Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Ponedeljek, 2. avg. 2021

TV Slovenija 2 • Pon, 2. avg.

Videotrak je video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative.

V ospredju desetega tekmovalnega dne bodo predvsem športi z žogo. Tekmovali bodo v odbojki, vaterpolu, rokometu in nogometu. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji gimnastike. Med konkurenco kajakašic se bosta pomerili še Špela Ponomarenko Janić in Anja Osterman, nastopili pa bodo tudi slovenski atleti.

RTV Slovenija si pridržuje pravico do spreminjanja programa v skladu z dogajanjem na olimpijskih prizoriščih.

Osrednja informativna oddaja je namenjena pregledu olimpijskega dogajanja in je razširjena na 30 minut. Z gostom v studiu bomo osvetlili slovenske vrhunce dneva na olimpijskih igrah, novinarji na prizorišču pa bodo priskrbeli odzive slovenskih junakov iger, sledili bodo pregled najzanimivejšega dogajanja, zgodovinski utrinek in potopisna razglednica z Japonskega.

OBLJUBA
Čevlji Cerullo se ne prodajajo tako dobro, kot so Rino, Fernando in Stefano pričakovali, zato sklenejo, da bodo za pomoč prosili Solarove, ki imajo vpliv tudi v bogatejših predelih mesta. Solarovi privolijo, a v zameno zahtevajo, da je Silvio priča na Stefanovi in Lilini poroki. Lila o tem noče niti slišati in grozi, da se sploh ne bo poročila, češ da je Stefano izdajalec. Elena v šoli zabrede v težave, ker ugovarja profesorju verouka. Ko se zadeva razreši, jo Nino prosi, da za manjši časopis napiše krajši članek o sporu z duhovnikom. Končno napoči poročni dan, ki pa se za Eleno in Lilo slabo konča.

L'AMICA GENIALE (I.) / My Brilliant Friend (I.) / Italija / 2018
scenarij: Elena Ferrante, Francesco Piccolo, Laura Paolucci, Saverio Costanzo
režija: Saverio Costanzo
v glavnih vlogah: Gaia Girace, Ludovica Nasti, Margherita Mazzucco, Elisa Del Genio, Anna Rita Vitolo, Luca Gallone, Imma Villa, Antonio Milo, Alessio Gallo, Valentina Acca, Antonio Buonanno, Dora Romano

Impromptu je zgodba o sodobnem paru, ki ju sredi sedanjosti zaloti preteklost. V njunem dialogu se izmenjavajo toni in podtoni, ob katerih se sprašujemo, ali trk njune sedanjosti in preteklosti lahko usodno zaznamuje to, kar povezuje njuno skupno življenje: ljubezen.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov