Z kot Zofka je nova oddaja, ki so jo predšolski otroci spremljali ob sobotnih jutrih v živo. Izmenjaje so jo vodili Nejko Smejko, Anka in Gaki v družbi navihanih Zane, Larsa in Karle. Sestavljali so besede in reševali besedne uganke, pri čemer ste lahko sodelovali tudi gledalci. Spoznavali so poklice in izvedeli, čemu so namenjeni različni predmeti. Otroci zunaj studia so predstavljali živali in se oglašali iz delovnega kotička. Tudi hudomušnih pesmi ni manjkalo. Vse to pa je tiho in mirno opazovala zofa Zofka …

Z kot Zofka - vsako soboto ob 8.00. Foto: SOJ RTV SLO
Z kot Zofka - vsako soboto ob 8.00. Foto: SOJ RTV SLO

Zdaj je čas za novo sezono, zato vas, če ste stari med 6 in 7 let in bi radi postali zgovorni sovoditelji oziroma navihane sovoditeljice v oddaji Z kot Zofka, vabimo na TV avdicijo.

Prijave bomo zbirali 10. in 11. avgusta med 10. in 12. uro na telefonski številki 01 475 3375. Po opravljenem klicu naj vaši starši izpolnijo prijavnico, dostopno na tej povezavi, in jo podpisano pošljejo na elektronski naslov: zofka@rtvslo.si.

S prijavnico vam dovolijo, da se prijavite na avdicijo.
Katere osebne podatke o vas obdelujemo in zakaj, si lahko preberete v Obvestilu posameznikom o varovanju osebnih podatkov.

Avdicija bo potekala v petek, 13. avgusta 2021, od 10. ure naprej, kjer boste:

  • na kratko povedali, kaj radi počnete,
  • odigrali kratek odlomek z enim od naših voditeljev (besedilo vam po oddani prijavnici pošljemo prek elektronske pošte),
  • odpeli katero izmed Zofkinih pesmi.

Veselimo se vašega obiska!

Z kot Zofka, mozaična oddaja za predšolske otroke