Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Tomaž Okorn

EP v rokometu 2024 Sporočilo rokometne himne že začutili Nemci, naj ga čim večkrat še Slovenci

11.01.2024

"Smo na zavidljivi ravni," zagotavlja selektor Uroš Zorman pred začetkom EP-ja. Prvi tekmec verjetno še ne bo razkril dometa Slovenije. Ferski otoki so idealni za ogrevanje, čeprav Zorman opozarja: "So izredno kakovostni, hitri, z agresivno obrambo."

Borzni komentar Bitcoin na velika vrata prihaja na Wall Street

10.01.2024

Vse šibkejša nemška industrijska proizvodnja sproža strahove pred recesijo in je včeraj obremenil delniški indeks DAX. Tudi v New Yorku je bilo trgovanje previdno, bitcoin pa medtem na visokih ravneh čaka enega svojih najpomembnejših dni.

Po Zlati lisici Massi: Ko vidim Slovenko na 46. mestu, mi ni prijetno

08.01.2024

"Če ne bi bilo Slovakov, bi bila katastrofa," so na Zlati lisici prodajalci spominkov jadikovali nad dežjem in obiskom. Tudi slovenski nastopi so bili v Kranjski Gori, gledano v celoti, bolj v slogu vremena – slabi.

Zlata lisica Akrobacije Andreje Slokar - znak, da gre na bolje

07.01.2024

"Bolje, da rezultata sploh ne omenjamo," je bila po finalnem slalomu na Zlati lisici kritična Andreja Slokar, ki pa je pozneje našla kar precej svetlih točk. Zahtevna druga postavitev je premešala vrstni red, presenečenje dneva je pripravila AJ Hurt.

Zlata lisica Jure Košir težko razume kolege, ki so se umaknili iz smučanja

08.01.2024

Vse je skoraj tako kot ob koncu 90. let: Jureta Koširja je najprej "čakala" Kranjska Gora, zdaj se že "pripravlja" na Kitzbühel, sledi še Schladming. A seveda le v vlogi VIP-gosta, kjer se lahko druži tudi s starim prijateljem Albertom Tombo.

Zlata lisica Prvo besedo imajo dekleta, tokrat žal ne slovenska

06.01.2024

Veleslalom za 60. Zlato lisico je postregel s slovensko ničlo. Pričakovati kakšen presežek ni bilo realno, kakšna uvrstitev blizu 15. mesta pa bi gotovo bolj razvnela premočene gledalce. Ana Bucik je imela dober pristop, a v nepravem trenutku – odstop.

Borzni komentar Po evforičnem koncu leta vlagatelji ugriznili v kislo jabolko

07.01.2024

Kot bi nekdo ugasnil luč, tako se je zdelo na borzi v New Yorku v prvih dneh letošnjega leta. Potem ko so lani delnice "veličastnih sedem" silovito pridobivale, so se kar naenkrat obrnile navzdol in najbolj obremenile indekse, predvsem Applove.

Borzni komentar Popravek na delniških trgih, bitcoin prvič po aprilu 2022 nad mejo 45 tisoč

03.01.2024

Delniški trgi so v leto 2024 vstopili z rdečo barvo, newyorški S & P 500 je včeraj izgubil skoraj odstotek, kar pa po tako dolgi novembrski in decembrski rasti ni nič posebnega. Velik korak naprej je naredil bitcoin in prebil mejo 45 tisoč dolarjev.

Borzni komentar Vroče naložbe leta: veličastnih sedem, Japonska in kriptovalute

31.12.2023

Po hudih lanskih padcih so se delniški trgi hitropotezno pobrali, največja rast (30 %) je uspela borzi v Tokiu. V ZDA so izstopale delnice iz šopka veličastnih sedem. Tudi Ljubljana se ponaša z lepimi donosi. Poraženec leta je kitajski trg.

Borzni komentar Ob predbožični rasti delnic opozorila, da bi lahko šlo za bikovsko past

24.12.2023

Do sredine tedna, ko se je prekinila premočrtna rast delnic, je S & P 500 v 36 trgovalnih dneh pridobil 16 odstotkov, indeks delnic manjših podjetij Russell 2000 pa kar 24 odstotkov. V obeh primerih bi v zgodovini težko našli primere tako izrazite rasti.

Borzni komentar Indeksu Nasdaqu 100 se obeta najvišja rast v tem stoletju

20.12.2023

Predbožična rast na delniških trgih ne pojenja, med ključnimi dejavniki za optimizem so pričakovanja, da se centralne banke nagibajo k ohlapnejši denarni politiki. Tudi iz Japonske so na začetku tedna prišli takšni signali.

Polemike po izboru Andrej Stare: V Nemčiji bi bil Timi Zajc gotovo športnik leta

20.12.2023

"Čudi me in sem presenečen," Franci Petek komentira odločitev, da Timija Zajca ni med najboljšimi športniki leta 2023. Precej pomislekov na (tudi pretekle) izbore imata prav tako Andrej Stare in Mladen Dabanović. "Zakaj športnik leta nikoli ni nogometaš?"

Stran 5 od 108
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov