Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Petek, 6. avg. 2021

TV Slovenija 2 • Pet, 6. avg.

Slovenska predstavnica Jekaterina Vedenejeva bo na štirinajsti tekmovalni dan začela nastope v ritmični gimnastiki, že tretji dan pa bo svoje znanje dokazovala golfistka Pia Babnik. Med žensko konkurenco v hokeju na travi, nogometu ter odbojki na mivki bodo razglašene tudi nove olimpijske prvakinje. Ženske bodo svoje moči merile še na rokometnem igrišču, moški pa se bodo v vaterpolu borili za vstop v finale. Med borilnimi športi bosta na sporedu boks in karate, potekala pa bodo tudi tekmovanja v športnem plezanju in atletiki.

RTV Slovenija si pridržuje pravico do spreminjanja programa v skladu z dogajanjem na olimpijskih prizoriščih.

09:40
Boks

16:35
Karate

Osrednja informativna oddaja je namenjena pregledu olimpijskega dogajanja in je razširjena na 30 minut. Z gostom v studiu bomo osvetlili slovenske vrhunce dneva na olimpijskih igrah, novinarji na prizorišču pa bodo priskrbeli odzive slovenskih junakov iger, sledili bodo pregled najzanimivejšega dogajanja, zgodovinski utrinek in potopisna razglednica z Japonskega.

Plesne šole Galant ni ustanovila Caterinina družina leta 1906, ampak jo je Caterina z možem dobila v dar od nacističnih oblasti, ki so judovske lastnike leta 1936 deportirale v koncentracijsko taborišče. Monika začne svojo ljubezen do rokenrola deliti z glasbenikom Freddyjem Donathom in z njim zmaga na prvem turnirju v tem plesu.

KU'DAMM '56 / Nemčija / 2016
režija: Sven Bohse
scenarij: Annette Hess
v glavnih vlogah: Sonja Gerhardt, Claudia Michelsen, Maria Ehrich, Emilia Schüle, Heino Ferch, Uwe Ochsenknecht, Sabin Tambrea, Trystan Pütter, August Wittgenstein, Steve Windolf, Katharina Schüttler, Robert Schupp, Anne Werner

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov