Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 7. avg. 2021

TV Slovenija 2 • Sob, 7. avg.

Predzadnji tekmovalni dan bo prinesel že kar nekaj končnih odločitev. Olimpijski prvaki bodo okronani med rokometaši in košarkarji, prejemniki zlatih olimpijskih odličij bodo znani tudi med nogometaši ter odbojkarji. Imetniki medalj bodo znani še v bejzbolu. Zadnje odločitve bodo potekale tudi v atletiki in ženskem golfu. V mnogoboju bodo svoje znanje merile tekmovalke v ritmični gimnastiki pa skakalci v vodo in boksarji ter boksarke.

RTV Slovenija si pridržuje pravico do spreminjanja programa v skladu z dogajanjem na olimpijskih prizoriščih.

11:30
Boks

Osrednja informativna oddaja je namenjena pregledu olimpijskega dogajanja in je razširjena na 30 minut. Z gostom v studiu bomo osvetlili slovenske vrhunce dneva na olimpijskih igrah, novinarji na prizorišču pa bodo priskrbeli odzive slovenskih junakov iger, sledili bodo pregled najzanimivejšega dogajanja, zgodovinski utrinek in potopisna razglednica z Japonskega.

Neisha je z Big Bandom RTV Slovenija predstavila povsem novo in svežo glasbeno poslastico. Program je večinoma izbor njenih uspešnic, prirejenih prav za nastop z Big Bandom. Koncert je prežet s funkom, soulom in R'n'B-jem, za kar poskrbijo izbrane priredbe iz časov od 60. do 80. let prejšnjega stoletja, ob tem pa je mogoče slišati tudi drugačne ritme, od valčka (Malo tu, malo tam) do koračnice (Tiste lepe dni) in disko funka (I can't stand no rain) pa vse do makedonskega ora (Ne daj da gledam u nebo).

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov