Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 31. jul. 2021

TV Slovenija 2 • Sob, 31. jul.

Info kanal je namenjen sledenju novic iz sveta politike, športa, kulture, turizma, medicine, znanosti in podobnih tematikah, ki pomembno vplivajo na razvoj in analizo javnega obveščanja. Zraven najbolj svežih novic si lahko ogledate tudi videoposnetke slovenskih in tujih krajev, ujetih v objektiv kamere, povsem spontano. Info kanal ne pozabi niti na najbolj svežo vremensko napoved in obvestila o stanju na slovenskih cestah.

Videotrak je video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative.

Osmi tekmovalni dan na olimpijskih igrah se bo začel s finalnimi odločitvami v plavanju. V vodnih športih bodo sledile še jadralske etape v moški in ženski konkurenci ter moška tekma vaterpola med Hrvaško in Srbijo. Tekmovanja pa bodo potekala tudi na trdnih tleh. Na sporedu bodo denimo atletika, odbojka in judo, vrhunec dneva bo boj za olimpijsko zlato med žensko konkurenco v tenisu.

RTV Slovenija si pridržuje pravico do spreminjanja programa v skladu z dogajanjem na olimpijskih prizoriščih.

Osrednja informativna oddaja je namenjena pregledu olimpijskega dogajanja in je razširjena na 30 minut. Z gostom v studiu bomo osvetlili slovenske vrhunce dneva na olimpijskih igrah, novinarji na prizorišču pa bodo priskrbeli odzive slovenskih junakov iger, sledili bodo pregled najzanimivejšega dogajanja, zgodovinski utrinek in potopisna razglednica z Japonskega.

Intimni večerni pogovori, ki rušijo tabuje. Igralka Zvezdana Mlakar se pogovorov loteva strastno, osebno in brez predsodkov.
Zvezdanin gost je Alen Kobilica, eden najuspešnejših slovenskih manekenov. Leta 2008 je po operaciji tumorja izgubil vid, pred nekaj meseci je praznoval abrahama in se razveselil rojstva prvega sina. Kljub temu, da ne vidi, ima Alen še vedno vizijo. Je vrhunski športnik, tekmuje v paratriatlonu, je vegan, okoljevarstvenik, podjetnik in motivacijski govornik.

Tabu je že od samega začetka bend, ki ve, kaj hoče, dela pogumne in velike korake in ob vsem tem zajema vse sladkosti rokenrola z veliko žlico.
Koncert, ki je potekal 12. junija 2014 je bil prav tak. Velik, svetel, glasen, nasmejan, brezkompromisen. Je bil Tabu, kot ga vidimo, tak kot ga poznamo. In je bil koncert, kjer si moral biti zraven – skladbe, gostje, orkester, občinstvo, energija – vse to je ustvarilo enkratno vzdušje..
Ob spremljavi Simfoničnega orkestra RTV Slovenija so se ob svoji 15. obletnici z gosti in solisti: Andrejem Šifrerjem, Goranom Bojčevskim, Primožem Fleishmanom, Andražem Hribarjem, Nino Vodopivec in Mladinskim pevskim zborom RTV Slovenija sprehodili skozi celotno obdobje svojega ustvarjanja.
Koncert je nastal pod okriljem Vala 202 in Glasbene produkcije RTV Slovenija. Vizualna podoba pa je odraz scenografke Grete Godnič, oblikovalca razsvetljave Črta Birse in režiserke Urške Žnidaršič.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov