Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Nedelja, 8. avg. 2021

TV Slovenija 2 • Ned, 8. avg.

Zadnji dan olimpijskih iger bodo zaznamovali predvsem ženski boji za odličja. Najprej se bodo dekleta za bron borila v odbojki ter rokometu, sledili bodo še obračuni za naslov olimpijskih prvakinj. Na sporedu bodo tudi finalni boji v boksu ter moško finale v vaterpolu. Zadnje nastope bodo opravili tudi kolesarji na stezi in tekmovalke v ritmični gimnastiki, olimpijske igre pa se bodo uradno končale z zaključno slovesnostjo.

RTV Slovenija si pridržuje pravico do spreminjanja programa v skladu z dogajanjem na olimpijskih prizoriščih.

Za Zahod je Japonska še vedno enigmatična, Tokio pa v središču njene uganke. Urejen je v kaosu, začuda umirjen v neverjetni gneči. Olimpijske igre, ki na ogled postavijo celotno državo gostiteljico, so bile lepa priložnost, da smo tudi s kamero Televizije Slovenija spoznali še edino delujoče cesarstvo na svetu, zelo ob blizu pa tudi njegovo prestolnico. Novinarka Maja Hrvatin in snemalec Gregor Kos vas zato vabita na sprehod, ki sta ga v Tokiu začela, še preden je pandemija covida-19 svet ohromila in postavila na glavo. Na sprehod tja, kjer je staro tesno prepleteno s sodobnim, kjer je sedanjost barvita zaradi temne zgodovine.

LOTO je najatraktivnejša klasična igra v Sloveniji. Voditeljica nas popelje skozi tri žrebanja: LOTO, LOTO PLUS in LOTKO.

Osrednja informativna oddaja je namenjena pregledu olimpijskega dogajanja in je razširjena na 30 minut. Z gostom v studiu bomo osvetlili slovenske vrhunce dneva na olimpijskih igrah, novinarji na prizorišču pa bodo priskrbeli odzive slovenskih junakov iger, sledili bodo pregled najzanimivejšega dogajanja, zgodovinski utrinek in potopisna razglednica z Japonskega.

Tri generacije moških znamenite japonske gledališke družine Nomura ohranjajo živo neverjetno 650-letno tradicijo komičnega gledališča kjogen. Dokumentarni film predstavi akterje in zgodovino kjogena ter sledi družini na gostovanje v Pariz.

THE THREE GENERATIONS OF NOMURA KYOGEN FAMILY: MANSAKU, MANSAI AND YUKI DIVINE DANCE IN PARIS / Japonska / 2018

Intimni večerni pogovori, ki rušijo tabuje. Igralka Zvezdana Mlakar se pogovorov loteva strastno, osebno in brez predsodkov.
Zvezdanin gost je slovenski fenomen Damjan Murko. Pravzaprav ni jasno, zakaj bi si kdo želel Damjana Murka gledati ali poslušati. Kaj je pravzaprav njegov talent? Se bo v sobotnem večeru z Zvezdano pogovarjal »avtentični« Damjan ali bo to še ena v vrsti njegovih samopromocijskih akcij?

Videotrak je video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative.

Info kanal je namenjen sledenju novic iz sveta politike, športa, kulture, turizma, medicine, znanosti in podobnih tematikah, ki pomembno vplivajo na razvoj in analizo javnega obveščanja. Zraven najbolj svežih novic si lahko ogledate tudi videoposnetke slovenskih in tujih krajev, ujetih v objektiv kamere, povsem spontano. Info kanal ne pozabi niti na najbolj svežo vremensko napoved in obvestila o stanju na slovenskih cestah.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov