Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Eva Veršič

Novi koronavirus Je karantena naša družbena pokrovka?

30.04.2020

V času socialnega distanciranja, kar sicer ni ustrezno poimenovanje, smo prešli v svet digilognega. V spremenjenih okoliščinah je vzniknila solidarnost. Medtem že zgodovinsko izgubljamo zaupanje in dobivamo vtis, da vsakdo poskrbi le zase.

Kultura TV-vsebine za učenje od doma in otroški Izodrom

20.03.2020

Uredništvo Otroškega programa TV Slovenija skupaj z MIZŠ-jem in Zavodom za šolstvo pripravlja učni pripomoček oziroma posebno jutranjo oddajo v živo - Izodrom. Televizija Slovenija pa je pripravila seznam izobraževalnih oddaj, primernih za mladostnike.

Novi koronavirus Kako ohranjati duševno zdravje v času osamitve?

18.03.2020

Omejeni stiki, spremenjena rutina, skrb za zdravje, otroke, dohodke in vonj po strašnem, ki je v zraku. Kaj lahko v tem obdobju naredite sami in kaj svetujejo klinični psihologi?

Drugo “Starši bi morali imeti roko na daljincu”

21.01.2018

"Vsebin je vedno več in starši vedno težje izvajajo nadzor," o pomembnosti kakovostnih vsebin za otroke opozarja medijska psihologinja in televizijska urednica Martina Peštaj, ki pravi, da otroke ...

Znanost in tehnologija "Potrebujemo navduševalce, ne učiteljev"

03.06.2017

"V Evropi smo znani po svojih znanstvenih šovih, večkrat smo vabljeni na razne festivale," pojasnjuje vodja Hiše eksperimentov Miha Kos, ki je kot odgovor na vabila ustvaril Inspire, izobraževalni ...

Zdravje Petje dokazano zdravi, opozarjajo strokovnjaki

19.05.2016

Kmalu se lahko zgodi, da vam bo petje predpisal zdravnik. V Nemčiji že obstaja 15 "pojočih bolnišnic", na terapevtske učinke petja pa opozarjajo tudi pri nas.

Kultura Barbara Pešut: Ljudje se ne znajo ljubiti z mislimi

06.05.2016

"Ne vem, koliko se ljudje duhovno ukvarjajo s seksom. Za to mora biti volja. To je resno delo," je o pomembnosti besed v odnosih, s katerimi lahko posežemo v delčke drugih, ki jih zgolj telesnost ...

Moja generacija Po dolgem času so imeli nekoga, ki so se mu zaupali

23.04.2016

Pomurje zagotovo spada v uspešno podeželsko okolje, ki tudi s projekti starejših za starejše dokazuje, da sta vsak kraj in vsaka pokrajina s svojimi danostmi in izročili lahko zanimiva in vabljiva.

Kultura Javni tiskarski studio, v katerem lahko sodobne vsebine tiskate po starem

04.12.2015

"Tukaj lahko srečamo ustvarjalce stripov, starejše gospe, ki bi si rade uredile herbarij, heavy metal band, ki bi rad naredil naslovnico za svoj cede. V tiskarno pride vsak, ki ima kaj sporočiti, ...

Moja generacija Veččutna vodstva po galerijah tudi za starejše in osebe z različnimi oviranostmi

06.11.2014

V svoje vrste vabi Klub ljubiteljev umetnosti: Asistenca, ki s svojim poslanstvom približuje kulturo vsem - tudi tistim, ki zaradi specifičnih okoliščin ne morejo dostopati do nje.

Stran 1 od 1
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov