Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
MMC-teden - tedenska izdaja najboljših vsebin

Avtorji Katja Štok

Intervju Goran Dragić: Verjetno sem edini košarkar, ki ne zna vrteti žoge na prstu

26.04.2024

"V svojo kariero sem vložil 120 odstotkov. Več, kot sem bil zmožen," priznava velikan slovenske košarke Goran Dragić, ki bo svojo zadnjo tekmo odigral v rodni Ljubljani. Bomo v Stožicah videli njegovo idealno peterko legend?

Intervju Kdo je za petami Luki Dončiću? Becca Genecov: "Moje delo je prekletstvo in blagoslov hkrati!"

01.04.2024

Na oder je prišla v kavbojskih škornjih, ker je hotela narediti vtis ... Po nekaj sekundah ga je že s tem, da je občinstvu podelila podpisana dresa Luke Dončića in Kyrieja Irvinga. Becca Genecov je direktorica družbenih omrežij kluba Dallas Mavericks.

Pogovor Greice Murphy: Goranovo srce je zagotovo doma tukaj v Sloveniji!

18.03.2024

Gorana Dragića na obisku v Sloveniji spremlja tudi njegova srčna izbranka Greice Murphy. "Sprva nisem vedela, da je košarkar," je za MMC dejala brazilska podjetnica, ki je v otroštvu igrala košarko, športnika pa je spoznala prek skupnega prijatelja.

Intervju Jaka Blejc: "Zdaj, ko kaže, da bom lahko volil, sem zelo počaščen."

21.03.2024

Jaka Blejc se drugače od Mar Galcerán, prve poslanke z Downovim sindromom, ne vidi v politiki. "Vsak pa ima pravico, da gre na volišče," meni oboževalec Gorana Dragića, ki dela tudi v Narodni galeriji. Da ima en kromosom več, ga sploh ne moti.

Intervju Dunajčani živijo drugače: "Zakaj bi imel svoje stanovanje, če lahko najemaš?"

05.03.2024

"Glede socialne varnosti na Dunaju ni razlike, ali ste lastnik stanovanja ali najemnik, zato večina stanovanja najema," pravi Christian Schantl iz Wiener Wohnen, ki je v Celju na izjemno obiskanem dogodku predstavil dunajski model socialnih stanovanj.

Razstava Vsi ljudje na Zemlji smo postali solastniki kar dveh slik The Mihe Artnaka

13.02.2024

Kaj se zgodi, če umetnost ustvarimo na način, kot to naredi umetna inteligenca, in pri tem nastane novi koncept (ne)lastništva in javno-zasebne lastnine, da smo torej solastniki slike kar vsi Zemljani? Koncept na razstavi Last obravnava The Miha Artnak.

Razstava Spekter David Tavčar ni želel šokirati, ampak maksimalno poudariti dela Zbirke UGM

10.02.2024

Gradbena "bosanka", avtomobilska veriga, predstavitev hrbtne strani fotografije in odtisi štampiljk po steni Umetnostne galerije Maribor. Kustos David Tavčar z razstavo Spekter ni želel šokirati, ampak vnesti dinamiko postavitve in predvsem vidnosti del.

Lepota bivanja Hiša z bazenom in razkošnim interierjem pod Šmarno goro

09.02.2024

Hiša Sončnica je družinski projekt, saj je lastnik v njej odraščal, a se je odločil, da jo je treba prenoviti, prilagoditi življenju. Arhitekturni biro Gao je v novo tlorisno zasnovo vnesel "volumen in ga determiniral z barvo", pravi Petra Zakrajšek.

Lepota bivanja Nagrajena prenova kmečke hiše v Kamniku

14.01.2024

Prenovljeni interier hiše na Novem trgu v Kamniku spominja na sodobnejše mestno stanovanje, a v njem občutek domačnosti ohranjajo stara peč, kamniti zidaki, svetilo iz sita in artefakti iz družinske posesti.

Intervju Matija Vastl kot Tomaž Kajzer: "K spovedi nisem šel, na poligraf pa!"

06.01.2024

Ko so mu po desetih letih znova ponudili vlogo Tomaža Kajzerja, je bil presenečen, pove Matija Vastl, igralec, ki uprizarja protagonista v seriji Življenja Tomaža Kajzerja.

Intervju Astrofizik Tomaž Zwitter: Kozmični dež je skovanka dveh besed, ki ne sodita skupaj

24.11.2023

Astrofizik Tomaž Zwitter pojasnjuje, da "kozmični dež" ni strokovni izraz. Obstajajo sicer meteorski roji, ki so redek pojav in za katere se točne ve, kdaj se bodo zgodili, a "v tem tednu se ni zgodilo prav nič takšnega", pravi.

Knjiga Borut Pahor: "Če ne bi šel skozi pekel, tudi do nebes ne bi prišel."

21.11.2023

Leto dni po končani predsedniški funkciji je Borut Pahor izdal svojo prvo knjigo Zmaga je začetek. Ta na razočaranje marsikoga ne postreže z intrigami (ali modrostjo) slovenske politike, priročnik za politične začetnike je napisal za mlade, pravi.

Stran 1 od 46
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov