Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Sabina Zonta

Slovenija "Nimam razloga, da se Janši opravičim"

04.12.2009

Tomaž Ertl je v pogovoru za MMC dejal, da na to, da bi zaradi kakšnega svojega dejanja moral odgovarjati, ni nikoli pomislil.

Slovenija Programski svet: Več škode ali koristi?

03.12.2009

"Ko sem potoval iz Kambodže v Slovenijo, sem vedel, da je sedem ur časovne razlike. Ko pa sem prišel in videl osnutek zakona o RTV-ju, sem mislil, da sem se vrnil 64 let nazaj."

Zdravje Spremembe spola v Sloveniji že 40 let

19.12.2009

Na estetsko kirurgijo se še vedno gleda kot na izraz nečimrnosti, a Franc Planinšek temu nasprotuje z dejstvom, da tudi estetski kirurgi odpravljajo bolečino.

Zdravje "Za nas se kirurgija začne, kjer se za druge konča"

22.11.2009

Ideal lepote je v naši družbi eden najpomembnejših idealov. A tako narava kot razne nesrečne okoliščine ljudi dostikrat oddaljijo od tega ideala.

Slovenija Še tretje združenje občin?

22.11.2009

Ljubljanski mestni svet bo v ponedeljek obravnaval predlog o ustanovitivi Združenja mestnih občin Slovenije in predlog sklepa o včlanitvi v združenje.

Slovenija Ocena dela vlade: arbitraža prenagljena ali velik dosežek?

21.11.2009

Pred letom dni je prisegla vlada Boruta Pahorja. Leto je minilo predvsem v znamenju gospodarske krize in mejnega spora s Hrvaško. Kako je vlada delala? Dobro ali slabo?

Gospodarstvo Nepremičnine - zaskrbljenost zaradi nejasnosti

17.11.2009

Združenje lastnikov nepremičnin je zaskrbljeno nad potekom davčne reforme pri obdavčitvi nepremičnin, predvsem zaradi napovedi obdavčitve premoženja.

Slovenija "Najbolj hermetično-ideološka vlada od osamosvojitve"

11.11.2009

Za Ivana Štuheca je stanje avtonomije v Sloveniji danes bistveno slabše, kot je bilo v osemdesetih ali devetdesetih letih prejšnjega stoletja.

Slovenija Kresalova: Vožnja pod vplivom alkohola je zavržno dejanje

10.11.2009

Glede na podatek, da so konec tedna pridržali 110 vinjenih voznikov, je Kresalova za MMC dejala, da so opozorila policije najbolj učinkovala tam, kjer je po navadi največ pridržanih, na Štajerskem.

Črna kronika Foto: Napad na sodnico verjetno povezan z njenim delom

10.11.2009

Hiša, pred katero je odjeknila eksplozija, je dom ljubljanske okrožne kazenske sodnice. Njej in družini je odrejeno 24-urno varovanje, družinski član, ki je bil ranjen, pa je izpuščen iz bolnišnice.

Slovenija Pahor pripravljen umakniti predlog za referendum

10.11.2009

Premier Pahor je pripravljen umakniti predlog za razpis posvetovalnega referenduma o arbitražnem sporazumu, če se opozicija zaveže, da ne bo zahtevala naknadnega zakonodajnega referenduma.

Slovenija Več denarja za stroške in storitve

01.11.2009

Vlada bo drugo leto za stroške pisarniškega in splošnega materiala ter storitev namenila 139 milijonov evrov, kar je 18 milijonov več kot letos. Zakaj?

Stran 4 od 6
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov