Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Sabina Zonta

Slovenija "Tožilci se veselijo, da bodo pravila igre jasna"

13.01.2010

Minister za pravosodje Aleš Zalar se bo z vodji tožilstev sestal v petek. Po njegovih besedah se tožilci veselijo tega, da bodo pravila igre jasna in se bodo v praksi enotno uporabljala.

Slovenija Partizanske proslave: ohranjanje spomina ali nasilje?

09.01.2010

Ta konec tedna bosta potekali dve partizanski proslavi, do konca meseca pa bo takih dogodkov še precej. Kakšen je dejansko danes še njihov pomen?

Slovenija Slovenija 2009: Kaj je odmevalo? 1. del

28.12.2009

Začetek leta 2009 so zaznamovali odnosi s Hrvaško, ko pa se je prah okoli tega vsaj malenkost polegel, je vse pretresla najdba v Hudi Jami. Kaj se je še dogajalo prve tri mesece iztekajočega se leta?

Slovenija Praznovanje božiča sega v pogansko obdobje

25.12.2009

Zmotno bi bilo misliti, da božič izvira iz krščanske tradicije, pravi etnolog Janez Bogataj. Kot je pojasnil za MMC, praznovanje tega praznika sega daleč v pogansko obdobje.

Slovenija Brez strehe nad glavo. Kam po topel obrok?

25.12.2009

Božič je eden najpomembnejših družinskih praznikov. Ta dan veliko ljudi preživi s svojimi domačimi ob dobri hrani in na toplem. Kako pa je s tistimi, ki tega nimajo – brezdomci?

Slovenija Dve leti Türkovega predsednikovanja: Od rezidence do Ertla

23.12.2009

Pred točno dvema letoma je delo v predsedniškem uradu prevzel Danilo Türk. Na MMC-ju smo pripravili pregled njegovih potez, ki so v javnosti zbudile največ pozornosti.

Slovenija Proti družinskemu zakoniku zbranih 25.000 podpisov

17.12.2009

Civilna iniciativa za družino in pravice otrok je zbrala že 25.000 podpisov proti novemu družinskemu zakoniku, ki ga je ravno danes potrdila vlada.

Slovenija "Ali EPP ve, da se je SDS strinjal, da je Ertl častni občan Jesenic?"

15.12.2009

Predsednik Danilo Türk je izrazil začudenje nad izjavami dela domače in tuje politike o odlikovanju Tomaža Ertla. SDS: Predsednik je "zagovornik terorističnih akcij Udbe".

Slovenija Študentje bodo šli do konca

15.12.2009

Študentje so v primeru poslabšanja svojega položaja napovedali referendum, demonstracije, zasedbo prostorov in civilno nepokorščino.

Slovenija Nadzor na tožilstvu tik pred koncem

15.12.2009

Nadzor, ki ga je pravosodno ministrstvo uvedlo na ljubljanskem okrožnem državnem tožilstvu, je tik pred koncem, je dejal minister Aleš Zalar za MMC.

Slovenija Študentom le 672 ur in omejen zaslužek?

11.12.2009

Glavni cilji Zakona o malem delu, ki ga pripravlja ministrstvo za delo, predvideva več štipendij in štetje priložnostnega dela v delovno dobo ter omejitev dela na 672 ur letno, je izvedel MMC.

Slovenija "Družinski zakonik pomeni bistveno modernizacijo"

09.12.2009

Družinski zakonik pomeni bistveno modernizacijo in korak k družbeni realnosti, meni Alenka Švab, sociologinja, ki se že dlje posveča družinam in vsakdanjemu življenju.

Stran 3 od 6
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov