Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tomaž Okorn

Matej Mohorič Trpel kot žival, na koncu pa akrobatsko mimo Asgreena

21.07.2023

Na prelazu Loze ga je bilo sram pred slovenskimi navijači, tudi danes bi med etapo najraje obupal, a prišlo je plačilo za trud. Matej Mohorič je v Polignyju slavil izjemno etapno zmago na Touru, sprint je bil inteligenten in milimetrsko natančno odmerjen.

Po osupljivi zmagi Vingegaarda Za prednost ni vedel, merilcu vatov pa ni najbolj zaupal

19.07.2023

Neverjeten je podatek, da je bil Jonas Vingegaard na kronometru od povprečja pelotona hitrejši za skoraj 20 odstotkov. Prvi kolesar Toura 2022 je bil še sam osupel nad svojo predstavo in je podvomil o tem, ali mu merilec vatov kaže pravilne vrednosti.

Borzni komentar Spodbudni rezultati ameriških bank, evro najvišje v 17 mesecih

19.07.2023

Dobri rezultati in smele poteze ameriških korporacij so še dodatno dvignili Wall Street, tako da je indeksu Dow Jones v torek uspel že sedmi zaporedni dan rasti, kar je najdaljši niz v več kot dveh letih.

Borzni komentar Konec polletja v slogu: Apple pri treh bilijonih, Nasdaq najbolje v 40 letih

01.07.2023

Čeprav Fed še vedno grozi, da bo nadaljeval cikel višanja obrestnih mer, delniški trgi nadaljujejo rast. V ZDA o recesiji ni ne duha ne sluha, inflacija se umirja, to pa opogumlja vlagatelje. Nasdaq že 40 let ni pridobival tako kot letos v prvem polletju.

Borzni komentar Z upoštevanjem dividend redkokateri trg lahko konkurira Ljubljanski borzi

09.07.2023

"Navkljub vsem pretresom, ki smo jih priča v zadnjih treh letih, je donos delnic slovenskih podjetij v svetovnem vrhu," poudarja predsednik uprave Ljubljanske borze Aleš Ipavec. Zakaj tega potenciala domači vlagatelji nikakor ne prepoznajo?

Borzni komentar Klub superbogatih Zemljanov ima 4000 članov manj

28.06.2023

Po nizu šestih negativnih dni je Dow Jones včeraj spet krenil navzgor, kar je tudi posledica objave da je v ZDA zaupanje potrošnikov doseglo najvišjo raven po lanskem januarju, kar zmanjšuje verjetnost za recesijo.

Intervju s Tomažem Kovšco "Diagonala" po Franciji: spektakel predvsem na 16. in 17. etapi

27.06.2023

Tour 2023 bo imel že spektakularen uvod, ključen pa bo zadnji teden. Tomaž Kovšca izpostavlja 17. etapo, ki bo karavano vodila "po izjemno strmi kolesarski stezi čez spektakularni prelaz Loze na letališče v Courchevelu. Strašansko zahtevna etapa!"

Borzni komentar Magnet ne vleče več navzgor, veliki pa se na novo pozicionirajo

25.06.2023

Delniške trge je pričakovano zajel popravek, Nasdaq je po kar osmih tednih rasti prvič nazadoval. Vlagatelji so se odločili, da ob trenutnih visokih vrednotenjih vzamejo nekaj "žetonov z mize". Je pa zato spet zacvetel bitcoin in gladko prebil 30.000 USD.

Borzni komentar Po veseli prvi polovici leta streznitev poleti ali jeseni?

21.06.2023

Letošnja gibanja delniških indeksov so razveseljujoča, toda vse več je opozoril, da bo v drugi polovici leta sledila streznitev, sploh če se bodo zahodna gospodarstva resneje spoprijela z recesijo. Kaj morajo vlagatelji upoštevati v teh razmerah?

MMC-jev intervju z Lovrom Žiberno "Boj proti dopingu je za ohranjanje zdravja športnikov, šele sekundarno za enake tekmovalne pogoje"

21.06.2023

"Kolesarstvo je še vedno vodilni šport z vidika protidopinškega nadzora in je precej bolj čist šport kot kakšen drug, kjer športnike testirajo le občasno," pravi Lovro Žiberna iz Sloade, ki tudi poudarja, da kolesarji vse raje sodelujejo z nadzorniki.

Borzni komentar FOMO-učinek vabi zamudnike na brzovlak

18.06.2023

Teden na finančnih trgih bi lahko pokvarile centralne banke in podatki o inflaciji, a vse je bilo tako, ko so si vlagatelji želeli. Čeprav je trg prenakupljen, predvsem UI-delnice pa nevarno precenjene, vnema kupcev ne pojenja.

Borzni komentar Inflacija v ZDA na dveletnem dnu, delniški indeksi na enoletnem vrhu

14.06.2023

Tudi v torek so šli delniški indeksi navzgor, saj se inflacija še naprej umirja, Fed pa bo skoraj zagotovo vsaj začasno končal cikel zaostrovanja obresti.

Stran 11 od 108
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov