da bi ga učenci in učitelji prepoznali kot učinkovit in privlačen pripomoček pri učenju. Pedagogom lahko služi kot zanimiva popestritev učne ure v razredu ali ponuja izhodišče za pripravo učnih listov za izobraževanje na daljavo, učencem pa širi znanje in obzorje.






Izodrom: podpora izobraževanja na daljavo